...ORIGINE Vin Blanc Moelleux Château Cazeau har en fantastisk girondinsk chartreuse vars ursprung går tillbaka till 1500-talet. Det är idealiskt beläget i Gornac, på en av de äldsta vägarna i Entre-Deux-Mers, bara några kilometer öster om Sauveterre de Guyenne. Dess vingård på över 300 hektar, varav 7 är dedikerade till framställning av detta Entre-Deux-Mers, har en exceptionell belägenhet på...
Portfölj (96)
Polen, Brzozów
... muskelkontraktion, blodkoagulering och överföring av nervimpulser. Dadelar kan ätas färska eller som torkad frukt. De används främst som dessert eller ingrediens i glass, sylt, pudding eller honung. De är huvudingredienser vid tillverkning av fermenterade alkoholhaltiga drycker och kan malas till mjöl. De används också i många rätter, oftast i fyllningar eller kötträtter. I många arabiska länder används deras söta saft för att tillverka Arak-vin.
Portfölj (781)
Belgien, Liège
...NIGHT ORIENT ROSÉ 75 CL BOISSON PÉTILLANTE SANS ALCOOL À BASE DE VIN ROSÉ DÉSALCOOLISÉ Bubblor med smaker av persikor, päron och citrus utan alkohol. Den vackra laxrosa färgen på det mousserande vinet baserat på avalkoholiserat vin Night Orient Rosé antyder en festlig, raffinerad och lätt dryck. Dess graciösa bubblor släpper fram dominerande aromer av rosblad, persika, päron och citrus på gommen. Detta alternativ till alkoholhaltigt vin avnjuts utmärkt på egen hand men passar också bra till både sött och salt, som förrätt eller dessert.
Portfölj (19)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
... bär. Läckert! Domaine: De två bröderna Charles-Henry och Emmanuel Fourny har lett Veuve Fourny sedan 1993. De representerar den femte generationen av denna fantastiska verksamhet vars vinodlingar huvudsakligen ligger i Vertus (Côte des Blancs). Jorden är kalkhaltig, kritig och vinifieringen är mycket lite interventionistisk (inhemska jästarter, låga doseringar som endast görs med socker från druvor osv.). Innehåll: 75cl Typ: Kolsyrat vin Dosering: Brut (6g/L) Druvor: 70% Chardonnay & 30% Pinot noir AOC: Champagne 1er Cru Lagring: Drick nu och kan lagras till 2030 Serveringstemperatur: 8-10°C...
Portfölj (321)
Frankrike, La Chapelle Heulin
...Traditionell Metod Rosé Druvsort: 95% Gamay, 5% Folle Blanche Mat-vin kombination: Från aperitif till dessert.
Portfölj (20)
Frankrike, Lys Haut Layon
...COTEAUX DU LAYON "Les Plantes" 2018 Vingård: Druva: Chenin Vinstockens ålder: över 65 år Densitet: 4500 plantor per hektar Avkastning: 30 hektoliter per hektar Beskärning: Dubbel Guyot Höjd: 100 till 120 m Terroir: Lerig grusjord på skiffer Läge: Höga Layon Vinifiering: Jäsningen sker i rostfria tankar med temperaturkontroll. Rest-socker: cirka 90 g/liter Alkoholhalt: 12.5% vol ​Smakprov Mellan 10 och 12 °C Lagringspotential: 5 till 10 år Balans: sötma Mat- och vinparningar: Som aperitif, till dessert med kakor, pajer... Noter av persika och citrus Alkoholhalt: 12.5% vol...
Portfölj (43)
Frankrike, Geispolsheim
...Fermenteringsprocessen tar mycket längre tid och sker vid en lägre temperatur än med druvsaft. Detta bevarar de hälsosamma ingredienserna i granatäppelsaft och ger en rik och fruktig smak och arom. Halvsöt granatäppelvin NRAN har en kastanjefärgad nyans, är behagligt syrlig och aromatisk i doften. Smaken är fruktig och expansivt kryddig. Tanninerna är mjuka. Eftersmaken är långvarig med en rik bär- och granatäppelsmak. NRAN är ett uppfriskande cocktailvin som serveras lätt kylt. Det rekommenderas att dricka NRAN med mjuka ostar, frukter och dessert.
Portfölj (138)
Frankrike, Auxerre
...Vin De France Coulées Douces En Terres Mêlées - Domaine Vincent Denis - VALLÉE DE LA LOIRE Alkoholhalt: 13,5% Mat- och vinparning: Apéritif, Dessert, Fisk Förpackning: Kartong med 6 flaskor om 75 cl Domaine: Domaine Vincent Denis Beteckning: Vin de France Årgång: 2020 Druva: Cabernet Franc Gamay Malbec Odling: Rationell Etikett: Vin de Table...
Portfölj (190)
Frankrike, Appietto
... dessert. Våra canistrelli kommer att glädja dig med sin smak, sin krispiga textur och det stora utbudet av recept som erbjuds. (kastanjemjöl, citron, hasselnöt, vitt vin, anis etc...) Ingredienser: Vetemjöl, Socker, Solrosolja, Karamelliserade hackade mandlar Förvaring: Förvaras torrt och svalt Energi: 1959 kJ (467 kcal) Fett: 19 g Mättat fett: 1,7 g Kolhydrater: 67 g varav Sockerarter: 31 g Protein: 7,0 g Salt: 0,69 g...
Portfölj (118)
Frankrike, Ascain
... eller en tarte tatin.","Apéritif à base de moût de pomme, d'eau de vie sagarno et de 4 % de vin rouge basque AOC Irouleguy. Il titre 17% Alc.vol.":"Aperitif baserad på äppelmust, sagarno-brännvin och 4 % AOC Irouleguy rödvin från Baskien. Den har en alkoholhalt på 17 %.","Le point de vue du maître de chai:":"Vinmakarens åsikt:","Bouteille de 75 cl, capsule à vis.":"Flaska på 75 cl, med skruvkork.","Caractéristiques":"Egenskaper"}...
Portfölj (8)
Frankrike, Saint-Vérand
...Söt vin gjort på chardonnay, vilket är ganska sällsynt. Kan endast göras de år då det bildas ädelröta på druvorna. Skördas för hand i slutet av oktober - början av november. Mycket låga skördar. Druvor koncentrerade i naturliga sockerarter. Perfekt för att komplettera dina festmåltider (leverpastej eller dessert). Förpackad i flaskor om 50 cl.
Portfölj (18)
Frankrike, Soing-En-Sologne
...Vin av nöje, denna "traditionella metod" kan avnjutas vid alla tillfällen: som aperitif, kir, eller som dessert på söta pajer, tårtor, etc. Område: DOMAINE DE L'EPINAY Beteckning: VIN DE FRANCE Region: VAL DE LOIRE Färg: Vit Druvor: Chardonnay 50 % / Folle Blanche 35 % / Pinot Noir 15 % Odling: Ekologisk Volym: 75cl Vikt: 1 kg Karaktär: Brut...
Portfölj (100)
Frankrike, Charly Sur Marne
Producenter av champagne i tre generationer, vi skapar detta exceptionella vin som är champagne. Varje champagne får tid att fullt ut uttrycka sig för att erbjuda dig den bästa champagnen för alla dina evenemang. Upptäck på vår hemsida de olika champagner vi erbjuder som du kan hämta direkt på gården eller beställa. Klassiska, DS eller Konfidentiella, hitta champagnen som passar dig för att följa med från aperitif till dessert!
Alla rum är utrustade med TV och WIFI-anslutning, ett badrum och toalett. Menyn serveras från onsdag till fredag kväll och inkluderar förrätt, huvudrätt, dessert, kaffe, vin ingår för 42€. Hostellerie Le Claimarais erbjuder också sin gastronomiska meny. Särskilda villkor ges vid regelbundna bokningar. En unik miljö vid gränsen till tre länder. För att fira er förening, kombinera tradition, smak...
Belgien, Péronnes-lez-Binche
... derivat; men även färska produkter som ostar och mejeriprodukter, rökt och marinerad fisk, kött och charkuterier. Slutligen erbjuder Nordic Centre även glass, sorbeter och desserter, kryddor, pasta, ris, mjöl, non-food, vin och alkoholhaltiga drycker, baguetter, bakverk och derivat, konserver och oljor.
Belgien, Walcourt
... söt kaffepaus. Lunch i restaurangen (förrätt, huvudrätt, dessert, 2 glas vin och vatten ingår). Den art deco-inspirerade salen i stil från 1900-talet kommer att stå till ditt förfogande för att ta emot dina gäster, kunder, anställda eller chefer. Du bör ta med din audiovisuella utrustning om du vill genomföra ett multimediemöte. Möjlighet till mottagning mellan 10 och 50 personer, reservation är nödvändig.
Italien, Oderzo
... är noga med att uppmärksamma dofter och smaker. Mousserande och stilla viner har en fyllig smak och du kan känna doften av frukter som banan och äpple. Varje vin är typiskt för året och vi har inga lagrade viner. De är lätta att dricka och du kan kombinera dem med alla slags rätter, från kött till dessert, förutom Chardonnay som är bra till fisk. Vi kan även skicka olika kvaliteter av viner med expressbud och det finns ingen minimiorder.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play