De trådlösa TrackSense Pro dataloggarna är verkliga allrounder när det gäller temperaturkartläggning och processvalidering inom bioteknik, läkemedel, ...
Kaltrökningsskåp med ombyggnadssats för elvärme, lämplig för kaltrökning, med metallskjutare för rökreglering, även lämplig som förvaringsskåp.
Utför...
Vi skär dina non-woven material, pappersrullar, kartong, tyg eller dina folier exakt enligt dina specifikationer till smala rullar från 6 mm till 1.00...
För att förbereda fruktbaser, grönsaker, sylt, marmelad, gelé och såser används horisontella eller vertikala blandningssystem. Blandare är avgörande f...
Kylmaskiner - luftkylda, vattenkylda, som värmepump, med frikylning som kylteknik inom industrin och för klimatsystem
Processkylning: Industrikylare,...
En HAMMEL-metallåtervinningsanläggning ger dig den avgörande fördelen: i ett arbetssteg går du från det kompakta ingångsmaterialet till materialmässig...
Jonisering av luften
Antistat AMW-jonisatorn för problemfri bearbetning av syntetiska material och textilier med hög laddningsseparation. Genom att j...
Fyllning, tömning, underhåll och rengöring blir betydligt enklare när behållarens botten enkelt kan sänkas och luttras. För effektivt arbete i laborat...
Uppvärmningshuvar som arbetar under kväve, väte eller formgas, så att batcherna inte oxiderar under värmebehandlingsprocessen.
Ni som våra kunder är ...
Det damm som uppstår vid påfyllning och tömning av bulkprodukter (t.ex. Big-Bags) kan inte längre läcka ut genom användning av uppblåsbälgar / uppblås...
Utmärkt förpackningskvalitet, Mångsidiga viknings- och stängningstyper, Bearbetning av olika omslagstyger
Den flexibla vikmaskinen för högpresterande...
Bearbetning av biologiskt nedbrytbar förpackningsfilm möjlig, Högsta produktskydd och högsta prestanda, Hög prestandanivå för upp till 200 plattor per...
Chokladfondue. 370 x 360 x 195 mm. Design CNS 18/10.
Med elektronisk temperaturkontroll upp till max. 50°C, temperaturdifferens +/-1°C. Kapacitet: 8 l...
Denna chokladfontän i form av ett kakaoträd står i maskin- och teknikavdelningen på chokladmuseet i Köln.
Varje besökare får en liten delikatess vid ...
Grundläggande data
Fyllnadsvolym: 180 ml
Volym till brädden: 230 ml
Behållarens vikt: 10 g
Lockets vikt: 2,50 g
Manipulationsbevis: Ja
Dimensioner:
Kr...
Cubilia vestibulum interdum nisl a parturient a auctor vestibulum taciti vel bibendum tempor adipiscing suspendisse posuere libero penatibus lorem at ...
Modernt kolvdepositionssystem för flytande konfektyrer. "Fruktgodis, gelé, kräm, varm choklad osv." Denna modul möjliggör både rund- och längsgående d...
• INJEKTERINGSMASKIN FÖR FYLLNING av grädde, choklad, sylt, dulce de leche, etc. inuti muffins, croissanter och andra bakverk på samma bakplåt, vilket...