Belgien, Anderlecht
... säkerhet och hygien. Några praktiska tips: * Förberedelse av smördeg för ravioli: 70% typ 00 mjöl, 30% durumsemolina, 5 ägg per kg + vatten knåda i cirka 10 minuter, degen bör ha en fuktighetsprocent mellan ägg och vatten på cirka 32%. * Förberedelse av deg för tagliatelle: 50% typ 00 mjöl, 50% durumsemolina, 7/10 ägg per kg eller 100% durumsemolina, Referens: LP17M-230/1 Märke: Diamant Europe Nettovikt (kg): 62 Dimensioner i mm (LxBxH): 400x520xh630 Volym (m³): 0,28 Effekt (kW): 0,9 Strömförsörjning (Volt): 230/1N 50Hz HP: 1.2...
Portfölj (189)
Frankrike, Grigny
PATRIGEL har sedan 1989 varit en specialistagent inom handel och försäljning av frysta grönsaker, örter och frukter. Vår handelsbyrå distribuerar och representerar flera europeiska producenter av kvalitetsfrukter och grönsaker i Frankrike. Vårt kraftfulla internationella nätverk försörjer sig från certifierade producenter. Våra produkter kontrolleras och certifieras eftersom de genomgår en system...
Portfölj (93)