Produkt framställd med en noggrant utvald blandning av malet / tärnat kött, tillsatt med salt, paprikapulver och andra kryddor, är vår Chorizo Sarta I...
Vår Jamón de Bellota Ibérico kännetecknas av sin avlånga form med mörka och slitna klövar, typiska för exemplar som har tränats på fältet. Den har en ...
Produkt tillverkad med en blandning av malet eller tärnat kött, tillsatt med salt, paprikapulver och kryddor, knådad och stoppad i naturligt tarmhölje...
Svart grisprosciutto, med en djup röd färg och intensiv smak, påminner om doften av skogen och har en djup sötma som kommer från typen av uppfödning o...
Tillverkad av utvalda magra bitar och marmorerat kött från iberisk gris. Kryddad med utvalda kryddor (paprika för den röda iberiska chorizon) och tork...
Serrano-skinka Reserva med en torkningstid på 18 / 22 månader, och en medelhög vikt och fetthalt, med en mild smak och mycket lite salt.
Detta är ett...
Iberisk fläskkarré. Vi serverar den färsk eller fryst. Vakuumförpackad i 0,5 eller 1 kg format eller i bulk.
Certifierat iberiskt fläskkött enligt den...
Det är en utmärkelse för vårt område och vår stolthet: för att göra det använder vi lår av tunga italienska grisar, som salts för hand (fuktigt salt p...
Utforska vårt utbud av hela nötkreatur i slaktkropp, perfekt för professionella slaktare och köttälskare av hög kvalitet. Varje slaktkropp kommer från...
Guanciale är en charkuteriprodukt som kommer från grisens kind. Köttet masseras med salt i cirka fem dagar. Peppar och chili tillsätts och det aromati...
Fiocchetto fårs genom att skära ut skinkan från grisen. Det skiljer sig från den mer kända culatello genom att vara en magrare charkprodukt med en mil...
europages-appen är här!
Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.