Frankrike, Outreau
Frankrike, Guérande
...Solekts i solen, avslöjar Sel Gris Persillade sin oemotståndliga smak i alla dina rätter och sallader. Använt i tusentals år, är vitlök, en mycket uppskattad krydda, sedan länge en del av den franska kulinariska traditionen. I köket lyfter denna krydda och förhöjer smaken av dina rätter. Persilja är en nödvändighet i köket. Både som krydda och garnering, tillför den sin fräschör och sina dofter till många olika rätter. Traditionellt använt: Som strössel eller i slutet av tillagningen: vinägrett, tomater i sallad, ångad fisk, musslor marinières, ångad potatis. SKU:SGP250...
Portfölj (42)
Martinique, Rivière-Pilote
...Denna exceptionella vinäger, framtagen av mästervinägeraren "Frédéric Chaix", har skapats med färsk vitlök. Mjuk i munnen, kommer den att uttrycka sina kraftfulla och friska toner i dina rätter. Låt dig överraskas. UTMÄRKT MED: Sallader, vita kött, fisk, carpaccio, tartar av fisk eller kött, avglacering, marinering av kött, plancha, musslor, ostron. 100% naturlig: utan färgämnen eller artificiella aromer.
Portfölj (31)
Spanien, Llinars Del Vallés
... med distribution över hela Spanien. Vi är producenter av våra egna produkter, varav några har vunnit viktiga priser. Våra produktlinjer för distribution till restauranger, barer, vinbutiker och gourmetbutiker är: - Galiciska livsmedelsprodukter - Röda, rosé- och vita viner - Galiciska viner - Portugisiska viner - Tårtor - Mandeltårta från Compostela - Galiciska fiskkonserver: Musslor, Ventresca, Sardinillas och Chipirones.
... avnjuta, de smälter i munnen, läckra för gommen. Den bästa produkten och maten för din njutning. Kryddat med champagne, röda, vita och rosé viner från ett utvalt vinförråd. Vi är en gourmetrestaurang. El Mendata Berria, där den goda hemlagade maten tillagas, den som alltid har funnits, färska skaldjur från egen odling eller från Cantabriska havet, nyligen fångade, vilt och de bästa fiskarna och...
...Sardiner, Spratt, Bläckfisk, Musslor, Rörsnäckor och Ålar. Hantverkskonserver av Ansjovis och Sardeller. Konserver från Trädgården Ostar med olika Spanska Ursprungsbeteckningar (Asturiska, Galiciska och Extremaduriska). Honung och Marmelader (Hantverksmässiga), 40 smaker. Saffran, Paprika och andra kryddor. Inlagda grönsaker (oliver, schalottenlök, banderillas etc.) Ris och Baljväxter Röda, Rosé, Vita och Söta Viner (Desserter), med alla D.O. Vermut, Fina och Manzanillas. Cava och Champagne Hantverkslikörer.