Italien, Castronovo Di Sicilia
...möjliggör kontinuerlig bearbetning av oliver. Så, från och med det ögonblicket, har företaget förlitat sig på den avancerade teknologin hos decantern, centrifugalkvarnen, en anläggning som kan bearbeta 50 000 kilogram per timme, samt ALFA LAVAL-teknologin som möjliggör "kall" bearbetning av pastan för att säkerställa produktens integritet. En kontinuerlig uppdatering av anläggningarna för att följa den...
Italien, Caianello
... färgen från grön blir mörkare och svart (invaiaturafasen). Trots en lägre avkastning garanterar detta en betydligt högre kvalitet. Skörden sker huvudsakligen för hand och endast sällan med hjälp av mekaniska medel som dock behandlar frukten varsamt och undviker skador. Vår olivlund ligger vid utloppet av en slocknad vulkan inom Roccamonfina regionalpark, väl skyddad från alla former av föroreningar och kemiska gödningsmedel. De särskilda egenskaperna hos det område där våra oliver odlas ger oljan överlägsna organoleptiska och näringsmässiga egenskaper.
... producerar 100% italiensk extra jungfruolja med mekanisk bearbetning och i en kall kontinuerlig olivpress. När bearbetningen av den extra jungfruoljan är klar, börjar vi bearbeta den aromatiserade oljan med oliver och färsk frukt direkt i pressen. Ekologisk produktion. Spårbarhet och certifierad ekologisk.
Italien, San Severo
LA NEW GENERATION SNACK ÄR ETT NYTT FÖRETAG SOM HAR UTVECKLAT EN NY PRODUKT, PATITOKI, ETT UNIKT SNACK I SIN SLAG. DET FINNS 24 OLIKA SMAKER: (VIVACE PAPRIKA, CAMPAGNOLA, KLASSISKA, DELIKATA, CONTADINA, RUCOLA OCH GRANA, PESCATORE, KYCKLING, TEXAS KYCKLING, SKOGSSMAKER, SICILIANA, MEXIKANSKA, ROSTAD POTATIS, BACON, BARBECUE, MEDITERANEA, WURSTEL, PUGLIESI, SVARTA OLIVER, PEPPAR OCH ROSMARIN...
...Frantoio Petasecca Donati har varit verksam i Bevagna sedan 1962. Oljeanläggningen, omdöpt till "Il Frantoio di Bevagna", använder de bästa teknikerna för oljeutvinning och en modern anläggning för kallpressning av oliver, och producerar idag en OLIVOLJA AV HÖGSTA KVALITET och placerar sig bland de bästa producenterna av ITALIENSK OLIVOLJA. Frantoio di Bevagna har därför fått certifiering för OLIVOLJA D.O.P. och certifierad EKOLIVOLJA.
... för fyllning och förslutning av livsmedelsprodukter i styva behållare (glasburkar och flaskor, aluminium- och plåtburkar, plastburkar och flaskor). Vi producerar olika system för att mata in olika typer av fasta produkter till fyllmaskinen. De icke-teleskopiska fyllmaskinerna från Zilli & Bellini är lämpliga för ett brett spektrum av livsmedelsprodukter: från oliver till hela tomater.
... bevarar traditionen och samma kvalitet som förr. Olivoljeverket ligger i centrala Castellana Grotte, i en gammal byggnad från 1800-talet, där man samlar in och bearbetar frukterna från olivlundar som ägs av dem själva och av olika leverantörer i provinsen Bari, och härifrån förpackar och distribuerar man sina produkter över hela Europa. De främsta produkterna från Il Vecchio Frantoio Pace är den fruktiga lätta extra jungfruliga oljan och den fruktiga intensiva extra jungfruliga oljan, som är utvunnen från 100% Coratina-oliver.
Italien, Senigallia
...Produktion och försäljning av röda och vita viner IGT och DOC typiska för regionen Marche, med druvor som kommer uteslutande från egna vingårdar i området Senigallia (AN). Produktion och försäljning av extra jungfruolivolja med olika smaker, med oliver som kommer uteslutande från egna olivlundar belägna i Senigallia och bearbetade i egen olivpress. Företaget Mazzola har antagit ett frivilligt spårbarhetssystem och har därför erhållit CSQA-certifiering för spårbarhet av sin extra jungfruolivolja i enlighet med standarden "UNI EN ISO 22005:2008" angående spårbarhet inom livsmedelskedjor.
Italien, Imperia
Sedan 1918 producerar vi, i Imperia, högkvalitativ olivolja direkt från våra Taggiasche-oliver. En familjepassion som har gått i arv från generation till generation. Från familj till familj. Våra oljor och våra produkter är alla av högsta kvalitet, helt hantverksmässiga, födda i svunna tider och förda vidare genom åren, växande tillsammans med oss och förbättrade över tid tack vare förnyelse och strikt hygienkontroll.
Italien, Torremaggiore
... att göra denna monokultivarolja, med unika organoleptiska egenskaper, känd för alla entusiaster och andra av extra jungfruolja. Företagets mål är att även göra de mindre erfarna inom branschen medvetna om de stora fördelarna med våra oliver, särskilt av sorten Peranzana. Produktionen sker i norra Apulien, i Alta Daunia, mer specifikt i Torremaggiore i provinsen Foggia, vilket ger en italiensk olja...
Italien, Pienza
...(inläggning), och malas inom tjugofyra timmar efter skörd. Utvinningen av oljan sker genom kallpressning och med hjälp av helt nya mekaniska processer, tack vare vilka den erhållna produkten bevarar nästan alla de organoleptiska egenskaper som är typiska för färska oliver. Företaget har nästan ett sekels erfarenhet inom branschen, tack vare den viktiga professionalism som dess grundare, herr REMO MONACI, har förvärvat.
Italien, Canosa Di Puglia
Företag som är dedikerat till att omvandla italienska oliver till extra jungfruolja. Vi arbetar främst med coratina-oliver, samt andra typiska kultivarer som oliarola och paranzana. Vi erbjuder oljan i förpackningar om 3 liter och 5 liter.
Italien, Montesarchio
... Made in Italy, som erhålls med hjälp av avancerad utrustning som minskar lagringstiderna för oliver och produktionen och gör det möjligt att bevara och framhäva dess organoleptiska egenskaper: en extra jungfruolja med en unik smak! Tack vare de entreprenöriella färdigheterna produceras idag, i takt med tidens utveckling, olja för alla behov, från 100% italiensk EVO till ekologisk olja, olivolja och gemenskapsolja. DE GREGORIO producerar både för eget konto och för privata varumärken. År 2016 började man även producera skönhetsprodukter och kroppsvård under varumärket De Gregorio.
Italien, Montesano Sulla Marcellana
... historien som binder dem till deras område: soltorkade eller fyllda tomater, grillade auberginer, pumpakrämer, kronärtskockor, broccoli, fyllda oliver, fyllda paprikor och heta chili är bara några av de typiska produkterna från Cilento som har förvandlats till boccacci i olja.
Italien, Badolato
... som sträcker sig från januari till december utför vi de nedan angivna insatserna: beskärning och avlägsnande av skott, enbart ekologisk gödsling, konstant och kontinuerlig rengöring, certifierade ekologiska behandlingar, skörd av oliver, malning, konservering av oljan, buteljering och leverans till slutkund, inklusive grossister, återförsäljare och privatpersoner. Vin: Ständiga och krävande...
Italien, Km 3.500-Vittoria
...Produktionen av olja som erbjuds av företaget Olio e Natura, beläget i Vittoria, i provinsen Ragusa, omfattar: Extravergine olivolja i flaska på 0,10 cl - 0,50 cl - 0,75 cl. I burk på 0,25 cl - 0,50 cl - 1 lt - 2 lt - 3 lt - 5 lt. Nocciolino di Sansa av oliver: • utmärkt alternativ till granulerad naturlig bränslepellets, betraktad som biomassa, för drift av pannor för uppvärmning och varmvatten, för termokaminer, ugnar och alla typer av flerbränslepannor med matarsystem. Finns löst eller i förpackningar om 25 kg.
Italien, Andria
Mani di terra är ett företag som producerar ekologiska produkter som oregano, mandlar och oliver.
Italien, Canosa Di Puglia
PRODUKTION AV ITALIENSK EXTRA VIRGIN OLIVOLJA Producerad av oliver i norra Apulien, Italien, från typiska lokala sorter: Coratina, Leccino, Peranzana med hög polyfenolhalt.
Italien, Agrigento
... och utveckling. Vi etablerar nära relationer med leverantörer som verkar i olika delar av världen (Italien, Kalifornien, Argentina, Grekland, Spanien, Turkiet etc.), vilket garanterar en hög kvalitet på produkten, tack vare den ständiga strävan efter innovation.
Italien, Campobello Di Mazara
Familjeägt företag, fött ur kärleken till sitt land och dess traditioner. I hjärtat av Valle del Belice växer en frukt av hög kvalitet, Nocellara del Belice, den enda produkten i Europa som har två DOP. Vårt företag fortsätter dessutom med sin noggranna produktion och certifierades som ekologiskt företag 2012. Vi erbjuder också ett brett utbud av derivat såsom: Aromatiserade oljor (med vitlök, citron, rosmarin, oregano och chili), olivpastejer (gröna, svarta, med apelsinskal, med mandarinskal och med citronskal), inlagda oliver, ...
Italien, Fivizzano
Frantoio, bearbetning av oliver för egen och tredje parts räkning, försäljning av extra jungfruolja och företagets jordbruksprodukter, mjöl, oliver för olja och i saltlake, onlineförsäljning med leverans över hela Italien och Europa.
Produktion av högkvalitativ extra jungfruolivolja från italienska oliver.
Italien, Sant'Egidio Del Monte Albino
...kronärtskockor, oliver, ravioli, ris och andra. Våra maskiner är helt tillverkade i rostfritt stål, i enlighet med alla CEE-föreskrifter, med snabbhet i demontering och montering av olika förpackningsformat, vilket påskyndar produktionstiderna.
...cateringföretag, försäljare och livsmedelsbutiker. För närvarande outsourcar vi följande tjänster: logistik och lagerhållning - transport av inköp - transport av försäljningar. Vårt företag verkar inom grossistförsäljning av kvalitetslivsmedel som ingår i de så kallade livsmedelsexcellensen i den så mycket hyllade medelhavskosten. Företaget har specialiserat sig på försäljning av konserverade produkter, tomater, kronärtskockor, oliver, svamp, kapris och olika grönsaker. Dessutom har vi nyligen påbörjat försäljning av pasta, mjöl, ostar, charkuterier och oljor.
Äkta italienska produkter utvalda och erkända av den italienska kockföreningen och dess professionella nätverk av kockar världen över. Upptäck vår gourmet- eller detaljhandelslinje av: - Pasta (spaghetti, fusilli, penne, maccheroni...) även tillgänglig ekologisk gjord på 100% italienskt vete - Extra jungfruolivolja även tillgänglig ekologisk gjord på 100% italienska oliver - Färdiga såser (pesto...
... äta genuina produkter. Jordbruksföretaget Eredi Tito Albani i Serrarossa, ägt av hertigarna Albani, i Roccabernarda. Det sträcker sig med sina stora marker längs floden Tacina, i det kuperade området vid foten av Sila-bergen. Dess särskilt gynnsamma mikroklimat och den fortfarande orörda miljön gynnar odlingen av citrusfrukter och oliver, vilket resulterar i en produkt av hög kvalitet med de mest moderna metoderna för ekologiskt jordbruk. Redan i det antika Grekland (6-5 århundradet f.Kr.) var dessa områden kända för produktionen av olivolja och honung.
Italien, Gravina Di Catania
Produktion och distribution av högkvalitativa typiska sicilianska produkter: du kan hitta arancini, cannoli, ostar, mjöl och pasta av gamla sädesslag, konserver, oliver och extra jungfruolja, sylt och marmelad, honung, mandlar, pistagenötter, choklad från Modica, viner, amaro, likörer och många andra specialiteter.
Vi är familjeföretaget Genna Casa, grundat 1925, beläget i hjärtat av Belice-dalen. Vi producerar ekologisk olja och oliver av sorten Nocellara del Belice D.O.P. och I.G.P. monovarietal. Sedan 1925 har vi med passion och tradition odlat vår jord. Vi ser fram emot ert svar och skickar våra vänligaste hälsningar.
Italien, Campobello Di Mzara
Familjeägt företag med rika antika arv som går från generation till generation, vi är den tredje. Vi producerar extra jungfruolivolja och ekologiska oliver av sorten nocellara del belice. Aromatiserade oljor, patéer av gröna och svarta oliver, med skal av citroner, apelsiner, mandariner, auberginer, pistagenötter och oliver cunzatu. Allt görs med kärlek med gamla metoder, precis som man brukade göra förr.
Italien, Partanna
Azienda Agricola Guarino, producenter av vin och extra jungfruolja av varianten Nocellara del Belice. Företaget ligger på Sicilien i kullarna i Belice-dalen, mittemot Medelhavet, på mark som är lämpad för odling av vintraubär och oliver både för bordet och för olja, med hälsosamma organoleptiska egenskaper, tack vare de utmärkta klimatförhållandena i området. Vi producerar flaskvin och bulkvin, både röda och vita. Klassificering: IGP Terre Siciliane. Extra jungfruolja av varianten Nocellara del Belice DOP. Hög kvalitet, original Guarino. Webbplats: www.guarinovini.it...
Populära länder för denna sökterm