Frankrike, SAINT PAUL EN JAREZ
...Hantverksmässig tillverkning och försäljning av färsk fruktjuice. Genom åren har Jean-Louis Bissardons sortiment av fruktjuicer berikats och erbjuder "traditionella" juicer: apelsin, äpple, druva, tomat; skickligt sammansatta juicer: äpple-kvitt, äpple-svartvinbär, samt mer överraskande smaker: mirabelle, vinpersika, körsbär. Nuvarande förpackning, fruktjuicer tillverkade i eleganta flaskor på 25...
Frankrike, Rungis
... bearbetningslaboratorier, en oklanderlig produktspårbarhet och de nära relationerna med dess leverantörer och kunder. Fransk restaurang: Linjeabborre, torsk, turbots, sjötunga, rocka, hälleflundra, gul och svart torsk, pagre, vild och odlad havsabborre, bläckfisk, sepia, rascasse,... Japansk restaurang: Filé av albacore tonfisk, fet och röd, lax från Norge och röd etikett, odlad dorade (Grekland), odlad abborre (Grekland), färsk och fryst bläckfisk, vit mullet,... Kommuner: leverantör av havsprodukter till stora kommuner.
Frankrike, Clion Sur Indre
Tillverkare av kallpressade, jungfruliga oljor från frukter och frön. Tillverkare av traditionella oljor: ekologisk arganolja, ekologisk rapsolja, ekologisk hasselnötsolja, ekologisk valnötsolja, ekologisk sesamolja, fruktiga ekologiska nötoljor. Urtinkturer av färska växter: tinktur av färsk vitlök, tinktur av basilika, tinktur av dragon, tinktur av citronskal, tinktur av örter från Provence...
Frankrike, Blagnac
...La Maison Baumont är ett familjeföretag från sydvästra Frankrike som specialiserar sig på tryffel. Detta företag kommer att ge dig råd om hur du bäst använder tryffel och erbjuda kulinariska skapelser kring sin specialitet, som "Kammusslor med honung och tryffel" eller "Ägg cocotte med svamp". Tack vare sin webbshop hittar du både färsk vit eller svart tryffel, samt sommartryffel, glasburkar med...
Frankrike, Agen Cedex 9
...maträtter, mejeriprodukter, bakverk,... Du får därmed möjlighet att skapa mer karaktäristiska formler (färsk mynta från Lot-et-Garonne, citron från Sicilien, Piment d'Espelette,...), använda kvalifikationerna "naturligt ursprung", ekologiskt (för Bio-Rouages-serien) samt representera våra råvaror på etiketterna av dina produkter.
Frankrike, Gardonne
... noggrant bestämd period för att erbjuda kännare frukter som de kommer att njuta av och utan risker. Alla våra anläggningar och arbetsorganisation syftar till ett enda mål: att garantera våra kunder en färsk, hälsosam och smakrik produkt.
Frankrike, Vals Les Bains
PAM ARDECHE är ett företag som säljer medicinska växter, vilda bär eller svampar som kommer från ekologiskt jordbruk, i torkad, färsk eller fryst form. För att säkerställa kvaliteten odlas eller plockas dessa produkter på utvalda platser långt från föroreningar och är certifierade av ECOCERT. Produkterna bearbetas sedan (torkas eller fryses, skärs, siktas och förpackas i bulk eller påsar) i företagets lokaler.
Frankrike, Fontaine-Simon
FRUITOFOOD är ett litet och medelstort företag beläget i Perche regionalpark, specialiserat på tillverkning, distribution, import och export av torkad frukt som erhålls genom en skonsam vakuumtorkningsprocess. Från färsk frukt eller IQF torkar vi frukten genom långsam och skonsam avdunstning av dess vatten. Vi får en torkad frukt och bevarar dess vatten, kallad Onativ’®. Denna speciella...
Frankrike, Cahors
... från regionen med tryfflar, gåslever, kantareller över hela Frankrike. Tryfflarna skördas mellan november och mars och köps "i jorden" på marknaderna. Alla tryfflar genomgår tre successiva sorteringar innan de säljs som färska tryfflar eller konserverade tryfflar. Maison erbjuder Svart tryffel från vintern, andra arter av tryffel som Italiensk vit tryffel – Tuber Magmatum, Tuber Brumale, sommarvit tryffel, kinesisk tryffel, så kallad Bourgogne-tryffel, Lorraine-tryffel, färsk tryffel, svart tryffel från vintern, konserverade tryfflar.
Frankrike, Paris
... floristen Marceline Sieg, som i sin tur är dotter till Louise Beaufrere, grundaren av La Maison Beaufrere. En bukett som förbereds av La Maison Beaufrere består av blommor och växter från utvalda leverantörer som valts för sin excellens inom sitt yrke. Buketten som anländer till mottagaren är en bukett som förbereds samma dag för att vara så färsk som möjligt och kommer med skötselråd samt ett handskrivet meddelande från huset. Den anländer inom 4 timmar till mottagaren i Paris eller i storstadsområdet så länge beställningen görs före kl. 17.
Frankrike, Ainhoa
Sedan 1998 har GAEC SEGIDA specialiserat sig på produktion och marknadsföring av Piments d’Espelette AOP. Från frö till slutprodukt hanterar företaget produktionen och strävar efter att uppfylla sina kunders kvalitetskrav. Företaget erbjuder följande produkter: pulver av Piment d’Espelette AOP, färsk snöre av Piment d’Espelette AOP, torkad snöre av Piment d’Espelette AOP, puré av Piment d’Espelette, gelé av Piment d’Espelette och salt med Piment d’Espelette.
Frankrike, Dremil-Lafage
...Gaston & Din Fiskleverantör. Tillverkare av färdigrätter avsedda för fiskdiskar och catering. Gaston är historien om en tillverkare som grundade sitt företag 1978 i regionen Toulouse i Drémil-Lafage. Våra havsprodukter är hantverksmässigt tillverkade och framställda av färska råvaror: färsk torskfilé från vild torsk. Garantin för en oöverträffad kvalitet både när det gäller färskhet och...
Frankrike, Haute Goulaine
... idrottare, men är också nyttig för personer som söker en balanserad kost. Olivier Microalger producerar sin spirulina hantverksmässigt i sina växthus nära Nantes. För att passa alla konsumenter erbjuds spirulina i flera format. Det är möjligt att konsumera spirulina i form av kapslar, flingor, färsk eller i pulverform. För att skapa läckra recept med spirulina är det bäst att konsumera den i pulver eller flingor. För de som har bråttom och vill få fördelarna av spirulina är det enklast att ta den i kapsel. Hitta och beställ din spirulina på OMA:s webbplats för att få fördelarna av denna supermat!
Frankrike, Bazas
AQUITAINE SELECTION är ett franskt produktions- och handelsföretag för fågelprodukter. Vi levererar färsk och fryst fågel samt fågeldelar till industrin och grossistledet över hela Europa. AQUITAINE SELECTION är ett familjeföretag som specialiserar sig på feta fåglar, såsom anka och gås. Företaget producerar och marknadsför gåslever, anka filéer, anka bröst, anka vingar, anka magar, etc. Alla...
Frankrike, Rochefort
Företaget LA FERME A JULES är specialiserat på Baby Carrotte: en mini morot av sorten Impérator, skuren, skalad, tvättad, redo att knapra på! Den är färsk, utan tillsatser eller konserveringsmedel och kan konsumeras utan måtta. Vi förpackar den i alla format för att kunna distribuera den i så många kanaler som möjligt.
Frankrike, Paris
... tillverkaren av färsk AQUAFABA i Frankrike, en växtbaserad äggvita som passar både i köket och i baren eller bakverken. Som godkända lagerhållare är vi fullt kvalificerade att utveckla alkoholhaltiga eller icke-alkoholhaltiga produktlinjer i ert namn.
Frankrike, Cavaillon
...samt verktyg för märkning och spårbarhet inom färsk frukt och grönsakssektorn. SETOP erbjuder också en rad apparater för tvätt och hantering av frukt: tvättborstar, tomma paloxar, automatiska tomkassar, transportörer för alla typer av förpackningar, samt rostfria tillverkningsmaterial.
Frankrike, La Seyne Sur Mer
Le Fumoir de Provence, familjeföretag i två generationer. Vi är producenter av rökta fiskar, utan färgämnen, utan konserveringsmedel och utan tillsatser. Ett brett utbud av färsk fisk och rökta fiskar. (tonfisk, lax, svärdfisk, öring, bottarga, torsk, räkor, ostron, musslor, kolja, sej, bläckfisk, havsaborre, dorade från Medelhavet, havsöring, och många fler ... )...
Frankrike, Ivry Sur Seine
...Utifrån det franska bagerihantverket är bröden i Délifrance's Le Pain Héritage-sortiment bakade i en stenugn som ger dem en färsk inkråm och en oemotståndligt krispig skorpa. Sortimentet inkluderar delningsbröd, smörgåsbröd och individuella bröd och finns i tre unika och läckra recept: Cerealier (med sina fruktiga och rostade toner samt krispigheten från sina spannmålsfrön), Poolish (med delikata aromer av spannmål och söt mandel) och Surdeg (med mer framträdande toner: en lätt syra, toner av råg och surdeg).
Frankrike, Saint Brieuc
...Boucherie Saint Brieuc 48 Avenue Loucheur 22000 Saint Brieuc Catering och Färsk Kött Slakteri! Icke-intensiv och Ansvarsfull Uppfödning! Matad & Uppvuxen Utomhus! Flawless Hygien! Halal & Kosher!
Frankrike, Huelgoat
Crêperiet Keltia Nevez grundades 1982 i Huelgoat (centrala Finistère), en turiststad känd för sin legendariska skog och sina kaos. Våra crêpes tillverkas hantverksmässigt med gårdsmjölk, färska ägg och färsk smör, utan konserveringsmedel eller tillsatser. Vi erbjuder även ett ekologiskt sortiment med vetemjöl eller spelt. Hantverksmässig tillverkning och lokala ingredienser. Vi lägger stor vikt...
Frankrike, Bobigny
...Vi är producent av en cocktailbas "Viva Mojito" som är 100 % hantverksmässig och 100 % naturlig. Viva Mojito säljs på barer, kaféer och hotell i Parisregionen. Vi har stor framgång eftersom vi är de enda som producerar en koncentrat som är 100 % naturligt. (Bestående av färsk mynta, lime från Brasilien och rörsocker) Fördelen med Viva Mojito är att det gör att du snabbt och konsekvent kan göra en Mojito med eller utan alkohol.
Frankrike, Mortrée
Sågverket i Mortrée, specialister på ek, grundades 2014 för att ta över verksamheten från Sågverket Bédouet. För att erbjuda samma servicenivå behölls all personal. Vår produktion säljs till grossister, snickare, möbelsnickare, hantverksmästare och snickare. Sågverket i Mortrée erbjuder produkter som: färsk sågad konstruktionsvirke, fasadpanel, oregelbundna ekplintar, ekparkett. Sågverket i...
Frankrike, Rungis Cedex
... fint urval av fisk med försäljning av färska havsprodukter som odlad havsabborre eller odlad dorade samt försäljning av kammusslor. Detta är bara en försmak av vad vi kan erbjuda er. Ni kan kontakta oss direkt via telefon, uteslutande för ett snabbt svar på 01 46 87 62 17 eller via fax på 01 46 87 63 60 för mer information om våra permanenta leveranser av färsk fisk.
Frankrike, Bias
Företaget TRADIPOM är specialiserat på handel med frukter och grönsaker. Våra ledord är frukternas kvalitet, kundnöjdhet, respekt för produkten och vår miljö. En av våra styrkor är att våra kylinstallations- och packstationer är belägna mitt i våra fruktträdgårdar, vilket gör att vi kan minimera transporterna och därmed problemen med skador vid överföring av färsk frukt i paloxar. Att kyla dessa frukter så snabbt som möjligt garanterar också en optimal hållbarhet. Vi arbetar i Frankrike och med export.
Frankrike, Morangis
Vi är producent och importör av fisk från Mauretanien sedan flera år tillbaka. Vi exporterar också vår fisk till Afrika, Asien och Europa. Vi erbjuder olika typer av färsk och fryst fisk till mycket attraktiva priser, såsom: - pelagisk fisk som makrill, mullet och sardiner - bottenlevande fisk som gul grouper, vit grouper, rosé dorade och lång, tigerflundra och lång, kapten (courbine), sama...
Frankrike, Montataire
...-France, Normandie och Île-de-France. Vi tar hand om och levererar din brådskande last, oavsett om det är färsk, fryst eller i rumstemperatur, i Frankrike med ett dedikerat fordon och en skräddarsydd tjänst, samtidigt som vi respekterar de tidsramar vi kommit överens om tillsammans, 7 dagar i veckan och 24 timmar om dygnet. Tillgång till en kylbil. Snabb upphämtning och leverans över hela Frankrike, antingen brådskande eller schemalagd. Tveka inte att kontakta oss för mer information!
Frankrike, Lavigerie
Jordbruk beläget i Frankrike, i hjärtat av Auvergne-vulkanerna, vid foten av Puy Mary Registrerad i HVE (Hög Miljövärde) Produktion av nötkött i raserna Aubrac och Salers: kalvar + slaktdjur Försäljning av levande djur eller färsk carcass Möjlighet till halal-slakt...
Frankrike, Saint Arnoult En Yvelines
Beläget i Saint Arnoult en Yvelines, i departementet Yvelines (78), erbjuder Le Cellier à Fromages ett urval av ostar gjorda på råmjölk A.O.P. samt gårdsostar som produceras på ett mer konfidentiellt sätt. Marie Montini, en ostmakare utbildad av en av de bästa hantverkarna i Frankrike, erbjuder också ultra-färska mejeriprodukter: smör, råmjölk, färsk ost (slät eller lantlig, getost i form av...
Frankrike, Labeuvrière
Utifrån det franska bagerihantverket är bröden i serien Le Pain Héritage från Délifrance bakade i en stenugn som ger dem en färsk inkråm och en oemotståndligt krispig skorpa. Serien inkluderar delningsbröd, smörgåsbröd och individuella bröd och finns i tre unika och läckra recept: Cerealier (med sina fruktiga och rostade toner samt krispigheten från sina spannmålsfrön), Poolish (med delikata aromer av spannmål och söt mandel) och Surdeg (med mer framträdande toner: en lätt syra, toner av råg och surdeg).

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play