Acerola pastiller utan tillsatt socker, bulk + förpackade
Acerolakirsche (Malpighia glabra), även känd som "Kirsche der Antillen", härstammar från Centralamerika och odlas idag främst i Brasilien. Den 2 - 3 meter höga busken, som behöver en årlig genomsnittstemperatur på minst 26 °C för att trivas optimalt, kan producera upp till 30 kg frukt per år. De orange-gula till mörkröda frukterna är körsbärsstora, lätt sura i smaken och liknar citroner.
Den underbara mångsidigheten av naturligt vitamin C
Vårt Acerolapulver innehåller minst 17 % vitamin C och en mängd sekundära växtämnen. Dessa flavonoider är bland de viktigaste förmedlarna som säkerställer att vitamin C tas upp optimalt av kroppen. Bidraget till det antioxidativa cellskyddet är en av de viktigaste egenskaperna hos naturligt vitamin C; detta gör Acerola till en anti-aging produkt. Acerolakirschen är bland de högsta leverantörerna av vitamin C, i genomsnitt innehåller 100 g mogna Acerolafrukter 17.000 mg vitamin C, vilket är idealiskt för personer med citrusallergier.
Fruktpulver med 17 % vitamin C: 100 g + 500 g
Ekologiskt fruktpulver med 30 % rent vitamin C, frystorkat: 100 g
Ekologiskt fruktpulver med 17 % rent vitamin C, spraytorkat: 100 g + 500 g
Pastiller med xylitol och ris, utan socker, à 600 mg: 70 g
Ekologiska pastiller med 60 mg vitamin C: 70 g