Spanien, Guijuelo-Salamanca
...Ost tillverkad av rå fårmjölk. Dess smak är fyllig och bestående, smörig med en aning oljig. Sensoriska egenskaper Dess smak är fyllig och bestående, smörig med en aning oljig, med en perfekt saltpunkt. Inuti är den kompakt med små oregelbundna hål av mekaniskt ursprung, i en halmgul färg och kort pasta men inte smulig. Ursprung: Zamora Mjölktyp: Hela och rå fårmjölk Tillverkningsmetod: Enzymatisk koagulering Löpe: Animaliskt löpe från lamm Familjetyp: Lagrad pressad pasta, icke kokt, mögel-/tvättad skorpa Mognad: Mellan tre och fem månader.
Portfölj (43)
Spanien, Badajoz
...100 % Manchego fårmjölksost, med en naturlig gulaktig skorpa, krämig, elfenbensfärgad, kännetecknas av sin goda arom och smak, finns i olika lagringsprofiler.
Portfölj (9)
Spanien, Malagón
...Ost gjord på pastöriserad Manchega-sheepmjölk och certifierad av den regulatoriska styrelsen för Manchego-ostar med ursprungsbeteckning. Semicured Manchego Cheese PDO Maese Miguel - Lagrat i 3 månader. Cured Manchego Cheese PDO Maese Miguel - Lagrat i 6 månader. Cured Manchego Cheese PDO Maese Miguel Reserva - Lagrat i 9 månader. Añejo Manchego Cheese PDO Maese Miguel Gran Reserva - Lagrat i 12 månader.
Portfölj (8)
Spanien, Fuente el Fresno
...Gourmetlåda: 2 flaskor extra jungfruolivolja, burkar med Manchego-ost i olivolja och en burk med naturliga pistagenötter.
Portfölj (6)
...Pressad ost tillverkad av pastöriserad eller råmjölk som uteslutande kommer från ekologiskt uppfödda och utfodrade Manchega-sheep, kontrollerad av den reglerande rådet för ursprungsbeteckningen Manchego-ost.
Portfölj (2)
Spanien, Totanes
...QUESOS NAVALMORAL S.A., grundat 2005, tillverkar främst Manchego-ost med ursprungsbeteckning. Vi är den näst största producenten av denna kända spanska ost (över 1.200.000 kg 2016). Kvaliteten på våra produkter stöds av kvalitetscertifikaten BRC (Grad AA) och IFS (Hög nivå), samt de priser (Guldmedalj) som vi har vunnit i den internationella osttävlingen "World Cheese Awards" 2014, 2015 och 2017. Vi använder varken Lysozym, Natamycin eller något annat tillsatsmedel i produktionen av våra ostar. De är helt naturliga.
Portfölj (10)
Spanien, Cox (alicante)
...Oliv med ost eller fylld gordal-oliv med ost är en av de bästa produkterna vi erbjuder på Olivbutiken El Cortijo. Den tillverkas med urkärnade gordal-oliver, utvald manchego-ost och gyllene sås. En utsökt tugga som utmärker sig för sin mjuka textur och stora krämighet.
Portfölj (45)
Spanien, Salteras
...Vi producerar Manchego DOP-ost av pastöriserad/ rå mjölk 3, 6, 8, 12 MÅNADER...
Spanien, Campo De Criptana
DANSO DOP MANCHEGO är ett företag specialiserat på Manchego-ost, som består av personer med stor erfarenhet. Vårt sortiment kompletteras med getost, fårost och iberiska ostar (50% ko, 25% get, 25% får), alla tillverkade av mjölk av högsta kvalitet. Våra ostar DANSO och CANTARERO är fasta i konsistensen, aromen och smaken är mild i de yngre (halvmogna), mer framträdande i de mogna och kraftfull i...
Portfölj (1)
Spanien, Porzuna (ciudad Real)
På Agrovillaserra S.L. producerar vi Extra Jungfruolja och hantverksmässig Manchego-ost D.O.P. sedan mer än 20 år tillbaka. Hantverksostar med skyddad ursprungsbeteckning finns tillgängliga i olika lagringar. Extra Jungfruolja är en olja med stor personlighet och smak, tillgänglig i olika format och sorter. Villajos-osten tillverkas av mjölk från Manchega-sheep, råvaran som formar vår Manchego...
Spanien, San Pedro Del Pinatar (murcia)
EXPORT: Gazpacho, Olivolja, Oliv och Manchego Ost...
Spanien, Madridejos
... exporterar allt mer till europeiska, amerikanska och asiatiska länder. För närvarande är vår Manchego-ost "Valdehierro" en av de mest prisbelönta Manchego-ostar i hela Castilla-La Mancha och i hela världen. Detta gör oss mycket stolta över att kunna erbjuda en ost med alla kvalitetsgarantier. Kvalitet som alltid har varit och kommer att vara den dominerande noten i våra produkter. Det är helt...
Spanien, Alcázar De San Juan-Ciudad Real
...Beläget i Alcázar de San Juan, "La Manchas hjärta", landet av "Don Quijote", är vårt företag ett av de första som specialiserar sig på Manchego-ost och noggrant utvald kaffe med en oemotståndlig smak.
Spanien, Villamayor De Santiago
Familjeföretag med en lång tradition inom fåravel och över 40 års erfarenhet som osttillverkare. Verkar idag genom sina två divisioner i sina två anläggningar i Villamayor de Santiago, Cuenca: OST och GASTRONOMI. I den gamla ostfabriken SANABRIA QUESOS tillverkas Manchego-ost DOP och specialiteter av får-, get- och blandmjölk, precis som man alltid har gjort. 5 km bort, i en fabrik på 7000 m2...
Spanien, Barcelona
... iberisk ras. - Hantverksöl, med medelhavstoner som låter dig känna en bit av Sevilla - Spanien. - Jerezvinäger från våra gårdar i Córdoba. - Manchego-ost D.O. från boskap med exceptionell genetik. - Baljväxter av extra kvalitet från familjegårdar eller andra bönder från de bästa jordarna i Spanien i Asturias, Salamanca, Navarra, Castilla y León och Sevilla. - Naturlig honung och pollen, sex olika monoflorala sorter för alla smaklökar. - Hantverksnougat, tillverkad till 100% med Marcona-mandel.
Spanien, Arenas De San Juan
... som tillverkas på en bas av lagrad Manchego-ost med ursprungsbeteckning och kombineras med produkter av utmärkt kvalitet som valnötter, rosmarin eller iberisk charkuterier, vilket resulterar i en spektakulär produkt som är explosiv i munnen och har en grynig textur med en krämig finish. Distributionen av Texturer av Ost sker på nationell nivå under MR Gourmet, som i alla fall tillhör Quesos Moreno Reino, S.L.
Spanien, Málaga
Följ med oss och små och medelstora certifierade ekologiska producenter i deras internationaliseringsprocess sedan 2004. Vi strävar efter att skapa långsiktiga relationer mellan producenterna och köpare från utlandet, med målet att etablera hållbara relationer. Vi exporterar de främsta ekologiska produkterna från Spanien, serrano- och iberisk skinka, Manchego-ost DO, olivolja från olika regioner...
Populära länder för denna sökterm