Produkter för aqualis skaldjur (39)

Konserverade musslor

Konserverade musslor

Grossist av konserverade musslor av skaldjur för livsmedelsbutiker, hotell, restauranger och kaféer.
Atlantisk Rödspätta

Atlantisk Rödspätta

IQF, helt skalad, olika kvaliteter, 20% glasyr
Kammusslor

Kammusslor

Bredd 6,5 cm Höjd 19,5 cm 130 g Set om 4 Svart 2504N Vit 2504B Mjölk 2504L
Röd mullet

Röd mullet

Mauretanisk fisk, fångad i Mauretanien, levererades färsk eller fryst.
Abalone Skal från Chile – 50 till 100 mm - 1 KG (ungefär 40 ~ 50 skal) - Abalone Skal

Abalone Skal från Chile – 50 till 100 mm - 1 KG (ungefär 40 ~ 50 skal) - Abalone Skal

Abalone Skal från Chile – 50 till 100 mm - 1 KG (ungefär 40 ~ 50 skal) - Abalone Skal
Vit mussla

Vit mussla

Vit mussla från Vietnam. 2-kilos fryst påse, serverad med största omsorg för att inte bryta kylkedjan.
Snäckor

Snäckor

Alla våra ostron är mognade i "claire", dessa bassänger grävda i lera, som fylls med havsvatten vid högvatten.
Kokt musselkött

Kokt musselkött

Kokt musselkött
Hela kammusslor

Hela kammusslor

Premium pilgrimsmusslor, noggrant utvalda för sin storlek, färskhet och smak.
torkad ostronsvamp

torkad ostronsvamp

torkad ostronsvamp
Medelhavssalt Granulat 1,6-4 mm

Medelhavssalt Granulat 1,6-4 mm

Ursprung och utvinning Detta naturliga bordsalt produceras vid Medelhavets kuster. Saltfabrikerna ligger i stora naturparker eller naturreservat, långt från industri och stora städer. Havsvattnet leds genom uråldriga kanaler till saltmyrarna. Vind och sol ökar gradvis salthalten. Saltet börjar kristallisera och sjunker till botten av saltfabriken. Därefter skördas saltet med speciella verktyg. Efter utvinningen torkas och siktas saltet i olika kornstorlekar. Medelhavssaltet är en ren naturlig produkt, fri från kemikalier och tillsatser. Idag sker saltutvinning fortfarande enligt de uråldriga traditionerna i medelhavets saltmyrar. Utvinningsområdena är tillflyktsorter för djur och utgör en viktig livsmiljö för många hotade fågel- och växtarter. Här bidrar kommersialiseringen av utvinningen av havssalt nu ...
Mediterranean mix

Mediterranean mix

Aubergine, oliv, tomat och paprika utgör denna blandning för att ge typicitet till dina såser, köttfyllningar, tillagad fisk, terriner och andra kulinariska förberedelser. Colin-Ingredienser Ref:60159402 Huvudingredienser:Tomater, paprika, oliv, aubergine Inklusionslista:Tomater, paprika, oliv, aubergine Värmebehandling:Nej Indikativ dosering:2 till 5 % Färg och utseende:Vit, röd, grön och svart Förpackning:20 kg säck Pallisering:Europeisk pall på 500 kg
Fin Mussla - Ruditapes Decussatus

Fin Mussla - Ruditapes Decussatus

Kammusslan är en bivalv (bestående av två skal) som lever vid våra kuster. Konsumtionen av denna skaldjur ger mineraler som jod, järn, kalium, natrium, magnesium och kalcium, som bidrar till att nerv- och muskelsystemet fungerar korrekt. Fångstområde: Nordöstra Atlanten - FAO-område 27
snigelslem

snigelslem

Helidasia-linjens slem är en högkvalitativ produkt som har höga koncentrationer av fördelaktiga egenskaper för huden och vår kropp. I vårt laboratorium, där kvalificerad personal arbetar, testas det extraherade slemmet och genomgår en serie kontroller och specifika behandlingar för att säkerställa maximal kvalitet. Slemmet har anti-aging, närande, läkande och reparerande effekter på huden. Våra produktformler skyddar huden och har en förebyggande effekt.
kammusslor - skaldjur

kammusslor - skaldjur

Argopecten purpuratus Den benthiska bivalven, som lever i skyddade infralitorala områden, finns på sandiga bottnar med lite ström, men den kan också förekomma på leriga, steniga substrat eller täckta med makroalger. Den är spridd längs den tropiska stillahavskusten, från Corinto i Nicaragua till region IV i norra Chile. I Peru är de viktigaste naturliga stränderna koncentrerade i Independencia-bukten i Ica och i Sechura-bukten samt Lobos de Tierra-öarna i Piura.
Bergsål

Bergsål

Tillgänglig färsk och fryst. Tillgängliga storlekar: T1 (600-800g) T2 (400-600g) T3 (300-400g) T4 (200-300g) Solefiléer (+800g) T1:600-800g T2:400-600g T3:300-400g T4:200-300g Solefiléer:+800g
Akvarium Levande Foder

Akvarium Levande Foder

Beroende på väder och säsong erbjuder vi upp till 14 olika typer av levande foder.
Sparris

Sparris

Sparris i olika snitt Sparris (Aspargus officinalis L.) är en flerårig kulturväxt vars vita respektive gröna skott (stänger) används som grönsak. Vi erbjuder följande sortiment: vitt/grönt differentierade längder och diametrar Stänger Avsnitt utan toppar (center cuts) Avsnitt med toppar (tips & cuts) Toppar
Kronärtskocka

Kronärtskocka

Grön drottning eller calico Spanien
Torkad sjögurka

Torkad sjögurka

Fuktighet <5% Ingen sand Salthalt <2% Färg: Svart eller Brun Vikt: 80-100 bitar/kg eller 160-200 bitar/kg Storlek: 4,5-7,5 cm Hållbarhet: förvaras på en sval, torr plats vid rumstemperatur för att behålla 2 år Ingen socker, inga konserveringsmedel och kemikalier. Näringsämnen är lättare för människor att absorbera.
Muskatblomma - Hela Kryddor

Muskatblomma - Hela Kryddor

Vi älskar muskotblomma, och den har blivit vår emblematiska krydda från Muziris. Muskotblomma (mace på engelska) är det röda skalet av muskotnöten, så de har mycket liknande smaker. Men muskotblomma är mycket mer delikat och fin i smaken, den ger inslag av tall och sötma. Vi använder den i små mängder, antingen finhackad eller för att infusera direkt i dina rätter. Ursprung: Bandaöarna, Indonesien Kvalitet: blommor, Special, Röd-Orange
Svampar - Ostronsvampar

Svampar - Ostronsvampar

Dessa grå eller bruna svampar, med vit kött och en angenäm smak, passar för alla rätter. Förberedelse tips Om de är hela, borsta svamparna innan du lagar dem. Skivade och "klara att använda", behöver de bara tillagas. Förvaringstips Våra svampar säljs i plastförpackningar som tillåter produkten att andas. Vi rekommenderar att du behåller detta plast runt skålen för att undvika uttorkning och viktförlust under lagring. Förvara dem i nederdelen av ditt kylskåp vid en ideal temperatur på 2 till 4°C, i högst 3 dagar. Tillgängliga presentationer Hela svampar Skålar från 150 g till 3 kg, eller enligt kundens önskemål. Skivade svampar Skålar från 150 g till 2 kg, eller enligt kundens önskemål.
Vitlöksklyftor

Vitlöksklyftor

Paketantal: 12 x 330ml Artikelnummer: 15650 Gramm: 320g
Anisfrö

Anisfrö

Anisfrön - en krydda som fördes till Europa under tidig medeltid och snabbt blev populär i matlagning. Präster och läkare i antika civilisationer uppskattade anisfröna - vars läkande egenskaper ibland kallades mirakel. I matlagning används alla delar av anis i alla möjliga former. Anisfrön tillsätts i marinader för att ge dem en stark smak. Om du blandar dem med lagerblad och kanel får du en utmärkt hemmagjord krydda för kalla kötträtter. Proteiner (g / 100g):18,0 Fetter (g / 100g):16,0 Kolhydrater (g / 100g):35,0 Energivärde (kcal / 100g):360,0
KAPERS I SALT

KAPERS I SALT

En oumbärlig ingrediens i det sicilianska köket. CONSERVE CONTI tillverkar dem hantverksmässigt, precis som förr, med samma passion och erfarenhet. Perfekta för att berika sallader, för att smaksätta fiskrätter men också för att skapa fantasifulla pastasallader.
Svampar

Svampar

färska kantareller, kantareller, champinjoner, ostronskivlingar, enokisvampar, shiitake gräddsvampar, kungsvamp
Kronärtskockor

Kronärtskockor

La Perla Superiore, Kronärtskockshjärtan, i Vatten, 425 ml Leverantören tillhandahåller ingen detaljerad produktbeskrivning. STORLEK: 425 ml MÄRKE: La Perla Superiore FORMULÄR: i Vatten FÖRPACKNING: 12 VARIANT: Kronärtskockshjärtan
Kronärtskockor

Kronärtskockor

Antingen bottnar eller kvartar, erbjuder Frosty Foods högkvalitativa standarder för alla typer av bearbetade kronärtskockor anpassade efter konsumentpreferenser. Förvara fryst under -18° C Förpackningstyper 400 gram 10 kilo 2,5 kilo 10 kilo Typer Bottnar Kvartar
Madagaskar Ingefära

Madagaskar Ingefära

Tillgänglig i torkad ingefära eller ingefära i pulverform, kommer denna krydda att passa utmärkt till dina fiskrätter och förhöja även dina kötträtter eller grillningar. Upptäck vår 100% naturliga ingefära förpackad i återförslutningsbara hermetiska påsar: Ingefära är en växt som växer i tropiska länder. På Madagaskar odlas den i östra delen av landet. Den tillhör samma familj som gurkmeja, och det är dess rot, rhizomen, som konsumeras. När roten har blivit gul, skördas den, rengörs och torkas. Denna process gör att ingefäran kan bevaras längre samtidigt som dess näringskvaliteter bibehålls. Vikt: 250 g Mängd: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1 kg Form: Ingefära i pulverform, Torkad ingefära
Salt - Alla typer

Salt - Alla typer

Tradege utökar sitt produktsortiment och erbjuder sina kunder alla typer av salt med mycket konkurrenskraftiga lösningar.