La Baguette Gourmet komplett (51 %) har en oöverträffad grillad nyans, en krispig skorpa som subtilt är mjölad och alla fördelar med fullkorn. Med en ...
T65-mjöl är ett mjöl av mjukt vete, något mer fullkorn än T45- och T55-mjölen. Det erhålls genom en mindre noggrann siktning, vilket gör att en större...
T55-mjöl är ett mjöl av mjukt vete, känt för sin mångsidighet och sitt breda användningsområde i matlagning. Det är något mindre fint än T45, vilket g...
Tillverkad av ett vitt mjöl (typ 55 eller 65) som produceras i närheten av våra bagerier (Chartres, Caen, Sens). Den fina volymen av våra baguetter, s...
– Mjöl med bra konsistens och hög hydratiseringskapacitet, korrigerad med antioxidant och enzymer.
– Indikerad för processer med hög belastning för de...
Blandning för Pugliese-bröd baserat på ommalen durumvetesemolina och med surdeg, för ett bröd med elastisk smulig och förlängd färskhet.
Format: 25 k...
Tillverkad av ett vitt mjöl (typ 55 eller 65) som produceras i närheten av våra bagerier (Chartres, Caen, Sens). Den fina volymen av våra baguetter, s...
Med en oöverträffad, tjock och något mörkgrillad inkråm har detta bröd en karaktäristisk smak tack vare blandningen av vetemjöl (50%) och rågmjöl (50%...
T65-mjöl är ett mjöl av mjukt vete, något mer fullkorn än T45- och T55-mjölen. Det erhålls genom en mindre noggrann siktning, vilket gör att en större...
Bröd är den mest konsumerade produkten på våra bord. Därför vill vi skapa förpackningar som gör att vi kan njuta av fräschören och smaken av tradition...
Vårt 100 % fullkornsbröd har en oöverträffad rostad ton, en krispig och mjölig skorpa samt alla fördelar med fullkorn. Med en tät och mörk inkråm har ...
Från 250 KG kan vi trycka vitt eller brunt bakpapper med din logotyp i spotfärg. Detta kan göras i en eller två färger. För mer information, vänligen ...
Sedan 1999 står coolback för smak och färskhet i högsta bagerikvalitet.
Frysbakverk
Vetedeig med naturlig surdeg.
Särskilt krispig och aromatisk.
Ba...