Frankrike, Auros
...Cuit, Frilandsuppfött fläskkött, LABEL ROUGE 7,5 kg och 3,5 kg Hållbarhet 30 dagar Hantverksmässig tillverkning från Landes. Skinkan som förr. Finns som hel skinka och halva skinka. Vi tillhandahåller PLV (laminerad affisch) och prisskyltar för att kommunicera om produktens hantverksmässiga karaktär och miljöhänsyn.
Portfölj (31)
Frankrike, Laissac
...Finhackad skinka i en 100% återvinningsbar glasburk. Bredvid versionen "Popine" på 70g, upptäck XL-versionen, Marmite i 300g! Tack vare sitt innovativa koncept kan Marmite med skinka förvaras i rumstemperatur i 3 månader innan den öppnas. Tillverkad i vår verkstad i Laissac, Aveyron, respekterar skinkan, som ligger i hjärtat av skinkan, det hantverksmässiga kunnandet från förr genom att endast...
Portfölj (29)
Belgien, Neufchâteau
I denna typiskt ardennesiska gård kommer ni att bli välkomna, ensamma, som par, med familj eller i grupp i en gammaldags miljö, och ni får möjlighet att smaka på dess produkter genom olika regionala och originella recept. Gården Sanglochons låter er återupptäcka smakerna från förr genom sina traditionella charkuterier (rökt skinka, Sanglochons korv,…). Ni kan besöka den levande skinkmuseet, hälsa på en eller annan Sanglochon och åka hem med charkuterier och andra ...
Frankrike, Lacaune
... traditionen genom att tillverka autentiska produkter. Den goda smaken från förr respekteras samtidigt som en modern touch tillförs. Kunskaper som ärvts från en lång familjetradition av charkuterister i Lacaune Lacaune är en kurort belägen i hjärtat av den regionala naturparken Haut Languedoc. Beläget på 800 meters höjd är renheten och fräschören i dess klimat avgörande för tillverkningen och mognaden av kvalitetscharkuterier och salami som lufttorkad skinka, lufttorkad korv och torkad korv. Här, i takt med de marina och bergiga vindarna, sker mognaden av våra produkter långsamt.
Italien, San Demetrio Corone
Nedlagd särskilt för produktion av charkuterier, såsom capocollo och pancetta D.O.P., sysslar Madeo Industria Alimentare även med produktion av skinka och salami av svart gris från Kalabrien. De tekniker som används är huvudsakligen hantverksmässiga, som salting som fortfarande görs för hand i typiska saltlösningar, precis som förr. Men där det är nödvändigt, tvekar man inte att använda modernare teknologier, så mycket att torkningen är överlåten till entalpiska maskiner, som utnyttjar de externa klimatförhållandena för att återskapa den ideala ventilationen inomhus.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play