Italien, San Mauro Cilento
San Mauro del Cilento är oljeby. Beläget bara några kilometer från den berömda turistorten Acciaroli, är denna by en del av Parco Nazionale del Cilento e Vallo Diano. Området kännetecknas av gamla vattenkvarnar, stigar som är omgivna av medelhavsväxtlighet och olivlundar. Azienda Agricola Botti, som är stolt över sin tillhörighet och kärleken till sin jord, producerar sin extravergine olivolja från sina oliver på ett traditionellt sätt.
Italien, Ospitaletto
... våra nät är giftfria och lämpliga för kontakt med livsmedel, de är teknologiskt avancerade och tillverkade till 100 % i Italien. Sortimentet av produkter som vi marknadsför inkluderar knutna nät, nät för byggnadsställningar, fågelskyddsnät, frostskyddsnät, hagelskyddsnät, insektskyddsnät, rovdjurskyddsnät, skyddsnät, skyddsnät för byggnadsställningar, skuggande nät, nät för jordbruk, nät för skörd...
Italien, Sant'agata De Goti
...I Sannio Beneventano, en region där traditionen med olivträd är bland de äldsta i Italien, producerar vårt företag i Sant'Agata de' Goti en utmärkt italiensk extra jungfruolja "Terre Caudine", som enbart tillverkas av oliver som plockas från våra olivlundar. Vid foten av Monte Taburno, på en höjd av cirka 200 m, producerar vi en italiensk olja som erhålls genom enkel krossning av oliver som...
Portfölj (1)
Italien, Marmirolo
... semester med detta Gårdssemestercenter Beatilla, Italien. Italien är ett av de bästa länderna för agriturism i världen och Farm Agriturismo Beatilla Corte Barco ligger i Mantova, Italien. Människor i Italien har följt sitt förfäders yrke som i de flesta fall har varit jordbruk. Därför är det vanligt att se människor i Italien välja jordbruk som sitt huvudsakliga yrke. Att besöka en gård och hotell i Mantua kan ge dig en realistisk upplevelse av att smaka på färska oliver, citrusfrukter, äpplen, druvor osv. och framför allt Italien.
... gamla hjulet och, inuti lokalerna, de gamla kvarnarna för produktion av vetemjöl och kastanjer. Verksamheten vid olivpressen, som pågår från oktober till mars, omfattar bearbetning av oliver för tredje part och produktion av olja för försäljning. Under denna period är det möjligt att fritt besöka lokalerna och bevittna bearbetningen av oliver. Antico Frantoio Tavian är alltmer övertygad om att...
... delikatessbutiker och restauranger av hög kvalitet, både i Italien och Europa, har valt vår olja, och våra kunders tillfredsställelse gör oss stolta. Varje produkt är resultatet av en kombination av tradition och förnyelse. De moderna maskinerna för krossning av oliver, en värdefull och känslig bearbetning, utförs med kallpressningsmetoden i respekt för traditionen. Den höga kvaliteten på vår extra...
Portfölj (2)
Italien, Roma
... typiska grekiska produkter i Italien genom att organisera evenemang för vinprovning på de främsta platserna för italienska sommelierklubbar. Kostas Linardos, ägare av Ellenikà, syns ofta i slow food-miljöer och har presenterat några grekiska viner i programmet EAT PARADE på Rai 2. Urvalet av grekiska produkter riktar sig uteslutande till excellens, och Kostas följer personligen producenterna...
Italien, Diano San Pietro
... växter och produktionen av extra jungfruolja från Taggiasca och Italien, har vi även produktion av konserver, pesto, soltorkade tomater och fyllda chili. Företaget lägger stor vikt vid att bevara den naturliga aromen hos råvarorna, därför mals oliverna inom 24 timmar efter skörd och basilikan omvandlas till halvfabrikat och pesto inom några timmar efter ankomsten.
Italien, Calenzano
... värdefulla och gamla familjereceptet, som innehåller många inslag av en tradition som fortfarande efterfrågas av konsumenterna idag. Företaget kan utveckla produkter under tredje parts varumärken, följande skapelseprojektet: från receptutveckling till anpassning av förpackningen. Il Nutrimento använder för sina recept många råvaror odlade i Italien, för att säkerställa en kortare leveranskedja, främja italiensk ekologisk jordbruk och minska miljöpåverkan från transporter.
...sallader och soppor. Dess typiska smak och intensiva arom avnjuts bäst genom att doppa lite bröd i den. Den extra jungfruolivoljan "OLIOTOLA", kallpressad från oliver odlade på Sicilien (Italien) och ofiltrerad, är en 100% italiensk produkt. Skördetiden är från oktober till november, oliverna plockas för hand och förs omedelbart till oljemöllan där de mals varje kväll för att säkerställa en mycket låg syrahalt och bevara alla dess värdefulla komponenter och dess karaktäristiska smak, typisk för den sicilianska oljan.
Italien, Scario
...Capocollo, Guanciale, Ekologisk Pasta, Ekologiskt Vin, Oliver, Paté, Sylt, Marmelad, Mastaccioli, Cantucci. Hantverkshonung, Speltprodukter, Propolis, Honungskarameller, Brudens Torrone, Hampolja och -mjöl, Senatore Cappelli-mjöl, Saragolla, Speltpasta, Amaro Penna, Kryddor, Mousserande vin, Grappa,...
Italien, Tavarnelle Val Di Pesa
MORI-TEM, Toscana Enologica Mori, är specialiserat på design, konstruktion och installation av maskiner för att omvandla druvor till vin och oliver till olja. MORI-TEM:s oljepressar är utformade för att möta behoven hos både små och stora producenter av extra jungfruolja. Inom vinproduktionsanläggningar har företaget varit en av de första i Italien att bygga horisontella druvpressar med korg och avtagbar slagare, särskilt lämpliga för den lilla vingården.
Italien, Grumo Appula
... välja mellan små och stora förpackningar, samt förmånspaket. CORATINA OCH OGLIAROLA OLIVER gör vår olivolja så unik. Coratina-oliven, vars huvudsakliga odlingsområde ligger i Apulien, har känd för att ha det högsta innehållet av olivoljepolyfenoler. Den överstiger genomsnittsvärdet av polyfenoler från andra olivsorter med upp till 300%! Coratina-oliven används till 100% i vår "Smeraldo" olivolja...
... Podolica-kor och den svarta grisen från Kalabrien. Markerna, som har kalkhaltig, lerig och sandig jord, är mycket fruktbara eftersom de är rika på naturliga källor. Hela området, som gynnas av ett medelhavsklimat med varma och torra somrar samt korta och regniga vintrar, erbjuder de ideala förhållandena för odling av vin och olivträd. Idag har företaget 35 medarbetare som utför specifika uppgifter. Under skördetiden för vin och oliver tredubblas antalet arbetare.
...Jag är Ferdinando Pappalardo, jag kommer från en familj av entreprenörer inom livsmedelssektorn i flera generationer och drar nytta av den trettioåriga erfarenheten inom bearbetning av oliver. Min extra jungfruolja är gjord av den första pressningen av noggrant utvalda oliver som plockas för hand vid rätt mognadsgrad från två sorter från Terra di Bari: "Cima di Bitonto", även känd som Ogliarola...
Italien, Cerignola
... och framför allt garanterar den absoluta spårbarheten av våra konserver. Vårt sortiment är brett och komplett, med en produktion som främst fokuserar på: kronärtskockor, oliver, vitlök, kapris, tomater och andra grönsaker i olika bearbetningstyper. Vi har de mest erkända internationella kvalitetscertifieringarna.
Italien, Arquà Petrarca
... att tynga ner smakerna. I denna karaktäristiska och innovativa olivpress i Veneto används moderna metoder för bearbetning av oliver, med en strikt handplockning för att inte skada frukten innan den pressas. Förutom det noggranna och omsorgsfulla arbetet med produktionen av olivolja extravergine på Frantoio Colli del Poeta, påverkar den inhemska varianten av området Colli Euganei mycket kvaliteten...
Portfölj (3)
Italien, Castelvetrano
bearbetning, omvandling och förpackning av olja och bordsoliver från Nocellara del Belice, oliver i burkar för stor distribution och i hinkar för restaurangverksamhet, förpackningar i påse för turistplatser, olivpatéer av gröna oliver, svarta oliver och kryddade oliver, patéer av kronärtskockor, svamp och soltorkad tomat, vi förpackar även kronärtskockor i bitar i burk. Vi förpackar och bearbetar även för tredjepartsföretag med kundens etikett.
... följande syften: Den gemensamma bearbetningen av alla oliver som lämnas in av medlemmarna enligt de bästa olivoljetechnikerna, och förbereda nödvändig utrustning och anläggningar för detta ändamål; Bevarande och gemensam försäljning av produkten som erhålls från bearbetningen av oliverna. Under olivskörden lämnar medlemmarna in oliver dagligen och pressningen av dem sker inom 24 timmar med mekaniska...
Portfölj (1)
Italien, Venetico
Vi producerar och förpackar, Olivolja, Oliver, Kapris, Sicilianska Pesto. Grossistleverantörer för typiska butiker, charkuterier, vinbutiker, pubar, barer, restauranger. Kontakta oss för att få dedikerade priser. GIURBA sicilianska konserver grundades 1995 i Rometta, från familjetraditioner inom jordbruk och gastronomi, och recept som har gått i arv genom generationerna. Beläget vid den tyrrenska...
Italien, Bernalda
...Azienda Agricola Coppa D'Amore ligger i Bernalda (MT) och erbjuder den mångåriga och passionerade hantverks- och olivoljeerfarenheten hos sina ägare, som är arvtagare till den tusenåriga traditionen av olivbearbetning och kallpressning. Odlingen, skörden och malningen är processer som utförs med respekt för de naturliga metoder som våra farfäder lärde oss. Kvaliteten på våra oliver är en perfekt...
Italien, San Prisco
Familjen Zibella har i många år varit en referensleverantör för de främsta industrierna inom bearbetning av livsmedelsprodukter och grossister inom sektorn. De ägnar sig specifikt åt marknadsföring av oliver, kapris, och under de senaste åren även av svamp, kronärtskockor och soltorkade tomater. Inom företaget finns en strukturerad organisation som huvudsakligen är uppdelad efter funktioner, men med uppgifter som är tydligt flexibla för att bäst anpassa sig till den kraftiga expansion som de har uppnått under alla dessa år av verksamhet.
Italien, Rocchetta Nervina
Farm Cuvea producerar ligurisk olivolja som är helt ekologisk och kallpressad på den italienska rivieran. Förutom taggiasca-olivolja skapar vi även typiska italienska såser (såsom basilika pesto, röd pesto) och produkter med taggiasca-oliver (såsom urkärnade taggiasca-oliver, taggiasca-olivkräm och urkärnade taggiasca-oliver) som vi säljer i vår webbutik. Vår olivolja är unik och kommer från den...
Italien, Napoli
Ceriellolive s.r.l har en lång erfarenhet kopplad till en stark familjetradition som har överförts från far till son i tre generationer. Företaget grundades 1911 av kärleken och hängivenheten som farfar Giuseppe alltid hade för oliver. Den organisatoriska strukturen och det omfattande försäljningsnätet hos Ceriellolive s.r.l gör det idag möjligt att tillfredsställa alla kunders behov... från den klassiska återförsäljaren till stor distribution.
Italien, Bagno a Ripoli
... och Kalifornien (USA). Strävan efter en ständig förbättring av processen för omvandling av oliver till olja har alltid varit målet för Officine Meccaniche Toscane S.p.A. Många patent har gjort det möjligt för företaget att utveckla verkligt innovativa maskiner och anläggningar inom sektorn. Grunden för den kontinuerliga forskningen om innovation och utveckling är viljan att förse våra kunder med verktyg som gör det möjligt för dem att få en produkt av hög kvalitet.
... mycket att de kunde korsa haven. Odlingstekniker, gödsling och växtskydd som fortfarande idag är helt naturliga, skörd av oliver under den period då kvalitetsutbytet är som högst och snabb överlämning av frukten till kvarnen är de nyckelelement som har gjort det möjligt för oss att uppnå den höga produktionsstandard som har överförts från generation till generation. Vi har därmed erhållit erkännandet...
Italien, Vasto
Försäljning av extra jungfruolivolja och Leccino-oliver producerade i Abruzzo.
Vi är ett familjeägt jordbruk beläget i höglandet av Salento i Carovigno (BR) - Puglia, på 160 meters höjd och 5 km från Adriatiska havet i södra Italien. Vi producerar extra jungfruolja från våra egna olivträd på Masseria Pietrasanta, som är skyddade av regionen Puglia och är mellan 800 och 1 000 år gamla, samt aromatiserade oljor från färska oliver pressade med färska frukter av tryffel, citron...
Italien, Rovigo
Oliq tillhandahåller industriverktyg som behövs för att olivbearbetningsindustrin ska förbli konkurrenskraftig på marknaden. De maskiner och anläggningar som oliQ erbjuder den italienska industrin kommer till stor del från Spanien, ett land som ensam bearbetar mer än 40 % av världens bordsoliver. Behovet av att industrialisera för att bearbeta dessa stora mängder oliver har gjort att Spanien...
Italien, Nicosia
...sammanfattat i tre storlekar: S, M och L. Den största fördelen med BioSpremi® är att uppnå maximal kvalitet av olja från oliver utan tillsats av vatten och med lägre energiförbrukning. Vi vänder oss till oljepressar och jordbruksföretag som äntligen vill uppnå den högsta kvaliteten av Extra Jungfruolja.
Populära länder för denna sökterm