Färg: Mörkröd granatfärg, nästan mörk, tegelkant med violetta detaljer, glänsande och skarp.
Doft: Kraftig arom med en lätt ton av svarta bär i mognad...
Ung, frisk och mineralisk vin, med ljus färg och lätt kropp, med nyanser av grönt äpple och citron, med en citrusfinish. Servera mellan 8ºC och 12ºC (...
Den produceras med mjölk hämtad från specifika ursprungsområden, enligt reglerna från Konsortiet för Förvaltning och Produktion av Pecorino DOP.
Koag...
Vitt vin 11% Vol. Märke: Viñedos da Queimada.
Detta vin kommer från odlingar belägna vid floden Miños strand.
Dess exceptionella kvalitet bevisades ge...
Idealisk för att krydda alla pastasorter och för att kreativt krydda många recept. Endast Genovese Basilika D.O.P., certifierad och odlad i Ligurien, ...
Paletas från iberiska grisar som föds upp fritt i Dehesas Extremeñas, som enbart matas med ekollon under montanera-säsongen. Paleta med en lagringstid...
Cabernet sauvignon, tempranillo och garnacha. Intensiv körsbärsfärg med violetta nyanser, djup och klar. På näsan har den en god intensitet med en ren...
Vin framställt av vinifiering av druvor från Negroamaro (90%) och Malvasia Nera (10%). Produktionsområde: Salento, mellan provinserna Brindisi och Lec...