Det handlar om svampar och svamp som genomgår en torkningsprocess direkt efter skörd för att kunna läggas till olika typer av rätter eller användas fö...
Mota askotako plateretan gehitu ahal izateko edo produktu berriak prestatzeko deshidratazio-prozesua jasotzen duten perretxikoak dira, oso erraz konts...
Det handlar om svampar och svampar som genomgår en torkningsprocess direkt efter skörd för att kunna läggas till olika rätter eller användas för att f...
Boletus, skivor, granulat eller pulver. Finns i ekologisk eller konventionell kvalitet.
Ekologiska och konventionella porcini svampskivor A, granulat...
Champinjoner i olika skivor
Champinjonen (Agaricus bispora L.) är den mest populära matsvampen i Tyskland. Den kännetecknas framför allt av sin mångs...
Om du har svårt att välja, eller om du föredrar en kombination av smaker, då är denna blandning av tre sorter – kantareller, trattkantareller och fot ...
Framför allt ljusa skivor av utmärkt kvalitet. Skonsamt torkade, handplockade och handpackade. I soppor och såser utvecklar karljohansvampen sin fulla...
Dessa svampar är bland de mest kända eftersom de har odlats intensivt i över ett sekel. De kallas också "Paris-svampar" när de odlas i grottor.
Förbe...
Dessa svampar är bland de mest kända eftersom de har odlats intensivt i över ett sekel. De kallas också "Paris-svampar" när de odlas i grottor.
Förbe...
Enoki är formad med en liten vit eller beige hatt och en lång fot som kan bli upp till 10 centimeter lång. Enoki växer i kluster och odlas på stubbar ...
Torkade svampar av följande sorter:
Boletus edulis
Chantarelle_Rebozuelo
Níscalo.
Efterfrågan på olika arter av ätliga svampar för användning i matla...