W: 290 ÷ 310. Professionell blandning av mjukt vetemjöl, ideal för en pizza med en extremt utvecklad och luftig kant.
DOPPIAESSE framställs genom mal...
Livsmedel behöver skydd. Från enkla automatpåsar till triplexkompositmaterial - Vi erbjuder en mängd olika förpackningslösningar.
Säkerhet och färskh...
Det soliga och vattenrika landet är idealiskt för odling av denna utmärkta livsmedel. Ris är en av de hälsosammaste och mest populära spannmålen, rik ...
W: 320 - 330. Mjöl typ '00' framställt av utvalda italienska, europeiska och nordamerikanska korn, optimerat för att underlätta laminering av degar. I...
– Mjöl med högt proteininnehåll och gluten, som passar perfekt för alla baknings- och konditoriprocesser som kräver mjöl med hög styrka.
– Särskilt lä...
W: 250 - 260. Mjöl typ '00' framställt av utvalda italienska och europeiska korn, med plastiskitet och styrka, för direkt deg med medelhög jäsning. Id...
W: 200 - 220. Mjöl typ '00' framställt av utvalda italienska och europeiska korn, med god plastiskitet, för direkt deg med kort jäsning. Idealisk för ...
W: 450 - 500. Farina typ '00' erhållen från utvalda italienska, europeiska och nordamerikanska korn, för degar med indirekt bearbetning eller lång jäs...
Vetemjöl typ 65.
Detta mjöl är avsett för daglig användning i köket, som för bröd eller pajdeg.
Det är producerat enligt hållbart jordbruk CRC (Kontr...
Vår Pastryfill är en produkt som effektivt kombinerar egenskaperna hos en kall glasyr och en fruktfyllning.
Produkt baserad på fruktpuré, vilket gör ...
Vårt SUNGRANO vetemjöl står för högsta kvalitet och uppfyller alla europeiska standarder. Totalt finns fyra sorter tillgängliga, som täcker många anvä...