Produkter för vanillas nfpa (4)

Madagaskar vaniljaskidor

Madagaskar vaniljaskidor

Specifikationer: Längd: 15 cm Vaniljainnehåll: 1,8 - 2,4 % Fuktinnehåll: 14 % max Färg: Svart Storlek: 10-20 cm Blandning: 1 % max Fuktighet: 14 % max Vikt: 3 gram per styck Egenskaper: Ingen fläck, ingen mögel, Ingen tungmetaller, inga bekämpningsmedel, Handplockad
Vassleproteinkoncentrat 80%

Vassleproteinkoncentrat 80%

Mjölkproteinkoncentrat (MPC) är ett koncentrerat mjölkpulver som vanligtvis innehåller 80% mjölkprotein. Det tillverkas av färsk och pastöriserad skummjölk genom filtrering och spraytorkning. Den höga proteinhalten och låga laktoshalt gör att denna produkt är allmänt använd inom produktion av lågkolhydratlivsmedel och proteinberikade drycker. Den kan även tillsättas i bland annat bakverk, desserter, foderprodukter, mjölkdrycker, såser och ostar.
Saltade pistagenötter 1000g vivio

Saltade pistagenötter 1000g vivio

Inte bara goda, utan också extremt hälsosamma, säljs pistagenötter vanligtvis i skal. De innehåller hälsosamma fetter, är en bra källa till protein, fiber och antioxidanter. Pistagenötter är en bra källa till vitamin B6, vilket bland annat påverkar välbefinnandet och koncentrationen, förbättrar blodkärlens tillstånd, spelar en nyckelroll i att avlägsna nödvändiga kemikalier från kroppen och lindrar inflammation. Studier visar att de är en av de mest näringsrika nötterna. Antioxidanter bekämpar fria radikaler, vilket gör att de fördröjer åldringsprocessen av celler och risken för olika sjukdomar. Lutein och zeaxantin som finns i nötterna stödjer ögonhälsan. Studier visar att de är mindre kaloririka än andra nötter, och deras ytterligare fördel är proteinhalten, som ligger på cirka 20%. De kommer på andra plats efter mandlar. De innehåller också mycket kostfiber som är nödvändig för en korrekt funktion av matsmältningssystemet. Pistagenötter har mycket L-arginin, en aminosyra som omvandlas till kväveoxid i kroppen.
Sur vassle (AWP)

Sur vassle (AWP)

Syrad vassle (AWP) är en biprodukt från produktionen av ost eller syrad kasein. Den produceras genom att torka färsk vassle som erhållits från mjuka vitostar. Den mikrobiella jäsningen minskar användningen av mjölk och omvandlar laktos till mjölksyra. Syrad vassle används främst i produktionen av ricotta och vassla. Den används också som ingrediens i många bearbetade livsmedel, såsom bröd, kex, kött, bakverk och färdiglagade rätter. Syrad vassle finns även i choklad och konfektyr. Produkten som erbjuds av Foodcom kan också användas i produktionen av djurfoder. Det är en populär ekonomisk ersättning för söt vassle i utfodringen av smågrisar. Syrad vassle används också i mjölkersättningar med lågt pH.