La Fattoria del Sole, en jordbruksjuvel belägen i Borgo Veneto, i den frodiga provinsen Padova. I nästan ett sekel har vårt familjeföretag genomgått tre generationer av hängivenhet och passion för jordbruk, med specialisering på produktion och marknadsföring av högkvalitativa frukt- och grönsaksprodukter.
År 2018 utökade vi våra kapaciteter genom att inviga ett modernt laboratorium i Casale Di Sc...
CHANNEL SEA FOOD är ett företag i Hauts de France som specialiserar sig på import och export av havsprodukter. Vår grupp integrerar en ständig övervakning av genetik och skapande av nya arter, vilket gör oss till en viktig aktör på marknaden. Alltid lyhörda för våra kunder tar vi stor hänsyn till era förslag för att förbättra kvaliteten på våra produkter.
I över 30 år har Channel Sea Food, basera...
...Lökar har odlats av människan i tusentals år. De uppskattades högt av egyptierna och hade stora terapeutiska egenskaper för grekerna. Under medeltiden kretsade flera superstitioner kring löken: att lämna en skurenlök på ett bord förde otur, att plantera lökar på långfredagen skyddade mot insekter och torka och var känd för sina medicinska egenskaper. Idag är färska lökar ett måste i matlagningen, de tillför smak och smakrikedom till såser och grytor.
...Shoarma hantverksmässigt skuren och kryddad av vår slaktare. Tillsätt gärna lök, paprika och/eller champinjoner själv. Gott på en brödskiva eller med stekt potatis och sallad.
Ursprung:
Kött från riktiga utomhusgrisar från Achterhoek, direkt från vår småskaliga gård. Våra grisar går ute hela dagen. Så de kan gräva, leka, springa och bada. Dessutom får de mer tid att växa, vilket gynnar köttets kvalitet. Våra grisar är korsningar mellan Duroc-grisen och extensiva gamla raser som Bonte Bentheimer och Mangalitza. Detta ger ett härligt marmorerat kött med en utsökt smak.