Frankrike, Val De Cognac
...Ett sött och överraskande recept med papaya från Kamerun i perfekt kombination med kanel från Sri Lanka. Beståndsdelar: Ekologisk fransk vit rom lagrad i gamla cognacsfat, ekologisk rättvisemärkt Red Solo-papaya från Kamerun, ekologisk rättvisemärkt kanel från Sri Lanka och ekologiskt rättvisemärkt rörsocker. Serveras kall, antingen ensam eller i cocktail, både som aperitif och digestif. Dimensioner: 10 × 10 × 19 cm Maceration: 2 till 3 månader i återvunna glasbehållare Alkoholhalt: 34° Visuell: Gyllene färg med röd reflektion, lätt grumlig avlagring.
Portfölj (29)
Frankrike, Saint Ouen L'aumône
...Att konsumera papaya minst en gång i veckan skulle minska risken för att drabbas av livmoderhalscancer. De huvudsakliga fenoliska föreningarna (en stor familj av antioxidanter) som finns i papaya är katechiner. En hög konsumtion av katechiner är kopplad till en lägre risk för dödlighet i hjärt-kärlsjukdomar. Papaya är en källa till kostfiber och kan hjälpa till att stilla aptiten genom att snabbt ge en känsla av mättnad. SAMMANFATTNING Väger mellan 400g och 2,5kg Konsumeras oftast naturell Integreras lätt i en balanserad kost...
Portfölj (26)
Frankrike, Ressons-Sur-Matz
...I över 30 år har vi arbetat för lokal utveckling och främjande av en rättvis, respektfull och ansvarsfull ekologisk jordbruk i Kamerun och Togo. Tack vare denna rättvis handel-kedja, skapad för att erbjuda er olika typiska frukter från regionen, presenterar vi här papayan "Red Solo". Den lokala torkningsverkstaden ansvarar för insamlingen av frukterna, organiserar utbildningar och tillhandahåller...
Portfölj (18)