...Iberisk ost är en pressad ost som tillverkas av en blandning av tre mjölksorter (ko, får och get). Det är den mest populära osten i Spanien, och enligt de proportioner som anges i avsnitt 4 i bilaga I till kungligt dekret 262/2011, den 28 februari, som godkänner kvalitetsnormerna för ostar och smältostar. All ost som säljs under beteckningen "Iberisk" måste vara tillverkad av färsk mjölk i följande proportioner: högst 50 % komjölk, minst 15 % getmjölk och minst 15 % fårmjölk.
Portfölj (2)
Spanien, Malagón
...Ost gjord på pastöriserad mjölk från ko, get och får (3 mjölk). Mjuk Iberico Ost Rocinante - Lagrad i 7 dagar. Halvmogen Iberico Ost Rocinante - Lagrat i 2 månader. Mogen Iberico Ost Rocinante - Lagrat i 6 månader.
Portfölj (8)
Spanien, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Queso Quintana hantverksmässigt halvlagrad Mahón-Menorca D.O.P., tillverkad av rå mjölk från kor och 100% naturliga ingredienser, utan konserveringsmedel eller tillsatser, och mognad av vår Mästerhantverkare inom ost och Mästerhantverkare inom ostmognad. Alltid med respekt för osttillverkningsprocessen och de tusenåriga mognadsmetoderna på ön Menorca. Med en mognad på 2 till 5 månader är det en fast ost med en gulaktig elfenbensfärg och en orange/brun skorpa, med utvecklade mjölksmaker och aromer, med vissa anklanger av smör och rostade nötter, med en medelhög kvarhållande smak.
Portfölj (3)
Populära länder för denna sökterm