Tyskland, Hamburg
...Kvalitet: för livsmedel Bearbetad växtdel: alger Extraktionsmedel: etanol & vatten Bärare: maltodextrin Vetenskapligt namn: Saccharina latissima Sockerkelp, även känd som kelp, är en sjögräs som är rik på jod och mineraler. Att äta sockerkelp kan vara en bra källa till näringsämnen som järn och vitamin K. Våra produkter säljs i bulk. Det finns en minimiorderkvantitet på 25 kg för de flesta av...
Portfölj (225)
Tyskland, Bad Bentheim
...särskilt järn, kisel och kalcium. Den är också en viktig källa till klorofyll. Men tanniner, proteiner, flavonoider (antioxidanter), slemmiga ämnen och fibrer finns också i brännässlan. Vad kan du göra med brännässlan? Brännässlan används i recept för polenta, pesto, puré, nässelsoppa eller som örtte. Den har antiinflammatoriska egenskaper, är bra för att rena urinvägarna och levern och hjälper dig att hantera stress och trötthet bättre. Nässellövet har en naturligt mild, vegetabilisk smak. Torkad nässla l...
Portfölj (549)
Tyskland, München
... utseende och smak. Särskilt i ursprungslandet Indien, där de flesta mangon skickas ifrån. Mango är idag en självklarhet i varje bra fruktkorg, fruktbutik eller stånd, där man överallt hittar drottningen av alla fruktsorter. Dess helt fantastiska smak är en njutning som allt fler människor unnar sig. Visste du att man faktiskt kan äta mango med skalet? Smakmässigt är det lite mer aromatiskt att äta med skal än utan. I skalet finns det mycket lite, om ens några, bittra ämnen.
Portfölj (10)
Tyskland, Düsseldorf
...Low Carb Shirataki Nudlar. Endast 8g kolhydrater per 100g. Vegan, Glutenfri, Låg fetthalt. Inga konstgjorda tillsatser. Low-Carb Shirataki Nudlar. Endast 8g kolhydrater per 100g. Vegan, Låg fetthalt, Glutenfri, Smakneutral. Nudlarna är klara att äta, smakar mycket bra med en välgjord sås och ger en snabb och långvarig mättnad tack vare den lösliga kostfiber (Glucomannan). Ingen speciell förvaring behövs.
Portfölj (3)
Tyskland, Niederkrüchten
... låga andelen kolhydrater på cirka 0,1 %, kännetecknas vårt risprotein av en balanserad aminosyraprofil. Genom att kombinera risproteinet med ärtprotein får man en nästan perfekt balanserad aminosyraprofil, vilket är särskilt viktigt för muskeluppbyggnad. Det som är speciellt med risprotein är inte bara de goda näringsmässiga egenskaperna, utan också att detta protein smakar bra och därför är lämpligt för många användningsområden. Inte bara för idrottare, utan för alla som vill äta hälsosamt och...
Portfölj (93)