Företaget CATELIN-LOGI-FERT, uppkallat efter sin grundare, är specialiserat på försäljning av jordbruksprodukter. Vi har i 15 år varit engagerade i en annan typ av jordbruk. Vårt mål är att förbättra och värdera växtproduktionen. För att uppnå detta erbjuder vi innovativa och ansvarsfulla lösningar.
Vi arbetar i samarbete med bönder och distributörer. Vi har blivit en viktig aktör inom referens av...
... för att öka djurens produktivitet. När det gäller näringsmässiga egenskaper är sorghumkorn och grön massa nästan likvärdiga med majs, och i vissa regioner överträffar de den. Förutom som foder används sorghumkorn inom alkohol- och stärkelseindustrin. Socker-sorghum och sudanesisk gräs har visat sig vara framgångsrika i blandade grödor med baljväxter, majs och solros. En sockerhaltig stam gör det möjligt att få balanserad ensilage och hösilage, samtidigt som grödans produktivitet förblir mycket hög.
... vare sin anpassningsförmåga till olika klimat och jordar. Idag har sorghum blivit en ingrediens som används i stor utsträckning i internationell matlagning tack vare sina otroliga näringsegenskaper. Sorghum mjöl ekologiskt glutenfritt är en rik källa till vitaminer och mineraler. Det kan användas för att förbereda ett brett utbud av rätter, från pasta till bröd, från bakverk till salta rätter. Dess mjuka konsistens och lätt söta smak gör det lämpligt för att förbereda läckra tårtor, kakor, pannkakor och mycket mer.