Tyskland, Kirchhundem
... etablera en ytterligare affärsområde och erbjuda sina kunder fasadrengöring som ett kostnadseffektivt alternativ till ny målning. Partnerna drar nytta av vår långvariga erfarenhet inom kommersiell fasadrengöring. Sedan 1980 har vårt företag varit verksamt inom denna bransch och har sedan juni 2018 fokuserat på marknadsföring och vidareutveckling av HERMES®-systemet. Om du också är intresserad av detta affärsområde inom fasadrengöring, kontakta oss direkt. Vi ser fram emot att höra från dig!
Tyskland, Berlin
... framtidens fordonspark," säger Vimcars grundare och VD Andreas Schneider. "Vårt mål är att helt omdefiniera fordonsförvaltning." Bland Vimcars samarbetspartners finns bland annat den tyska skatterådgivarföreningen e.V. (DStV), DATEV, marknadsledaren för ekonomisk programvara, Haufe Lexware, samt Europas största elektronikkedja Media Markt. För sin innovativa och användarvänliga fordonsförvaltningslösning "Vimcar Fleet" tilldelades företaget på IAA 2018 branschens topppris – Telematik Award 2018. Mer information på vimcar.de...
... för oss. Efter en framgångsrik installation av en högmodern extruderingslinje tillverkar vi rör av polyeten för olika tillämpningar i coextruderingsprocessen upp till en diameter av 630 mm. På grund av aktiviteterna för att skapa en digital infrastruktur i hela Europa kräver efterfrågan på plastledningar 2018 en helt kontinuerlig produktion 7 dagar i veckan och 24 timmar om dygnet. Dessutom digitaliseras de interna processerna från kundförfrågan till återkoppling av produktionsmängder och logistikplanering.
Tyskland, Düsseldorf
...År 2018 grundade Artur och Martin ett Cleantech-företag som fokuserade på utvecklingen av en innovativ hållbarhetsmaskin. F&E-processen var inte bara tidskrävande och personalintensiv, utan krävde också ett stort antal komponenter som varken kunde säljas eller anpassas efter småföretags behov. Efter en lång sökning hittade de en lösning: en ny 3D-skrivarteknologi kallad bandtryck. Men det...
... reparationer utförs direkt från Altena. Kalibreringar är också möjliga i höga doshastighetsfält. Dessutom finns det ett särskilt, myndighetsgodkänt serviceområde för reparation av kontaminerade enheter. Sedan 1995 har vi infört ett kvalitetsledningssystem enligt DIN EN ISO 9001. I juli 2018 genomfördes en re-certifiering enligt DIN EN ISO 9001:2015. Dessutom har vi haft en ATEX-godkännande sedan 2004 och har etablerat ett kvalitetsäkringssystem enligt NATO-krav. GRAETZ Strålningsmätteknik GmbH är ett ägarlett, medelstort företag. Försäljningen av produkterna sker globalt.
Portfölj (29)
Tyskland, Iserlohn
GM har varit en internationell ledande tillverkare och leverantör av kistbeslag och kistgrepp sedan 1907. Dessutom producerar företaget även urnor och transportkistor. Begravningsentreprenörer kan köpa dessa produkter via fackhandeln för begravningstillbehör och begravningsmaterial. För första gången på begravningsmässan BEFA 2018 presenterade företaget ett nytt sortiment av urnor: Urncape. Urncapes är biournor, även kända som textilurnor eller tygurnor.
Portfölj (5)
... lagerhall. Med detta steg blir vi ännu mer effektiva för våra kunder och kan även hämta och lagra stora mängder behållare på kort tid. 2013 färdigställande av utomhuslagerytan på 1.400 kvm. 2016 färdigställande av den andra lagerhallen. Den takbelagda lagerytan uppgår nu till 2.300 m². Grundandet av Zierhut Industriebehälter GmbH. 2017 ombildning av enskild firma till Zierhut Industriebehälter GmbH. 2018 köp och färdigställande av ytterligare en utomhuslageryta "Öst" med 3.200 m². Den totala lagerkapaciteten uppgår därmed till 7.500 m² (varav 2.300 m² takbelagt).
... dessutom ett dotterbolag till Rambaldi-gruppen. I dag (sommar 2018) är mer än 9 000 babyplast-maskiner och tilläggssprutaggregat i drift världen över, varav cirka 20 procent finns inom CKT:s försäljningsområde. För denna installation tar vi ansvar för underhåll, service och reservdelar.
... av vårt sexspråkiga säljteam. Vi säkerställer kvaliteten på våra filmer genom vår höga tillverkningsgrad med delvis egenutvecklade maskiner i vår moderna produktionsanläggning i Tyskland. Ett engagerat team ser till att alla kundorder, både små och stora, hanteras noggrant och i tid: För att säkerställa detta och för att möta den starka efterfrågan producerade vi under åren 2017 och 2018 kontinuerligt i skift 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.
...mjukglödgning, rekristallisationsglödgning Ytbehandling Galvanisering, förnickling, pulverlackering, KTL-beläggning, lackering Kvalitetsledning och kvalitetssäkring Sedan 2006 är vårt företag certifierat, sedan 2018 enligt DIN EN ISO 9001:2015. Den senaste 3D-mätutrustningen och testmetoderna säkerställer att varje del exakt motsvarar era specifikationer. Kunder, marknader och logistik Vi betjänar de...
Tyskland, Düsseldorf
Med verkan från den 1 oktober 2018 har Mitsubishi Corporation grundat fem nya dotterbolag under namnet IVICT för att driva verksamheten med kemiska produkter globalt. För Europa har det nya företaget den 1 januari 2019 tagit över den fulla driften och heter IVICT Europe GmbH. Kontoret ligger i Düsseldorf och är verksamheten oförändrad. Genom grundandet av IVICT Europe GmbH vill vi vara mer närvarande i denna nyckelregion och stimulera ytterligare tillväxt för våra kunder och aktieägare. IVICT Europe GmbH är ett 100% dotterbolag till Mitsubishi Corporation.
Företaget grundades 2010 av Dirk Lohmann och övertogs 2018 av Frank Rein. Vi strävar efter att vara din pålitliga partner för CNC-tillverkning av komplexa svarv- och fräste delar – och det med högsta krav på oss själva. Förutom punktlighet och leveranssäkerhet kännetecknas vi av flexibilitet och skräddarsydda lösningar. I vår 400 kvm stora produktionshall arbetar vi bland annat med en modern 5...
Tyskland, München
... Calina Kunth under namnet "Verlag Wolfgang Kunth" och omdöpt 2012 till KUNTH Verlag, har publikationer från vårt förlag genom åren fått många utmärkelser, bland annat IMTA Gold Award (Bästa Världsatlas), ITB BuchAwards och Gregor Calendar Awards (Guld och Silver 2015, Silver och Brons 2016, Silver, Brons samt Publikumsfavorit 2017 och 2018, Silver och Brons 2019) samt Guld vid Japan Calendar Award 2018. Vid ITB Awards 2016 hedrades Wolfgang Kunth med LifeTimeAward.
Tyskland, Mühldorf
... plaståtervinning. 2007: Inträde av delägaren Karina Schwarzenböck i företaget som marknadschef. 2008: Köp av grannfastigheten och nybyggnation av en monteringshall samt renovering av en befintlig hall där. 2012: Majoritetsägande i konstruktionsbyrån AlpinaTec i Österrike. Flytt av lärlingsverkstaden till nya lokaler. 2013: 25-årsjubileum för företaget. 2018: Övertagande av verksamheten av MBM Industrie GmbH.
...Företaget Bagger-Transportunternehmen grundades år 2018. Som ett ungt företag är "Alex" i området Neuburg, Rain, Donauwörth och Ingolstadt - framför allt bland privatpersoner - känt och uppskattat för sin kompetens och flexibilitet. Alla uppdrag, från grävning av bygggrunder till rivning av gamla byggnader, transporter av grus och krossmaterial till flis från skogen, utförs enkelt och noggrant.
Tyskland, Moers
... 1 augusti 2017 har Van Leeuwen öppnat ett försäljningskontor i Moers som kommer att ta hand om er från och med nu. Från och med den 1 maj 2018 övertogs verksamheterna från Ferrostaal Piping Supply GmbH i Essen. Bifogat finner ni några aktuella företagsbroschyrer med vårt nuvarande produktportfölj och första intryck av vårt lager. Vid behov kan jag skicka ytterligare prospekt om följande ämnen...
... Profilsystem KINETIK MSystem® begann vor gut 10 Jahren. Im Oktober 2018 feierte das KINETIK MSystem® sein 10-jähriges Jubiläum.":"Utvecklingen av det modulära profilsystemet KINETIK MSystem® började för drygt 10 år sedan. I oktober 2018 firade KINETIK MSystem® sitt 10-årsjubileum."}...
Tyskland, Karlstadt
...grundades AZ Automation som ett komplement till AZ Planeringsbyrå år 2018. Under det första året tillhandahölls olika hanterings- och automatiseringssystem från projektering till "färdig maskin" till våra kunder. Från och med 2019 kunde företaget AZ Automation, på grund av den stora efterfrågan, fokusera på glas- och glasfiberteknologi. Innovation är en väsentlig del av vår företagsstruktur, här sätter vi ständigt nya standarder både nationellt och internationellt.
Tyskland, Neuss
... tillväxtmarknad för framtiden. IMP GmbH har varit verksam som läkemedelsgrossist sedan oktober 1998. Företaget är godkänt enligt §52a Abs. 1 AMG sedan den 3 mars 2005. Distriktsregeringen i Düsseldorf förnyade detta godkännande den 20 april 2018 och bekräftade överensstämmelsen med EU-GDP artikel 84 direktiv 2001/83/EG. Därmed levererar vi våra tjänster på den högsta aktuella standarden. Företaget täcker för närvarande följande affärsområden: tjänstelogistik, leverans till grossister, leverans till apotek, leverans till slutkunder.
Portfölj (7)
Tyskland, Frankfurt
... exempelvis halvledare, wafers och LED-lampor. Med över 60 års erfarenhet, expertis och en växande produktportfölj kombinerar LumaSense olika teknologier till innovativa lösningar, även för de mest komplexa miljöerna. LumaSense förvärvades av Advanced Energy i september 2018.
... ledningen och leder därmed företaget i tredje generationen 2005 Utvidgning av produktionsytan till 1710 m² 2010 Första certifiering enligt DIN EN ISO 9001:2008 2018 Övergång till DIN EN ISO 9001:2015 2019 Utvidgning av produktionsytan till 2430 m² Hur kan man fascinera kunder med metallbearbetning och plåtbearbetning? Damkes framgångsrecept som metallbearbetningsföretag – igår...
... Hochsauerland i Schmallenberg-Bad Fredeburg. Denna togs i bruk i januari 2016. År 2017 genomfördes en tillbyggnad och produktionsytan utökades med ytterligare 500 m², som har varit tillgänglig för produktion sedan början av 2018.
Tyskland, Urbach
Vårt företag grundades 1985 av Wolfgang Krist som enskild firma. I början fokuserade vi på bestyckning av kretskort, reparation av elektroniska enheter och uppbyggnad av elektriska komponenter. Genom företagets tillväxt och utvidgning av personalstyrkan flyttade vi 1998 till nya lokaler i Schorndorf-Oberberken och 2018 till Urbach, som är vår nuvarande företagsadress. Vårt tillverkningsspektrum...
... till att boka tidigt för att få den bästa underhållningen med smarta idéer för ditt evenemang. "Drömvandraren" - Årets artist 2018/2019 (vald av KFM Deutschen Mittelstand AG) - är proffset som gör din fest till en succé.
... Sedan 2018 är vi UL-listade och levererar speciella UL-certifierade etiketter. Vidare väljs kvaliteter ut och testas intensivt världen över. Alla kvaliteter överträffar våra höga kvalitetskrav. Målet att leverera perfekt anpassade produkter till våra kunder uppnås på så sätt.
1957, för ungefär 6 decennier sedan, grundades företaget Hantermann av Franz Josef Hantermann och är än idag ett familjeägt företag. Numera presenterade företagsledarna Michael Hantermann och Wolfgang Nitsche år 2018 den nya servettmaskinen och den helautomatiska förpackningslinjen. Företagets huvudkontor och produktion finns på två platser i Emmerich am Rhein. Utlandsfilialer och exklusiva...
Tyskland, Böttingen
...","Umsatz 2018":"21,5 miljoner € (planerat)","Gründung":"1989 av herr Otmar Seelmann, herr Winfried Häring och herr Johannes Lehr","Mitarbeiter":"95 (varav 10 lärlingar)","Unsere gesteckten Unternehmensziele":"Vi ser oss som en drivkraft och strävar efter att bli världsledande inom teknologi kring kärnkompetensen slipning och polering. Baserat på en bred branschmix och ett omfattande processutbud...
Tyskland, Wadern
... till utomhuspoolen förändrades allt grundligt. Efter en viss förberedelse och inköp av en grundläggande mängd uthyrningsplattor blev uthyrningsverksamheten 2012 ett oberoende företag. Uthyrningsparken har sedan dess vuxit med tusentals kvadratmeter varje år. Genom kontinuerlig expansion och hög kvalitet på våra uthyrningssystem har vi bland annat framgångsrikt stöttat evenemang som BMW Open i Köln och festivalen Deichbrand vid Nordsjökusten. 2018 omvandlades företaget till en GmbH och sedan 2019 har vi utökat vårt sortiment med tre ytterligare produkter.
Tyskland, Essen
... Essen sätter standarder med ett riktat fokus på digital säkerhet. Utställare inom området cybersäkerhet och ekonomisk skydd presenterar sina lösningar i en egen mässhall. Dessutom delar experter med sig av sin kunskap kring denna allt mer pressande utmaning i högprofilerade konferenser. Security Essen äger rum 2018 på ett moderniserat område. Under det kommande evenemanget gäller därför för första...
... optimal styrning av processen. Vi vill säkerställa er kvalitet! Uppgifter som idag kan utföras decentraliserat baserat på kostnadseffektiv arbetsfördelning är våra styrkor. Våra arbetslokaler har en yta på cirka 900 kvm. Den nödvändiga flexibiliteten och kapaciteten kan säkerställas genom vår egen transportflotta i liten skala. Den kundanpassade hanteringen av den levererade varan sker på ljusa, vänliga och rena arbetsplatser. Sedan 2018 har vi dessutom specialiserat oss på området torrisrengöring.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play