Polen, Warszawa, Poland
... hotell, sjukhus, restauranger och bagerier, särskilt för produkter som kex, kakor och pasta som inte behöver jäsa. Förutom äggpulver finns det också äggula pulver och äggalbumin pulver. Äggula pulver används som en ersättning för färsk äggula i olika livsmedel för att tillföra färg, textur och emulgerande förmåga, särskilt vid tillagning av majonnäs, såser, dressingar och croissanter. Å andra sidan används äggalbumin pulver i en mängd olika produkter som fisk, kött och potatisförberedelser, bakverk och konfektyr.
Portfölj (278)
Polen, Brześć Kujawski
...Vakuumförpackningspåsar ger ett syrebarriär. Eftersom de är isolerade från externa förhållanden förblir den förpackade produkten färsk mycket längre, torkar inte ut och tappar inte sina smakegenskaper. För produktionen av vakuumpåsar använder vi filmer av olika tjocklekar från 60 till 200 MIC, beroende på kundens behov och typen av förpackade produkter. På begäran trycker vi på påsarna enligt kundens design. Användning: färskt kött, charkuterier, fisk, inlagda produkter, skalade grönsaker.
Portfölj (33)
Polen, Niechorze
...färsk fisk direkt från kuttern, pizza från ugnen, fisk på pannan, oxfilé stekt på sten, samt soppor, sallader och pasta. Vi har ett stort urval av vin och andra drycker. Framför allt, kom förbi om du letar efter en plats med en trevlig atmosfär och god mat, vi välkomnar dig!

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play