Polen, Poniec
...Produktnamn: Getmjölkpulver Getfett, % 26 min Protein, % 23.5 min Rekonstituerad mjölksyra, oT 18 max Fuktighet, % 5.0 max Ouppslutningsindex, ml 1.0 max Föroreningsindex, mg/kg 6 max Jäst och mögel, cfu/g 50 max Total plattantal, cfu/g 20000 max Koliform, mpn/100g 90 max Patogena bakterier Ej närvarande Antibiotika Ej närvarande...
Portfölj (180)
Frankrike, Warmeriville
...mjölk och mejeriprodukter, växtbaserade biprodukter, socker, mineralämnen. Analytiska beståndsdelar (%): protein: 3.7; fetthalt: 3.3; oorganiskt material: 0.7; råfiber: 1.7; fuktighet: 87.2; laktos: < 0.1; kalcium: 1260 mg/kg; Energivärde (kcal) 53 kcal / 100g Fetter 3,3g / 100g socker 1,7g / 100g Proteiner 3,7g / 100g Produktinnehåll: Inf A Ml (Förpackning om 5) EAN-kod: 5900951251092 Artikelkod: 879134 Hållbarhet i genomsnitt: 121 dagar Ursprungsland: FRANKRIKE Förpackning av paket: 5 UVC Pallförpackning: 480 UVC (eller 96 paket)...
Portfölj (127)
Turkiet, Istanbul
... behandling av hudsjukdomar, lugnar huden. Återfuktande effekt: Ger huden en konstant fuktighet och mjukhet, vårdar torr hud. Förhindrar irritation och slitage: Förhindrar rodnad, irritation och slitage, skyddar huden. Främjar cellförnyelse: Stöder cellernas förnyelse och ger en hälsosam hudlook. Rengör död hud: Avlägsnar död hud från ytan, skapar en jämnare hud. Rengör huden på djupet:...
Portfölj (10)
Österrike, Königsdorf
...Instant Full Cream Whole Milk Powder Fuktighet 2,5% max Laktos 36,0% min Fett 26,0% min Protein; 24,0% min Aska 7,0% max Löslighetsindex 1,0 max Titrerbar syra 0,15 max Färg Grädde/Vit Smak Trevlig Standardplattantal 50000 cfu/g max Koliformer 10 cfu/g max Staphylococcus 10 cfu/g max Salmonella Negativ E. Coli 10 cfu/g max S. Aureus 10 cfu/g max Jäst & Mögel 250 cfu/g max Sedimentdisk (/25g)Disk 2 max Protein:> 24% Fuktighet:>5% Fett:> 26% Laktos:ca 38% Aska:< 6,5%...
Storbritannien, London
... hälsosammare val och passar bra för att göra te, drycker, frukostflingor, kaffe, sötsaker, mjölk och mjölkdesserter. Mjölkpulvertyp Skummjölkpulver Hållbarhet 12 - 18 månader (För icke-gasfylld förpackning) 24 månader (För gasfylld förpackning) Produktion / MOQ / Exportmarknad 5000 KG per dag MOQ - 25MT 40-fots container / 21MT 20-fots container Frakt världen över...
Portfölj (2)
Ukraina, Kiev
... Kemiska resultat: Resultat: Fuktighet (%) 3,9 Mjölkfett (%) 26 Aska (%) 7,0 Protein (torrsubstans %) 100 Laktos (%) 55,2 UDWPN (mg/g) 2,4 Ouppslutningsindex (mL) 1,0 Syrahalt (%) 0,10 Skrymdensitet (g/ml) 0,685 Brända partiklar Standard A pH-värde (50 g/l vatten vid 20 grader C) 6,59 Mikroresultat: Resultat: Antibiotika Negativ Fosfatase (ug/ml)...
Portfölj (10)
Tyskland, Wippingen
...{"item":"artikel","Processing Type":"Bearbetningstyp","Fat Content (%)":"Fettinnehåll (%)","28":"28","Coagulation":"Koagulering","0.001":"0.001","Bag, Bottle, Bulk, Can (Tinned)":"Påse, Flaska, Bulk, Burk (Konserverad)","Max. Moisture (%)":"Max. Fuktighet (%)","1":"1","Age Group":"Åldersgrupp","Milk powder and cream powder":"Mjölkpulver och gräddpulver","Milk Powder":"Mjölkpulver","Adults":"Vuxna","BRC, HACCP, IMO, HALAL":"BRC, HACCP, IMO, HALAL","Fineness (%)":"Finställdhet (%)","value":"värde","Variety":"Variation","Fat Filled Milk Powder":"Fettfyllt mjölkpulver","Sterilized":"Steriliserad"}...
Portfölj (120)
Spanien, Malaga
... - max. 40 000-75 000 / g. Nutritional value per 100 g: fetter 25/26 g/1,5 g; proteiner – 32 g. Energivärde (kaloriinnehåll) 100 g - 1429 kJ (361,5 kcal). Hållbarhet 18 månader vid temperatur under 25ºC och fuktighet som inte överstiger 85%. Ingen GMO, innehåller laktos. • Produktinformation: mjölkpulver: ursprung CE. Mängd per 40-fots container: 24/25 ton.
Portfölj (4)
Ungern, Celldömölk
...KEMISK Fett Minimi 45% Maximi 48% Fuktighet Minimi 42% Maximi 45% Genomsnittligt salt 0,7-1,2% MIKROBIOLOGISK Coliform <100 org per g E.coli <10 org per g Koagulaspositiva stafylokocker <100 org per g Listeria ND i 25 g Salmonella ND i 25 gTyp: Hård Ost Osttyp: Mozzarella Bearbetningstyp: Steriliserad Ursprung: Nötkreatur Förpackning: Påse, Bulk, Portionspåse Form: Block Färg: Ljusgul Fettinnehåll (%): 45-48 Vikt (kg): 25...
Portfölj (48)
Belgien, Anderlecht
... sammansättning, vilket är avgörande i konsumentförpackningar och formulerade produkter. • Är en idealisk mjölkkälla för alla situationer där en regelbunden vätskemjölksförsörjning eller kylning inte är tillgänglig. Fullfett mjölkpulver Instant Full Cream Whole Milk Powder: Fuktighet: 2.5% max Laktos: 36.0% min Fett: 28.0% min Protein: 24.0% min Aska: 7.0% max Löslighetsindex: 1.0 max Titrerbar syra: 0.15 max Färg: Grädde/Vit Smak: Trevlig Standardplattantal: 50000 cfu/g max Koliformer: 10 cfu/g max Staphylococcus: 10 cfu/g max Salmonella: Negativ E. Coli: 10 cfu/g max S.
Frankrike, Nice
... akne, eksem eller psoriasis kan du också använda vår balsam för att lugna, vårda och skydda känsliga områden. Vår balsam, som består av 100% naturliga produkter, kommer att lindra din hud och hjälpa till att återställa balansen i hudens fuktighet. Vad är egenskaperna hos mjukgörande produkter? Mjukgörare är formler som slappnar av, mjukar upp, återfuktar, gör huden mjuk och skyddar den. De kan förekomma i form av balsam, krämer, oljor eller mjölk beroende på det önskade målet och varje huds tolerans. Typ av kosmetika: Balsam...
Portfölj (20)
Turkiet, Istanbul
...Förstklassigt grönt alfalfahö Vikt Certifierad Gafta Honungsballet liten 18-20 kg Proteinhalt: 18-23% Fuktighet mindre än 8-12% Ogräsandel mindre än 0-2% Förpackning: Bal Växt Certifierad Analysresultat Gafta Certifierad Ursprung Turkiet...
Portfölj (1)
Spanien, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...utan konserveringsmedel eller tillsatser, alltid med respekt för osttillverkningsprocessen och de tusenåriga mognadsmetoderna från Menorca. På denna lilla ö på 700 km², belägen mitt i Medelhavet och utnämnd till biosfärområde av UNESCO, finns en rad geoklimatiska faktorer - orografi, temperatur, fuktighet, ljus, vind - som, när de kombineras, täcker korna med havssalt, vilket ger osten en speciell...
Portfölj (3)
Ungern, Dombovar
Våra ostar tillverkas uteslutande av mjölk från vår egen getbesättning. För mognaden använder vi rum med lämplig temperatur och fuktighet. De kryddor som används bearbetas i torr form. Våra produkter förpackas och etiketteras i förväg. Det är också möjligt att sätta på streckkod! För närvarande är produkterna inte standardiserade. Våra huvudprodukter - Mjukost - Halvmjuk ost - Hårdost - Rödost...