...Fryst Fläskkött
Specifikation: Utan skinn, fett och ben; varje halvkropp skuren i följande fyra delar:
1. Nacke: Varje bit väger minst 0,8 kg netto.
2. Skuldra: Varje bit väger minst 1,35 kg netto.
3. Länd: Varje bit väger minst 0,55 kg netto.
4. Ben: Varje bit väger minst 2,2 kg netto.
Med lite fett kvar på varje köttbit. I varje kartong tillåts en köttbit som väger mindre än ovanstående...
...Kort klippning av huden på tårna utan naglar utan gul hud utan svarta fläckar
Vit hud:
Yttre gul hud och nagel borttagen Ingen blåmärke Inga brutna ben Inga blodproppar
Klippning av fötterna är ovanför ledbenet Inga ammoniakbrännskador Ingen svart fläck
Fotsulorna förblir Ingen dålig lukt...
...1. Nacke: Varje stycke väger minst 0,8 kg netto.
2. Axel: Varje stycke väger minst 1,35 kg netto.
3. Länd: Varje stycke väger minst 0,55 kg netto.
4. Ben: Varje stycke väger minst 2,2 kg netto.
Med lite fett kvar på varje köttstycke. I varje kartong tillåts ett köttstycke som väger mindre än ovanstående bestämmelse.
Förpackning: Förpackat separat i kartonger som väger 25 kg netto, fodrat med en polyetenpåse.
... från Kanada, rökt forellfilé från Turkiet och slutligen svärdfisk, tonfisk, marlin och rödspätta från Vietnam, Peru och Chile. Som huvudimportör från Chile, Turkiet och Thailand har vi krabbkött och ben, forell och räkor i alla sorter och storlekar året runt. På grund av vår långvariga erfarenhet kan vi självklart också ge er utmärkt information om fisk och fiskprodukter.