... säkerhet och hygien.
Några praktiska tips:
* Förberedelse av smördeg för ravioli:
70% typ 00 mjöl,
30% durumsemolina,
5 ägg per kg + vatten
knåda i cirka 10 minuter,
degen bör ha en fuktighetsprocent mellan ägg och vatten på cirka 32%.
* Förberedelse av deg för tagliatelle:
50% typ 00 mjöl,
50% durumsemolina,
7/10 ägg per kg
eller
100% durumsemolina,
Referens: LP17M-230/1
Märke: Diamant Europe
Nettovikt (kg): 62
Dimensioner i mm (LxBxH): 400x520xh630
Volym (m³): 0,28
Effekt (kW): 0,9
Strömförsörjning (Volt): 230/1N 50Hz
HP: 1.2...
PATRIGEL har sedan 1989 varit en specialistagent inom handel och försäljning av frysta grönsaker, örter och frukter. Vår handelsbyrå distribuerar och representerar flera europeiska producenter av kvalitetsfrukter och grönsaker i Frankrike. Vårt kraftfulla internationella nätverk försörjer sig från certifierade producenter.
Våra produkter kontrolleras och certifieras eftersom de genomgår en system...