Tyskland, Stuttgart
...Vårt företag - MS MONTAGEN har varit verksamt i Stuttgart sedan 2018, men våra anställda fack- och hjälparbetare kommer till stor del från Östeuropa. Genom samarbeten med många företag och vår internationella räckvidd har vi tillgång till kvalificerade personer med nödvändiga kompetenser. Vi informerar gärna om möjligheterna att upptäcka potentialerna i ett samarbete med oss och utveckla en ny kvalitetskultur i ert företag under ett personligt samtal. +49 (0) 151 638 141 00 eller online https://msmontagen.sp-jobs.com/...
Tyskland, Trendelburg
ZR GmbH med huvudkontor i Trendelburg är ett ungt handelsföretag inom medicinteknik, samt relaterade förbrukningsmaterial, arbetskläder och vårdprodukter. I Tyskland levererar vi främst till sjukhus, privatpraktiserande läkare, räddningstjänster och företag. Företaget grundades år 2018. Vem ZR GmbH är: Omfattande fackkunskap inom räddningstjänst har gjort oss till vad vi är idag: den ideala...
Tyskland, Hiddenhausen
... livsfas återvände han till sitt yrke och arbetar som anställd än idag. 2018 Genom många års arbete inom grafisk design, som började som en hobby år 2010, inriktade jag mig på min expertis främst inom möbeltillverkning. Mina arbeten blev allt bättre och av högre kvalitet, och nu erbjuder jag min inlärda kunskap här! Företaget är nu grundat. Mål: Våra egna produkter (möbler), egna befintliga butiker lokalt. Vi vill i framtiden lansera våra produkter på marknaden, erbjuda licenser för uthyrning samt eventuellt sälja upphovsrätt och andra patenträttigheter.
Tyskland, Ludwigshafen
...Företaget Mi Jolie arbetar inom tillverkning och försäljning av dam- och herrkläder, barnkläder samt bröllops- och kvällsklänningar under sitt eget varumärke "Mi Jolie" sedan 2018. Vi tillverkar även kjolar, byxor och blusar i storlekar från 36 till 58. Våra kläder är tillverkade av högkvalitativa tyger som är producerade i Europa. Företaget har en komplett tillverkningscykel, från design av...
Tyskland, Pforzheim
Vi är ett ungt och innovativt företag. I november 2018 grundade vi oss för att delta på smarta hem-marknaden. Vår specialisering ligger på integrationen av Loxone smarta hem-produkter för att optimera och anpassa ditt hem. Vårt tjänsteutbud omfattar planering, installation samt programmering av önskade produkter, allt från en och samma leverantör. Vår företagsgrundande skedde efter en...
Tyskland, Frankfurt
... undervisar, teknikintresserade och alltid uppdaterade. Bland språken tyska, engelska, grekiska och andra språk kan ni välja mellan allmän och facklig språk. Vi erbjuder er dessutom sedan 2017 ett redan testat medielärpaket för språk, som förutom träning av alla relevanta färdigheter i närundervisning också sedan 2018 inkluderar våra live-alternativ med 360-graders videor och animationer, digitala...
Portfölj (5)
Tyskland, Hilden
Vi är ett medelstort företag med korta vägar, snabba beslut och hög flexibilitet för våra kunder och leverantörer. Tack vare mångfalden i vårt produktportfölj kan vi tillgodose kundernas önskemål från mycket olika branscher. Och detta bevisar vi varje dag. Sedan den 26 september 2018 är vi ett QS-certifierat företag inom foderbranschen. För ytterligare detaljer kan ni kontakta oss när som helst.
Portfölj (10)
Tyskland, Hamburg
.../malmaterial och släpper dessa på marknaden. Vi levererar inte bara till internationella tillverkare utan även till små och stora grossister, vilket gör att vi kan täcka både mindre och större behov. Sedan 2018 har vi öppnat vårt kontor i Hamburg.
Tyskland, Weilheim
...SHIFT moving images är en studio för 2D / 3D grafik, visualisering och animation, postproduktion för video, film och TV. Det grundades redan 1994 av Jörg Staeger och Stefan Wimmer. Sedan maj 2018 leder Stefan Wimmer företaget. Vi stödjer dig på ett pålitligt och högkvalitativt sätt inom olika tillämpningsområden: Produktfilm, video - monteringsanvisning, teknisk / vetenskaplig visualisering, utbildningsfilm, mässfilm, geografisk animation, bioreklam, TV-grafik, reklamfilm, trailer, 3D arkitekturvisualisering, digital retusch och remastering av gamla filmer och stumfilmer.
Vi är advokater och skatterådgivare, rotade i Regensburg sedan 1988 och även närvarande i München sedan 2018. Hos oss hittar du både skatte- och juridisk rådgivning på en utmärkt professionell nivå samt personlig och individuell service. Vi är varken en opersonlig storbyrå eller enskilda advokater utan specialområde. Vi skapar pragmatiska lösningar med fokus på de ekonomiska perspektiven. Många av våra klienter är medelstora företag, förutom frilansare och privatpersoner. Den avgörande måttstocken för framgången i vårt arbete är att du gör betydande framsteg.
Sourceit grundades 2005 i München och var mellan 2008 och 2012 troligen den största importagenturen för Kina i Tyskland. Sedan 2018 är importagenturen för Kina Frisch ägare av Sourceit och utökar därmed möjligheterna i Asien, särskilt på platsen Indien. Numera drivs Sourceit från kontoret i Hamburg, där det också finns ett omlastningslager.
... de senare har jag utvecklat den största passionen och har sedan dess skapat, testat och perfektionerat otaliga recept. Det har länge varit min dröm att dela min passion och entusiasm för individuellt handgjorda tvålar med andra. Därför grundade vi 2018 tvålmanufakturen Natalie som ett produktions- och försäljningsföretag för högkvalitativa tvålar. Förutom vårt ständigt växande eget sortiment erbjuder vi även företag att utveckla egna exklusiva recept och designer.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play