Italien, Verona
... fulla av tillsatser, socker och konserveringsmedel, beslutade de två entreprenörerna att svara på behoven hos mer medvetna kunder genom att erbjuda endast noggrant utvalda produkter baserade på strikta kontrollregler, och välja hälsosamma men också välsmakande produkter, utan artificiella tillsatser, socker, GMO och till stor del från certifierade ekologiska källor. Utöver detta strävar Honest Grocer också efter att erbjuda ett bredare utbud av veganska livsmedel, glutenfria alternativ och produkter som passar alla med specifika kostbehov (paleo-, keto-dieter, laktosfria).
Portfölj (52)
...Soluzioni Alimentari sysslar med produktion av glutenfria livsmedel. Bland erbjudandena: glutenfria gnocchi alla romana, crepes, ravioli, piadine, bröd och andra läckra produkter. De glutenfria gnocchi alla romana är förkokta och klara att avnjutas på bara några minuter. De kan värmas i mikrovågsugn på endast 2 minuter eller i ugn på 15 minuter. Företaget säljer till grossister, restauranger, pizzerior, stormarknader, GDO, apotek och specialbutiker.
Portfölj (3)
Italien, Brescia
Valledoro är en historisk grissinifabrik i Brescia som har producerat bakverk sedan 1954. Privatkunder och företag kan även köpa företagets specialiteter online. Valledoros butik erbjuder grissini för alla smaker, samt förpackade salta snacks, crostini och söta alternativ. Grissinifabriken lägger stor vikt vid kvaliteten på ingredienserna och olika kostbehov: det finns även snacks utan gluten, veg...
Portfölj (10)
...pastatillverkning och även i produktionen av bakade varor. Tillsatt till andra glutenfria mjöl gör det degen mer elastisk och lättare att arbeta med. Det är en näringsrik livsmedel, rikt på vitaminer och mineraler, har lågt fettinnehåll och en hög mängd polyfenoler, kraftfulla antioxidanter. De teknologiska processer som utnyttjas av ILCAR, baserade endast på mekaniska och termiska behandlingar, gör CHOCAR till en helt naturlig livsmedel utan några kemiska tillsatser.
Portfölj (3)
Italien, Schio
...BIJOUX är den medelstora bland Bismacs maskiner, vilket gör den lämplig för små företag inom konditori, bageri, restaurang, självbetjäning (Ho.Re.Ca.), lantbruksturism, familjeproduktionsenheter, ekologisk sektor, glutenfria och kolhydratfria degar. Det är en mycket kompakt modulär bänkmaskin som, trots sina små dimensioner, förblir sammansättningsbar som de större versionerna, beroende på...
Portfölj (7)
Italien, Forlì
... dem perfekta för celiaki och för dem som har utvecklat en viss intolerans mot detta livsmedel. Sesamfrön berikar också hummus av kikärtor och ger den den speciella smaken som gör den karaktäristisk. Denna typ av livsmedel används också mycket för att hålla kroppen i god hälsa.
Portfölj (50)
Italien, San Bonifacio
...Företagsprofil Ett företag som verkar på nationell och europeisk nivå inom området för glutenfria livsmedel och livsmedelsintoleranser (utan mjölk, utan ägg, utan jäst, vegansk glutenfri och ekologisk vegansk utan gluten). Vårt företag har som mål att skapa samarbeten med utvalda partners för internationell distribution av varumärket MailorVeg. Historia: "Mailor" är ett företag grundat av...
Portfölj (1)
Italien, Anzio
MAISON DEL CELIACO är ett varumärke från ett företag som är godkänt av Hälsomyndigheten för produktion av GLUTENFRIA livsmedel inom bageri, gastronomi och pasta. Våra produktionskedjor sträcker sig från FRYST till FÄRSK och TORKAD. Produkterna är hantverksmässigt tillverkade utan konserveringsmedel, vilket gör att de är oöverträffade när det gäller smak och näringsvärden. MAISON DEL CELIACO är...
Italien, Trento
... pizzeria kan dessutom baka frasiga pizzor med typ 0-mjöl, fullkornsmjöl och även glutenfria mjölsorter för att tillfredsställa kunder med intoleranser mot vissa livsmedel. Slutligen, precis som de bästa restaurangerna, är det möjligt att organisera företagsmiddagar och evenemang.
Italien, Belforte Del Chienti
VARFÖR VÄLJA VÅR PASTA? Enkelt, för att vi är ett helt italienskt företag, ungt och passionerat för att producera pasta och naturliga, ekologiska och glutenfria livsmedel. Vi kontrollerar noggrant hela kedjan från sådd, till skörd och fram till bearbetningen av vår färdiga produkt. Mjölet som används i produktionen av vår ekologiska pasta kommer från gamla fröer av italienska spannmål som odlas i...
Italien, Lentini
Vår verksamhet är specialiserad på försäljning av glutenfria livsmedel. Idén kommer från det allt vanligare behovet hos personer som måste utesluta gluten från sin kost. Vårt mål är att erbjuda fler och fler högkvalitativa produkter, alla certifierade av hälsomyndigheten, utan att ge avkall på smaken.
... inom sektorn genom att erbjuda de bästa produkterna för restaurangvärlden. Sötsaker och högklassigt napolitanskt bakverk, friterat, frukost, fisk, kött, fylld pasta, samt glutenfria livsmedel: ett brett utbud av utsökta hantverksprodukter för att tillfredsställa varje smak. År 2020 lanserade gruppen sin onlinebutik, vilket möjliggjorde hemleverans för alla.
Italien, Calenzano
... Florens, är verksamt i 52 länder världen över. I Tyskland, som representerar den obestridda första marknaden för ekologiska produkter, är Probios aktivt med ett eget dotterbolag (Probios Deutschland). 90 % av de cirka 900 produkter som marknadsförs bär varumärket Probios och 85 % av leverantörerna är italienska. 70 % av de råvaror som används för tillverkning av produkterna odlas i Italien. Gruppen marknadsför över 450 glutenfria produkter, varav cirka 170 är ersättningsbara genom det nationella sjukvårdssystemet. Det finns också över 150 mjölkfria produkter, samt många referenser utan jäst och free from.
Portfölj (1)
Italien, Andria
Vi välkomnar dig till vårt glutenfria bageri. Vi bryr oss om andras hälsa, särskilt de som måste avstå från gluten. Vi började som pizzeria Imperiale, men med tiden har vi förstått problemen hos många kunder och har försökt att tillgodose deras behov på bästa sätt, utan att någonsin behöva ge avkall på den underbara smaken av pizza, taralli, pasta och bröd. Livsmedel som är oumbärliga för en hälsosam kost, men framför allt för oss italienare och puglieser.
Italien, Montecosaro
Företaget specialiserar sig på produktion av funktionella livsmedel för tredjepartsföretag. Specifikt handlar det om proteinrika Low Carb-livsmedel med lågt glykemiskt index, rika på fiber och med lågt kaloriinnehåll, även glutenfria, alla av högsta kvalitet och skyddade av patent. Våra produkter kan anpassas efter kundens näringsbehov. Produktlinjerna har utvecklats av vår interna FoU-avdelning i samarbete med Politekniska universitetet i Marche.
Populära länder för denna sökterm