Produkter för konservator (29)

Premiere 330

Premiere 330

Familjen Premiére bröd kännetecknas av sin intensiva smak som uppnås genom surdeg och en lång jäsningsprocess. I detta fall är Premiére 330 en 330 grams (förkokt) baguette som är idealisk för att erbjuda ett bröd med en annorlunda smak och god hållbarhet i vårt bageri. REF:Q200A EAN-13:8436017117271 EAN-14:18436017117278 FÖRKOKT VIKT (G):330 g KOKT VIKT:280 g LÄNGD (CM):53 cm BREDD (CM):7 cm TINA:20 min. | RUMSTEMPERATUR GRILLNING:18 min. | 200ºC DIMENSIONER:600x398x263 ENHETER:22 Enheter/Kartong | 28 Kartong/Pall ENERGIVÄRDE (KCAL/KJ):1118 / 267 PROTEINER (G):8.75 KOLHYDRATER (G):54.43 SÖTNINGAR (G):1.59 FETTER (G):1.14 KOSTFIBER (G):2.16 SALT (G):1.36
Det här är inte en skogsterrin

Det här är inte en skogsterrin

VÄXTBASERAD SKOGSTERRIN. 100g Nej, nej och nej! Vi garanterar att det inte finns något kött i denna vackra burk, bara bra växtbaserade ingredienser och en blandning av svampar med en delikat intensitet. Stäng ögonen, du är mitt i skogsbrynet. INGREDIENSER: kokosolja (35%), vatten, sojaprotein, ekologisk jäst, svamp, senap, rapsolja, salt, agar agar, ekologiskt chiafrö, ekologisk tamari, svartpeppar, sherryvinäger, kryddor, vitlök, tomatpuré, kornmiso, lök.
Bayonne-skinka

Bayonne-skinka

IGP (utan ben) 18 månaders mognad, MANEX GRIS 8 kg Ett exceptionellt skinka. Rolls Royce av Bayonne. En sällsynt produkt. Av en kvalitet som närmar sig den svarta grisen från BIGORRE till ett betydligt lägre pris. MANEX-grisen är en traditionell tung gris från Baskien. Den uppföds och matas i minst 9 månader med enbart spannmål som produceras av uppfödningsgården. Det är gårdar som respekterar miljöstandarder och djurvälfärd tack vare begränsade flockar. PLV med plastbelagd skylt och prisskyltar medföljer produkten.
Steriliserade sous-vide Andouillettes

Steriliserade sous-vide Andouillettes

Vakuumpåse med två andouillettes.
Det här är inte en landsbygdsterin

Det här är inte en landsbygdsterin

DET ÄR INTE EN LANDTERRIN. 100g En barndoms känsla kommer att återvända, dina mest läckra minnen av en picknick på landet, denna veganska terrin är att avnjuta på en lätt rostad toast eller tillsammans med en grönsaksinläggning eller inlagd gurka. INGREDIENSER: kokosolja (35%), vatten, sojaprotein, ekologisk jäst, svamp, senap, rapsolja, salt, agar agar, ekologiskt chiafrö, ekologisk tamari, svartpeppar, sherryvinäger, kryddor, vitlök, tomatpuré, kornmiso, lök.
VEGETAL FOIE GRAS VEGAN - LE FOU GRAS

VEGETAL FOIE GRAS VEGAN - LE FOU GRAS

Fou gras vegan. 100g Växtbaserat pålägg för aperitif. Tre års forskning för att närma oss de visuella och smakmässiga känslorna av foie gras, denna veganska beredning kommer att ge en känsla av hög gastronomi och fest till dina aperitifer och måltider med vänner eller familj. INGREDIENSER: kokosolja (39%), vatten, ekologisk jäst, porcini-pulver, senap, rapsolja, salt, agar agar, ekologiskt chiafrö-mjöl, ekologisk tamari, svartpeppar, sherryvinäger, kryddor, hasselnötsmjöl, tomatpuré.
BASQUISK GRÖNSAKSPATÉ - BASQUISK VEGANSK PATÉ

BASQUISK GRÖNSAKSPATÉ - BASQUISK VEGANSK PATÉ

LE PATE BASQUE. 100g En känsla från barndomen kommer att återvända, dina mest smakfulla minnen av en picknick på landet, denna Pâté Basque med en subtil smak av Espelette-peppar är perfekt att avnjuta på en lätt rostad toast eller tillsammans med en grönsaksinläggning eller inlagd gurka. INGREDIENSER: kokosolja (35%), vatten, sojaprotein, ekologisk jäst, svamp, senap, rapsolja, salt, agar agar, ekologiskt chiafrö, ekologisk tamari, svartpeppar, Espelette-peppar, sherryvinäger, kryddor, vitlök, tomatpuré, kornmiso, lök.
Pyrénées Perche Korvar

Pyrénées Perche Korvar

Laktosfri och glutenfri torrkorv. Naturligt tarm med en askblomma. Traditionellt hantverk, Hemlagad. Samma kött som för korven från Pyrenéerna med ännu mer smakrika aromer på grund av den smalare tarmen. Gör succé på mingel och middagar.
Vit Skinka med Svart Tryffel från Périgord

Vit Skinka med Svart Tryffel från Périgord

½ Stycke av 3,5 kg DLC 30 dagar Hantverksmässig tillverkning från regionen Landes. En ångkokning i sin egen saft för mer smak. Fransk, lokal och regional tillverkning, billigare än italienska skinkor. Mycket vackra märken av svart tryffel på skinkans snitt. Ett fint produkt för dina middagsaperitiffer, familjefester och helgchiffonader.
Bayonne-skinka

Bayonne-skinka

IGP 6 kg (benfri) Frilandsuppfött griskött "label rouge" lagrat i 14 månader Ett stort Bayonne-skinka. Det finns en verklig, stor skillnad jämfört med de Bayonne-skinkor som finns på marknaden. Idealisk för att sticka ut från konkurrenterna till ett rimligt pris. PLV plastifierad affisch och prisskyltar medföljer produkten.
EKOLIGISK ESPELETTE PEPPAR - 40g burkar och 240g påsar

EKOLIGISK ESPELETTE PEPPAR - 40g burkar och 240g påsar

Direkt producent. Ekologiskt certifierad. Mycket konkurrenskraftiga priser. Tveka inte att fråga oss om våra priser och produktkataloger.
Gåsrillettes

Gåsrillettes

MÄSTARE I Frankrike 2007 Allergivänliga rillettes, kokta i gjutjärnsgryta och skopade. 80% gås kvarstår efter tillagning. Två presentationer 1 kg terrin, hållbarhet 6 månader (pastöriserad) 2,4 kg terrin, hållbarhet 45 dagar
Ren Smörkakor och Galetter

Ren Smörkakor och Galetter

Kakor och Galetter Ren Smör "med havssalt från Guérande" Hantverksmässig tillverkning från Bretagne. Mycket Smör, mycket Smör och ännu mer Smör! En riktig delikatess. Fem presentationer Maxi galett Ren Smör påse 250g, DLUO 4 månader P’tit Beurre påse 235g DLUO 4 månader Sortiment av Kakor med Ren Smör (P’tit beurre, liten galett och palet Breton) påse 250g, DLUO 4 månader Den lilla Galetten Ren Smör påse 180g eller 325g, DLUO 4 månader
100% Rent Fåryoghurt

100% Rent Fåryoghurt

Hantverksmässig tillverkning från Baskien. Familjedrivna mejeri beläget i Espelette. 2 förpackningar av produkter Kartongburkar med 2x125g. De olika smakerna är: - Färsk fårmjölk naturell - Ren getmjölk naturell - Ren fårmjölk naturell - Ren fårmjölk "kaffe, körsbär, citron, vanilj" Individuella glasburkar på 140g med sylt Ekologiska smaker: - 100% ren ekologisk fårmjölk sylt aprikos, honung - 100% ren ekologisk fårmjölk sylt björnbär och blåbär Naturliga smaker: - 100% ren fårmjölk sylt svart körsbär - 100% ren fårmjölk sylt vanilj, kastanj - 100% ren fårmjölk sylt blåbär, citron - 100% ren fårmjölk sylt fikon, honung Burkarna återanvänds som bordsglas.
Överlägsen Vit Skinka

Överlägsen Vit Skinka

Cuit, Frilandsuppfött fläskkött, LABEL ROUGE 7,5 kg och 3,5 kg Hållbarhet 30 dagar Hantverksmässig tillverkning från Landes. Skinkan som förr. Finns som hel skinka och halva skinka. Vi tillhandahåller PLV (laminerad affisch) och prisskyltar för att kommunicera om produktens hantverksmässiga karaktär och miljöhänsyn.
Torkad baskisk Andouille

Torkad baskisk Andouille

Torkad andouille som en torr korv, som kan förvaras utanför kyla och ätas som en korv vid en mingelmiddag. Det är en kryddig produkt (nästan afrodiasisk). Peppar med aromer av fjäderfälever. Originalprodukt och sällsynt. Antingen älskar man den eller så hatar man den. Men när man älskar den är man beredd att göra vad som helst för att få tag på den. Stort framgång!
Överlägsen Vit Skinka utan Nitritsalt

Överlägsen Vit Skinka utan Nitritsalt

7,5 kg, DLC 30 dagar Hantverksmässig tillverkning från regionen. En allt större efterfrågan. Denna skinka är kokt i en grönsaksbuljong som ger smak och möjliggör en bättre naturlig konservering av produkten utan användning av konserveringsmedel.
Korv med Nötter

Korv med Nötter

Laktosfri och glutenfri torrkorv. Naturligt tarm med en askblomma. Traditionellt hantverk, hemlagat, med nötter från Périgord IGP. Dessa nötter har mycket smak. En riktig favorit.
Kanderade Korvar

Kanderade Korvar

Hantverksmässig tillverkning från Landes. Det är en modern och magisk produkt trots sin traditionella image. Den har en hög smaklig kvalitet. Barn och vuxna älskar det. Dessa korvar är konfiterade som confiterade anklår och utvecklar en känsla av mjukhet och smältande. Hållbarheten är längre (40 dagar). Mycket snabb att tillaga. Den kan förberedas på en minut i stekpannan eller mikrovågsugnen. Denna produkt är magisk eftersom den är mycket praktisk förutom att vara läcker. Skuren i skivor som varma tapas kan den också förgylla dina pastarätter och sallader med varma skivor av konfiterade korvar. Det är magiskt! Sortiment Konfiterad fläskkorv 3×80 g, hållbarhet 40 dagar Konfiterad ankkorv (blandning av fläsk och anka) 4x40g hållbarhet 40 dagar Konfiterad fläskkorv med Piment d’Espelette 3x80g hållbarhet 40 dagar
Färsk Grillskinka

Färsk Grillskinka

Façon LOMO 3,5 kg, hållbarhet 20 dagar Vår specialitet och vår bästsäljare på sommaren. En mycket originell produkt som verkligen är jättegod! Det är en skinka marinerad i söt paprika. Vi kan sälja den I skivor att grilla som en entrecôte (i panna, på grill eller barbecue) Som rostbiff I spett Som bräserad skinka i rotisserie. Det är mycket gott och billigt.
Grönsakspasta och Färdigrätter

Grönsakspasta och Färdigrätter

DLUO 4 år Vi arbetar med en traditionell hantverkskonservfabrik i Périgord som anställer personer med funktionsnedsättning från DORDOGNE (ESAT). Produkter av hög kvalitet och grönsaker med franskt ursprung. Vi erbjuder möjligheten att köpa blandade paket per produktfamilj. Detta ger valmöjligheter samtidigt som du begränsar ditt lager. Foie Gras IGP Périgord Verriner 120g och 180g Ankconfit (lår IGP Périgord) 750g Ankfett 330g Delikatess av kycklinglever med Monbazillac 200g Helgpaté med ankfoie (20%) 175g Rillette av ren anka (100%) 180g Ankskinn 180g Baskisk paté med Espelette-peppar 180g Landsbygdspaté med floc de Gascogne 180g Ankterrin med apelsin 180g Kaninterrin med timjan 180g Landsbygdspaté med kastanjer 180g Kärrpaté med kantareller 180g
Foie Gras Paté 20% (Konserverad) - 180 g Burk

Foie Gras Paté 20% (Konserverad) - 180 g Burk

Fågelleverpastej 20 % Helgpastej, 175 g burk, 20 % fågellever. Tillverkad av en ESAT i Périgord (etablering för att hjälpa personer med funktionsnedsättning att återintegreras i arbetslivet). Ingredienser: fett och magert kött samt lever från svin från Sydvästra Frankrike IGP, fågellever 20 %, salt, peppar. Vi har också i samma format: Baskisk pastej med Espelette-peppar, landsbygspastej med floc de Gascogne, anterrine med apelsin, terrin med kanin och citrontimjan, landsbygspastej med kastanjer, ren fågelrillett och fågelfett. Andra produkter i denna kategori Tveka inte att be om vår katalog och våra priser.
Fårost från Pyrénées Aramits

Fårost från Pyrénées Aramits

Årligen medaljerad i PARIS. Denna producent har en verkligen unik stil med en mycket stor aromatisk palett som man inte hittar någon annanstans. En riktig favorit. Denna serie av hårdost gör det möjligt att börja sälja ost utan att ta några risker eftersom Denna serie kan säljas utanför kyl! (upp till 24 grader) och tar därför inte upp plats i kylskåpen. Hållbarheten är lång (3 månader). Marginalerna är bra. Försäljningen är verkligen betydande (80 % av vår ostförsäljning) eftersom smaken på dessa produkter är exceptionell. Ostförsäljningen kan stå för upp till 20 % av omsättningen i en livsmedelsbutik som inte säljer ost. SERIE Tome de Brebis des Pyrénées 4 kg Hållbarhet 3 månader Tome de Brebis OSSAU Iraty råmjölk 4 kg Hållbarhet 3 månader Tome de Vache des Pyrénées 3,5 kg Hållbarhet 3 månader Tome de Chèvre 2,5 kg Hållbarhet 3 månader Tome de Mixte vache brebis 3,5 kg Hållbarhet 3 månader Tome de Mixte chèvre brebis 3,5 kg Hållbarhet 3 månader
Ankrillettes med Magret

Ankrillettes med Magret

Allergifria rillettes, tillagade i gjutjärnsgryta och formade med skopa. Anka 80% varav Anka bröst 10%. Terrin på 2,4 kg, hållbarhet 45 dagar. FRANSKA MÄSTARE 2007 Detta är en fantastisk produkt, vacker att se på med sina trådar av anka bröst. Det är till och med bättre än gås. Mycket stor försäljning, en riktig succé!
Traditionella snurrade rosetter

Traditionella snurrade rosetter

1,2 KG DLUO 90 dagar Rosetter utan laktos och gluten. Naturligt tarm med en askfärgad blomma. Hantverksmässig tillverkning i gammal stil. Naturligt tarm och därför är diametern finare än en industriell rosett gjord med syntetiska tarmar. En verklig hantverksmässig känsla som utmärker sig. Rosetter bundna för hand med ett visuellt utseende som skiljer sig mycket från vad man är van vid att hitta. Detta är produkter som gör det möjligt att sticka ut och framhäva sin hantverksmässiga professionalism. Sortiment Rosett av skinka "Extra Mager" 100% skinka IGP sydväst. 1,2 kg DLUO 90 dagar Rosett från Pyrenéerna. 1,2 kg DLUO 90 dagar Rosett med spån av Bayonne-skinka IGP. 1,2 kg DLUO 90 dagar.
Salt från Salies de Bearn

Salt från Salies de Bearn

Det är jordsalt (och inte havssalt) Det är saltet som man måste använda för att göra Bayonne-skinka IGP. Det är ett icke-joderat salt med egenskaper som skiljer sig från havssalt. Det har en något annorlunda smak och är 10 gånger saltare. Så, använd mindre. Många gourmetrestauranger använder det för sina smakegenskaper. Köttet blir mycket bättre med detta salt.
Perche-korv med Anka bröst

Perche-korv med Anka bröst

SAUCISSON 100 % fågel 480g – Bäst före 6 månader (Anka 40%, bröst 10 %, kalkon 60%, utan svinslaktare) Vår BÄSTSÄLJARE! Mycket originell produkt som är helt annorlunda än vanliga smaker. Produkt utan fläsk. Tillsammans med beroendeframkallande. Säljs styckvis och oftast i halva stycken. 50 cm lång. Produkt med marginal och volym.
Torkade Korvar

Torkade Korvar

Hantverksmässig tillverkning, från Pyrenéerna, på gammaldags vis. Utan kemiska konserveringsmedel (E …), och utan allergener (utan laktos, utan gluten). Naturliga tarmar. Vi har ett brett och originellt sortiment med regionala teman. Extra mager Béarnais korv 100% skinka (IGP-grisar från sydvästra Frankrike) Pyrenéerna korv 200g. Vår klassiker. Chorizo korv 200 g. Praktisk. Liten baskisk chorizo med paprika och Espelette-peppar. Korv med skivor av Bayonne-skinka. Korv med valnötter från Périgord. Tjurkorv (blandning av gris och tjur) Italiensk korv (mozzarella, basilika, soltorkad tomat)
Chips från Baskien

Chips från Baskien

Med olivolja har dessa chips en annan smak och är hälsosammare!… tryffelchips, chorizochips och snart, chips med Espelette-peppar.