...Radicchio Rosso är en kompakt, rund grönsak med ett fast inre. Tack vare det höga vatteninnehållet och närvaron av fibrer har den goda hälsofrämjande och avgiftande egenskaper. Den har en bitter smak och en krispig konsistens. Finns tillgänglig i förpackningar, påsar eller styrofoam i olika vikter.
Portfölj (47)
Tyskland, Bad Ditzenbach
...Bittera ämnen är en viktig komponent i vår kost. De är nödvändiga för en tillräcklig produktion av matsmältningsvätskor. Tyvärr har de bittra ämnen som naturligt finns i vår mat alltmer avlats bort, vilket gör att många livsmedel som grapefrukt, cikoria, brysselkål, radicchio eller kronärtskockor inte smakar lika bittert som de gjorde tidigare. Bittera ämnestabletter förser din kropp med de bittra ämnena från gentianarot, bennet, maskros och cikoria som stödjer matsmältningen på ett naturligt sätt. Art. Nr.:1459...
Portfölj (168)
Italien, Borgo Veneto Pd
Italien, Poncarale
Grundat 1960 för direktförsäljning på frukt- och grönsaksmarknaden i Brescia av grönsaker som odlas på fält, är Facchini idag en av de främsta aktörerna i norra Italien för bearbetning och förpackning av färdiga produkter (IV Gamma) och förpackning av färska frukter och grönsaker (I Gamma), som verkar på den nationella marknaden och i hela Europa. De egna markerna säkerställer en stor del av den s...
Portfölj (9)
Italien, Asigliano Vercellese
Italien, Stazione Fondi-Fondi
...Det erbjuds dagligen ett antal urval av sallad och speciella grönsaker tack vare långvariga relationer med lokala producenter (Lazio-regionen) och med italienska specialiserade leverantörer. De lokala produkterna som för närvarande refereras kan identifieras som slät endiv, sallad, trocadero, canasta, valeriana och ruccola. Radicchio (i de röda och långa varianterna) kommer direkt från producenter i Veneto, Abruzzo och Lazio. Produkter levereras till kunden i olika typer av förpackningar och årligen hanteras över 1.006.800 kg.
Portfölj (6)
Polen, Warszawa
...100% italiensk olivolja tillverkas av oliverna av sorterna Ogliarola och Coratina: denna olja fascinerar oss med de kryddiga och bittra tonerna från Coratina, mildrade av den delikata touchen från Ogliarola, vilket skapar en olja med en doft och fruktighet som är intensiv som hjärtat av Apulien. PASSAR BRA MED: Den passar mycket bra med bruschetta med tomat, tonfiskcarpaccio, svampsallader, grillad radicchio, grönsakssoppor, första rätter med korv, kokt bläckfisk, röd kött eller vilt, lagrade hårdostar.
Portfölj (3)
Vårt företag grundades på 80-talet, i hjärtat av Treviso-regionen, där jordbruk fortfarande är en av de främsta produktionsaktiviteterna. Idag, mer än någonsin, fokuserar vi på att värdesätta och odla produkter som är uttryck för sambandet mellan territoriella och miljömässiga särdrag; historia, kultur, erfarenhet och tradition, passion, forskning och innovation. Utbudet av produkter som vi markna...
Matchande produkter
Radicchio och sparris
Radicchio och sparris
Italien, Pontecagnano Faiano
...Det finns två typer av cicorino, den gröna cicorino och den röda cicorino. Den gröna är generellt mindre bitter än den röda, som påminner om smaken av radicchio. Cicorino motverkar och minskar gastro-esofageala besvär, vilket främjar matsmältningen av maten. Den minskar svullnader och cirkulationsproblem tack vare närvaron av lykopen och många mineraler. Baby leaf-sort. Möjlighet att använda den för att förbereda blandad sallad. Finns i svarta lådor eller termosvetsad polystyren på 500 g och 1 kg.
Portfölj (10)
Italien, Ferrara
... varor. Det finns dessutom 1 kylrum med låg temperatur för lagring av frysta produkter, utrustat med fasta, kompakta och drive-in hyllsystem för totalt 4 000 pallplatser. Ytterligare 5 000 pallplatser finns tillgängliga vid en annan anläggning i Masi Torello (Fe) i samarbete med ett annat ledande företag inom sektorn. Företaget har lång erfarenhet av lagring av päron, äpplen, potatis, lök, radicchio...
Spanien, Torre Pacheco
Vi är ett företag som producerar och marknadsför alla typer av sallad. Vår expertis är inriktad på att leverera till industriella bearbetare i hela Europa, vilket utgör 95 % av den totala odlingsvolymen. Vi är belägna i Campo de Cartagena. Vi producerar ett brett utbud av sallader som isbergssallad, romansallad, escarola, frisée, lollo rosso och biondo, trocadero, batavia, radicchio, multileaf...
Italien, Due Carrare
Familjeföretaget har sedan 2009 utfört olika hantverksmässiga bearbetningar av grillade (och icke-grillade) produkter på uppdrag av tredje part, och vi arbetar med både grönsaker och frukter. Exempel: sparris, vitlök, kronärtskockor, borretana-lökar, svamp, fänkål, soltorkade tomater, auberginer, zucchini, röda och gula paprikor, lombardisk paprika, radicchio IGP (och icke) sen eller tidig, pumpa...
Italien, Tribano
... till fullo. Dessutom är vi glada att förmedla detta på marknaderna, vilket garanterar ett försäljningspris och en etisk kvalitet för slutkonsumenten som överträffar alla andra konkurrenter. Snart kommer vi att vara säljare av Radicchio även på den södra hemisfären.
Italien, Schiavon
... är dess berömda baccalà alla vicentina. Oundvikliga är dess kreativa fantasier med protagonisterna från det lokala köket: sparris från Bassano, radicchio från Treviso, kantareller. En matlagning inspirerad av passion, i en miljö dedikerad till smak. Två perfekta ingredienser för att välkomna era viktigaste stunder: fester, bröllop, speciella tillfällen.
...äkthet och integritet hos produkterna tack vare den ständiga uppmärksamheten från personalen och de moderna bearbetningsanläggningarna som används. Utför dagliga leveranser för att garantera maximal färskhet och kvalitet. Potatis, barba, örter, fänkål, morötter, spenat, zucchini, paprika, aubergine, mangold, catalogna, fält-radicchio, parmesan-aubergine, haricots verts, cime di rapa, ugnsbakade, kokt barba, kokta örter, ångkokt fänkål, ångkokta morötter, brysselkål, schalottenlök, blomkål, kål, bönor, broccoletti, surkål kokt, ångkokt eller grillad.
Italien, Villanova Di Camposampiero
Sallad, ruccola, radicchio...
Ungern, Szentes
Produktion av hydroponisk Salanova-sallad som inkluderar sorterna Lollo Biondi, Lollo Rossi, Red Butter, Green Butter, Red Multileaf och Green Multileaf. Producerar även Frisée, Radicchio och Romaine-sallad.
Italien, Valeggio Sul Mincio
Il Pastificio al Ponte producerar de traditionella tortellini från Valeggio sul Mincio. Den färska pastan från Pastificio al Ponte används för att producera en produktlinje som hämtar inspiration från den kulinariska traditionen i Verona och Mantova: Klassiska Kötttortellini, Tortellini med lokal pumpa, Tortellini med Ricotta och Spenat, Tortellini med Ricotta och Röd Radicchio IGP.
Italien, Roma
Populära länder för denna sökterm