De obligatoriska analyserna:
Ett reglerande dokument från den europeiska kommissionen styr analyserna av olivoljor: klicka här
En olivolja måste uppf...
Företagsreportage är en term som omfattar en uppsättning fotografier och bilder som tas i professionellt syfte. Det handlar om att fånga en serie bild...
Vegetabiliska oljor (som olivolja) är inte inerta ämnen. Deras kemi förändras över tid. För att illustrera denna åldrandeprocess av oljor, här är ett ...
Majoriteten av den indonesiska befolkningen är beroende av jordbruket. Många människor, cirka mer än 40 % av vår arbetskraft, arbetar inom jordbruksse...
Företaget LEGUMETECHNOLOGY, baserat i Storbritannien, producerar och utvecklar olika produkter för inokulering av baljväxter med bakterie- och svampko...
Färska grönsaker från certifierat ekologiskt jordbruk. Nationell frakt till företags- och privatkunder.
Stort utbud av grönsaker från certifierat eko...
Vi bedömer på plats i anläggningen föroreningen av din hydraulolja.
För mer noggranna analyser av partiklarnas art tar vi prover och låter dessa utvä...
En oljeanalys ger insikt om det aktuella tillståndet för smörjmedlet och maskinen eller anläggningen.
Genom att analysera uppmätta värden kan potenti...
Arganolja produceras uteslutande i Marocko. Den används vanligtvis i Europa som en ingrediens i kosmetiska produkter. Det finns dock också en rostad a...
Termisk olja åldras olika snabbt beroende på anläggningens utrustning och driftsätt. Som en komplettleverantör visar vi dig optimeringspotentialer och...
Identitetsverifiering, bestämning av tillsatser, ålderskriterier, vatteninnehåll enligt Karl Fischer, viskositet, bestämning av partiklar (NAS och/ell...