Litauen, Bajorai, Vilniaus R.
...Ost producerad i två regioner, Friuli Venezia Giulia och Veneto, med komjölk. Den kännetecknas som "bergprodukt" och har medel till hög aromatisk intensitet beroende på lagringsperioden; färsk, minst 60 dagar, halvlagrad, minst 4 månader, lagrad, minst 10 månader och gammal, minst 18 månader. Skalet är tunt, slätt och blekt halmfärgat, vilket tenderar att bli hårdare och brunare ju längre...
Portfölj (10)
Italien, Vedelago
... Grappa. Ostarna, som framställs av färsk mjölk som tas emot dagligen från lokala gårdar, erbjuds konsumenten i ett brett sortiment: hela, halva och fjärdedelar av ost, 100, 300 och 400 g i fast vikt. HACCP-system för egenkontroll genomfört och garanterat. Den envishet och entusiasm som alla medarbetare visar, vår personals professionalism, omsorgen i produktionen och mognaden samt förmågan att förena innovation med respekt för traditionen, gör att vi kan producera produkter av hög kvalitet.