...4-Hydroxicinaminsyra (p-Kumarinsyra) är en naturlig derivat av kanelsyra. Den kan hittas i olika livsmedel som jordnötter, tomater, vitlök och drycker som vin och te. Men 4-Hydroxicinaminsyra kan också produceras från lignin och genom biosyntetiska metoder. Kat. Nr:NST-10-99 CAS:501-98-4 Renhet:98% (HPLC) Molekylär formel:C9H8O3 Molekylvikt:368,38...
Portfölj (184)
Uzbekistan, Samarkand
...Utmärkt källa till antioxidanter: Forskare vid University of Florida har funnit att jordnötter innehåller höga mängder av antioxidantpolyfenoler, särskilt en förening som kallas p-kumarinsyra. Rosta jordnötter kan till och med öka deras nivåer av p-kumarinsyra med nästan 22%. Dessa stora rostade jordnötter har antioxidantnivåer som kan mäta sig med många frukter.
Portfölj (64)