No results

Det finns inga resultat för
"bacon från iberisk gris"

Produkter för "bacon från iberisk"
Extra Ibérico Sarta Chorizo - Köttprodukter
Produkt framställd med en noggrant utvald blandning av malet / tärnat kött, tillsatt med salt, paprikapulver och andra kryddor, är vår Chorizo Sarta I...
75% Ibérico Pata Negra Ek-skinka - Med Ben / Benfri / Handskuren
Vår Jamón de Bellota Ibérico kännetecknas av sin avlånga form med mörka och slitna klövar, typiska för exemplar som har tränats på fältet. Den har en ...
100% Ibérico Pata Negra Ek-skinka - Med Ben / Benfri / Handskuren
Dess stiliserade form och fina skaft, typiska för exemplar av ren iberisk ras, är de element som identifierar vår stjärnprodukt vid första ögonkastet.
Duroc Kokt Huvud
Kryddad nacke av fläskkött gjord med 50 % Duroc-fläskkött.
10 Lådor med 100% Ibérico Ek-skinka "Corte a Cuchil - 100% Ibérico Ek-skinka"
100% Ibérico Bellota Skinka Skuren av Mästerskärare, presenterad i praktiska 80g förpackningar.
Iberisk Ek-Salami - Charkuterier
Produkt tillverkad med en blandning av malet eller tärnat kött, tillsatt med salt, paprikapulver och kryddor, knådad och stoppad i naturligt tarmhölje...
Lufttorkad svart grisprosciutto - lagrad i 36 månader
Svart grisprosciutto, med en djup röd färg och intensiv smak, påminner om doften av skogen och har en djup sötma som kommer från typen av uppfödning o...
Iberisk Röd Cular Chorizo Utval
Tillverkad av utvalda magra bitar och marmorerat kött från iberisk gris. Kryddad med utvalda kryddor (paprika för den röda iberiska chorizon) och tork...
Serrano-skinka Reserva 18 / 22 månader skivad - Serrano-skinka Reserva 18 / 22 månader skivad 100g.
Serrano-skinka Reserva med en torkningstid på 18 / 22 månader, och en medelhög vikt och fetthalt, med en mild smak och mycket lite salt. Detta är ett...
Iberisk Länd - Iberisk Fläskkött
Iberisk fläskkarré. Vi serverar den färsk eller fryst. Vakuumförpackad i 0,5 eller 1 kg format eller i bulk. Certifierat iberiskt fläskkött enligt den...
Parmaskinka DOP
Det är en utmärkelse för vårt område och vår stolthet: för att göra det använder vi lår av tunga italienska grisar, som salts för hand (fuktigt salt p...
100% ekollonmatad iberisk skinka - Ren iberisk skinka av ekollon
Skinka gjord av rena iberiska grisar som uppföds extensivt i dehesa. Certifierade kvalitetsbitar som har producerats enligt den iberiska standarden.
Produkter för "bacon från gris"
Iberisk Skinka
Spansk prosciutto, uppfödd i det vilda och matad med ekollon.
Fryst fläskhals
Är du intresserad av grisens bakben? Vi är specialiserade på handel med grisben och andra högkvalitativa fläskköttskärningar.
Grishuvud
GRISHAUV 1/2 Snitt 20 kg frysta Lådor 1 x 40 fcl hq rf cnt i 26 mt nettovikt...
Torr korv
Saucisson sec de porc 100% hemlagad Ingredienser: fläskkött, naturligt tarm, salt, peppar, dextros, stabiliseringsmedel E450, natriumdifosfat, antioxi...
Rostbiff
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Ursprung: Argentina, Uruguay, Brasilien, Australien, Irland och Polen Lagringstemperatur:...
Hela nötkreatursskrovet
Utforska vårt utbud av hela nötkreatur i slaktkropp, perfekt för professionella slaktare och köttälskare av hög kvalitet. Varje slaktkropp kommer från...
Moget Guanciale
Guanciale är en charkuteriprodukt som kommer från grisens kind. Köttet masseras med salt i cirka fem dagar. Peppar och chili tillsätts och det aromati...
Kokt Slips
Fiocchetto fårs genom att skära ut skinkan från grisen. Det skiljer sig från den mer kända culatello genom att vara en magrare charkprodukt med en mil...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play