Produkter för förpackningen (36)

Röntgenstrålar för livsmedel, läkemedel och förpackningar

Röntgenstrålar för livsmedel, läkemedel och förpackningar

Röntgeninspektionssystem som kan tillgodose alla dina behov av livsmedelssäkerhet.
Ekologiska Splittrade Röda Linser 5 Kg

Ekologiska Splittrade Röda Linser 5 Kg

De ekologiska röda split-linserna, även kända som egyptiska linser, är mycket mer delikata och mjuka jämfört med klassiska linser. De har en mycket liten storlek och eftersom de är skalade är de mycket mer lättsmälta och lätta. Röda linser används mycket i Mellanöstern, men de kan också vara huvudingredienser i vissa traditionella italienska recept som puréer och bondesoppor. Eftersom de är skalade behöver de inte blötläggas, men det är alltid bra att skölja dem noggrant med rinnande vatten för att ta bort eventuella föroreningar. Precis som andra baljväxter är röda linser rika på fibrer, B-vitaminer, C-vitamin och mineraler. Ur ett kulinariskt perspektiv är ekologiska röda split-linser idealiska för att förbereda smakfulla puréer, soppor, grytor samt bollar, kroketter och till och med vegetariska hamburgare. Lämpliga för försäljning i lösvikt i livsmedelsbutiker och stormarknader.
Industriella Etikettutskrifter

Industriella Etikettutskrifter

Industriella skrivare för termiska överföringsetiketter och termopapperstryck.
RAWA KASCHNÖTTER 1 KG

RAWA KASCHNÖTTER 1 KG

Rå cashewnötter är en proteinkälla med en unik och oöverträffad smak, utmärkta att äta till frukost eller som ett mellanmål. De kan användas både i bakverk och för bröd, focaccia men även i andra recept. Rå cashewnötter förvaras vakuumförpackade för att bevara sin arom och är extraordinärt rika på näringsämnen: vitamin A, B1 och B2 samt mineraler (magnesium, kalium och järn) förutom att de är en mycket energirik mat. Naturella cashewnötter är perfekta för att berika olika matrecept, att lägga till i förrätter eller huvudrätter eller i sallader, dessutom används de mycket av veganer som ersättning för ost eller grädde. Cashewnötter, precis som all nötter, har ett betydande antal kalorier, så det är lämpligt att begränsa konsumtionen om man följer en kalorireducerad kost. Förpackningen i 1 kg är perfekt för att ha en naturlig, genuin och alltid tillgänglig produkt.
Ekologiska Delade Gröna Ärtor 5 Kg

Ekologiska Delade Gröna Ärtor 5 Kg

De ekologiska gröna splitterärtorna framträder som skalade, delade baljväxter med en sfärisk form. Till skillnad från klassiska ärtor saknar dessa skal, vilket gör dem mycket mer lättsmälta, lätta och idealiska för kalorifattiga dieter eftersom de har ett lågt innehåll av fett och stärkelse. Dessutom är de rika på proteiner och mineraler som till exempel kalium och fosfor. Förutom proteiner och mineraler är de ekologiska gröna splitterärtorna rika på fibrer, vilket ger er rätt energitillförsel. Eftersom de är skalade kan de gröna ärtorna kokas direkt och kräver inte, som andra baljväxter, blötläggning. Ur ett kulinariskt perspektiv är de ekologiska gröna splitterärtorna användbara för att förbereda läckra recept som purésoppor, soppor, risotto, hummus och burgare. De gröna ärtorna kännetecknas av en mild och söt smak efter tillagning, vilket gör dem perfekta för att berika förrätter eller huvudrätter.
Ekologiska Solrosfrön 3 Kg

Ekologiska Solrosfrön 3 Kg

De ekologiska solrosfröna är de torra frukterna från växten, en produkt som kan användas i många olika recept i köket, både enkla och avancerade. Solrosfrön är utmärkta att knapra på som de är för ett snabbt och energigivande mellanmål som är fettfritt, hälsosamt och genuint. Solrosfrön kan ha olika färger och erbjuder den vita varianten med en intensiv arom och en fyllig och kraftfull smak. Inga tillsatser eller konserveringsmedel har lagts till solrosfröna för att bevara smaken och de organoleptiska egenskaperna hos denna läckra torkade frukt. Fröna är rika på näringsämnen som är nyttiga för kroppens välbefinnande, såsom B-vitaminer, linolsyra, mineraler, järn, kobolt, mangan, zink, koppar och folsyra. Ekologiska solrosfrön används ofta för att berika degar till bröd, kakor och pizza, och de kan läggas till i sallader eller rostas med en nypa salt.