Italien, Paina Di Giussano
... erfarenhet vi har samlat på oss under många år i branschen. Nedan följer några produkter som ni alltid hittar i vår butik: Gorgonzola d.o.p. på sked och i skivor, över 30 olika typer av blåmögelostar baserade på Gorgonzola; charkuterier av högsta kvalitet, färska ostar från Valsassina (LC), lagrade ostar av ko och get, honung, sylt, viner, ägg, färsk pasta, yoghurt, mjöl, te, infusioner, småkakor och mycket mer. Att kliva in i vår butik är inte bara ett nöje, utan också ett sätt att förstå skillnaden mellan de hantverksprodukter vi erbjuder och de som normalt finns på marknaden.
Italien, Macchia D'isernia
Import- och exportverksamhet av ekologiska jordbruksprodukter och livsmedel för Italien och Europa. Vi hanterar färsk och fryst fisk, lokala charkuterier och ostar, förpackade livsmedel. Produkter för jordbruk och djurhållning. Grossist- och detaljförsäljning med hemleverans upp till 1500 km med företagsfordon, annars gör vi internationella leveranser med noggrant utvalda kurirer. Leverans inom 48 timmar i Europa, 24 timmar i Italien och på öarna.
Italien, Roma
Företaget grundades 2007 och har under åren etablerat sig på marknaden för import av frukt och grönsaker direkt från Spanien, särskilt citrusfrukter och färsk frukt, för att distribuera till alla våra kunder på den italienska marknaden. Vi söker ständigt nya partners för att göra vårt företag komplett med alla referenser för våra trogna kunder.
Italien, Anzio
MAISON DEL CELIACO är ett varumärke från ett företag som är godkänt av Hälsomyndigheten för produktion av GLUTENFRIA livsmedel inom bageri, gastronomi och pasta. Våra produktionskedjor sträcker sig från FRYST till FÄRSK och TORKAD. Produkterna är hantverksmässigt tillverkade utan konserveringsmedel, vilket gör att de är oöverträffade när det gäller smak och näringsvärden. MAISON DEL CELIACO är...
Italien, San Felice Del Benaco
...HARC är en grossist av färsk fisk specialiserad på fiskeprodukter. Vi handlar med havsprodukter: dorado, havsabborre, piggvar, hummer, räkor, grouper, tunga/kolja. Vår fisk är avsedd för företag och grossister. Leveranser görs inte.
Italien, Genova
Irans fyra årstider tillsammans med dess otroliga potential att odla alla typer av färsk frukt i stora mängder gör det till den bästa producenten av torkade fruktflingor i världen. Rika på proteiner, vitaminer, mineraler och kostfiber, är torkad frukt ett läckert och hälsosamt snacks. Med stöd av en rik historia av handel över hela världen har Delidried påbörjat export av torkad frukt med ett...
Italien, Badia Calavena (verona)
... region på den italienska halvön, även ekologiska, för varje prisklass, urval av lång och kort pasta, tomatsås, krossade tomater, även ekologiska, baljväxter, färsk tryffel eller såser, choklad och relaterade produkter, julkorgar med typiska produkter från den italienska gastronomin. Vi distribuerar även högkvalitativ cannabisolja med endast CBD enligt italiensk och europeisk lagstiftning i...
Italien, Cagliari
Vi är ett företag som främst exporterar sardiska livsmedel utomlands. Vi har ett brett utbud av produkter för grossister, delikatessbutiker, restauranger och pizzerior osv. Våra produkter inkluderar: torr pasta som gnocchetti, spaghetti och färsk pasta som ravioli och culurgiones, seadas, saffran, olivolja och olivpaté, ostar och ostkrämer, viner, öl i olika storlekar även på fat, sötsaker, spritdrycker, bottarga, tryffelkrämer och tryffelostar, charkuterier inklusive både torr och färsk korv.
... och delikat smak, producerad för konsumenter med en DELIKAT smak. - Vårt företag har också beslutat att introducera en ny produkt på livsmedelsmarknaden: TURU’. Denna produkt syftar till att låta folk upptäcka den verkliga smaken av färsk, kryddig korv, som är insvept i ett syntetiskt hölje med en diameter på cirka 15 cm och ångkokt. Den kan skivas för att fylla smörgåsar och mycket mer, för en bred grupp av konsumenter; den är verkligen utsökt!
Italien, Vedelago
... Grappa. Ostarna, som framställs av färsk mjölk som tas emot dagligen från lokala gårdar, erbjuds konsumenten i ett brett sortiment: hela, halva och fjärdedelar av ost, 100, 300 och 400 g i fast vikt. HACCP-system för egenkontroll genomfört och garanterat. Den envishet och entusiasm som alla medarbetare visar, vår personals professionalism, omsorgen i produktionen och mognaden samt förmågan att förena innovation med respekt för traditionen, gör att vi kan producera produkter av hög kvalitet.
Vårt hantverksbageri producerar klassiska traditionella sicilianska bakverk som cannoli med ricotta och siciliansk cassata, bakverk med färsk ricotta, kräm, choklad, pistagebakverk, mandelmassa-bakverk, samt hantverksmässiga panettoni och påskduvor. En begränsad produktion av typiska sicilianska bakverk, tillgänglig från ett familjeägt sicilianskt bageri som tillverkar bakverken i sitt eget...
Italien, Ravenna
Il Naif restaurang och pizzeria har alltid varit en av de bästa i Ravenna och erbjuder sina kunder en uppmärksam och noggrann service. Hos oss kan ni hitta: En meny med stort utbud av fiskrätter. Färsk fisk varje dag, blandad friterad fisk, blandgrillad fisk och rå fisk, skaldjur, kantareller, tryffel, handgjorda pastarätter, grillat kött, sallader och grönsaker av alla slag. Pizzor bakade i vedeldad ugn. Pizzor med Kamut, vi lägger särskild vikt vid fettfri matlagning och rätt balans mellan proteiner och kolhydrater. En enskild rättsmeny för idrottare.
... Clementiner, Sen Mandariner från Ciaculli, Citroner och Bergamot. Den betydande närvaron av olivträd omger vår vackra citrusodling, vilket vittnar om en lika viktig historia som olivproducenter. Det vi gör är: - Att tillhandahålla en färsk produkt - Att noggrant, ansvarsfullt och transparent hantera alla faser av primärproduktionen - Att ständigt övervaka hälsan och välbefinnandet hos växterna med...
Italien, Cinisello Balsamo(mi)
Vårt företag har nyligen etablerat sig inom industrin i Italien, särskilt inom bearbetning, import och distribution av färsk fisk såsom Gula Fenor Tonfisk, Svärdfisk och Frysta Vannamei Räkor, främst från Indiska oceanen, och vårt huvudkontor ligger i Sri Lanka. Vi ser fram emot att erbjuda dessa produkter även till Er. Om Ni vill svara på vårt mejl, kommer vi gärna att skicka ytterligare information om de produkter Ni är intresserade av och vi kan erbjuda en skräddarsydd offert baserat på Era affärsbehov.
Italien, Fezzano-Portovenere
Restaurang Il Tritone väntar på er i den stämningsfulla miljön i Portovenere för att erbjuda er middagar av hög kvalitet: färsk fisk, ett brett urval av viner, fantastisk utsikt. Framför Fezzanos båtbrygga hittar ni en lyxig miljö med internetåtkomst, parkering och nära till stranden.
Italien, Mezzolombardo
Det är ett handelsföretag som grundades 2007, specialiserat på handel med färsk frukt och grönsaker på nationell och internationell nivå. De främsta produkterna är: äpplen, päron, persikor, körsbär och kiwi, som används för produktion av koncentrat, juicer, puréer och kuber. Företaget har dessutom en kylanläggning som de erbjuder för lagring och kylförvaring av färsk och industriell frukt under kontrollerad atmosfär.
Italien, Marcon
...Ca' Nostra är en pizzeria och restaurang belägen i Marcon, i provinsen Venedig, som erbjuder utsökta rätter baserade på kött och fisk, tillagade enligt de mest delikata venetianska recepten. På Ca' Nostra kan ni njuta av det bästa av det lokala och nationella köket, tack vare en matlagning som endast använder de bästa ingredienserna, inklusive utmärkt färsk fisk fångad i Adriatiska havet...
Italien, Serradifalco
... Terre del Falco hem till dig, och/eller andra produkter från vårt sortiment, som pistagekräm, Limoncello, Fikonlikör etc. Den nuvarande produktionen, med användning av en alltid färsk blandning, har under de senaste åren gjort det möjligt för företaget att räkna bland sina kunder de främsta cateringföretagen, restauranger och festlokaler både nationellt och internationellt.
Italien, Almenno San Bartolomeo
Grundat 1912, specialiserat på produktion av glass med råvaror av högsta kvalitet som färsk mjölk, Amalfi-citroner, kastanjer från Calizzano och Thun-honung. Produktionsprocessen innebär kontroll av varje enskild fas, från förberedelse till mantering, med regelbundna mikrobiologiska kontroller för att säkerställa maximal säkerhet. Inget lämnas åt slumpen, inte ens förpackningen som har fått ett...
Italien, Tribano
Vi är ett frukt- och grönsaksföretag som producerar Radicchio, främst Radicchio Ibernum och Variegato di Castelfranco; från oktober till maj. Självklart, eftersom vi är i Veneto, radicchions födelseort, odlar vi också Chioggia, Precoce, Verona och Rosa under resten av året. På våren producerar vi vit och lila färsk vitlök; från maj till juli, särskilt de mest aromatiska och smakrika sorterna. På...
Italien, Caltanissetta
... sträcker sig tillbaka till 1980, lyckas vi tillfredsställa smaklökarna hos dem som vill prova nya smaker och de som inte vill, med ingredienser och kombinationer som ger en perfekt balans på paletten. För att producera vår glass använder vi endast utvalda naturliga ingredienser som: färsk mjölk från Sicilien, färsk grädde, strösocker, pistagenötter och mandlar från Sicilien, italienska hasselnötter...
Italien, San Pietro In Casale
Agribologna-konsortiet är en kooperativ av producenter som specialiserar sig på färsk frukt och grönsaker, som förenar över 130 specialiserade producenter samt en O.P., en producentorganisation, som gör det möjligt för sina medlemmar att aktivera investeringar för utvecklingen av jordbruksproduktionen. Medlemmarna i konsortiet säkerställer varje dag tonvis av färska grönsaker: sallader, kål...
Italien, Cinisello Balsamo
Från ett litet hantverkslaboratorium för färsk pasta som grundades 1954 till producent och distributör av hantverksprodukter av högsta kvalitet som vi noggrant väljer ut utifrån Kvalitet och Äkthet. Våra ledord är Äkthet, eftersom valet av råvaror är högst prioriterat i vår produktion; och Fantasi, eftersom vi alltid söker nya sätt och innovativa idéer för att presentera och skapa våra produkter...
Italien, Parma
... noggrant utvalda av kocken Davide. För speciella tillfällen eller för din vardagsmat, en speciell och ständigt uppdaterad urval av färsk pasta, typiska produkter och utvalda viner samt våra hantverksmässiga desserter. SHOP och leveranser över hela Italien. Menyn är säsongsbetonad, och vid varje menybyte är hjälpen från de unga medarbetarna som i många år har följt Davide i hans passion avgörande. All pasta, som är strikt hemlagad, kommer från de skickliga händerna hos det kvinnliga navet i köket. Besök vår webbshop online: https://trattoria-antichi-sapori.myshopify.com/...
Italien, Cunettone Villa
Pastificio Gaetarelli producerar högkvalitativ färsk pasta, som kommer från en noggrant utvald råvara och från hantverksmässiga bearbetningsprocesser kombinerade med teknologisk innovation. Utöver produktionsanläggningen har ett testområde utvecklats där kvaliteten på de nya pastasorterna kontrolleras för att säkerställa att de uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna. Det bästa beviset på...
Italien, Pieve Emanuele
Sedan 1970 har vi varit verksamma på den europeiska marknaden som producenter av gnocchi och färsk pasta, förpackade i skyddad atmosfär med en hållbarhet på 90 dagar, eller frysta med en hållbarhet på 1 år. Våra produkter har förpackningar som uppfyller alla krav, både för detaljhandeln och för storkök (förpackningar från 250 till 3000 g). Produktionen sker med användning av råvaror från ekologiskt jordbruk. Vårt certifieringsorgan är CCPB i Bologna. Vi är certifierade enligt ISO 9001: 2008 och kommer snart att vara BRC och IFS-certifierade.
Italien, Amelia
Italien, Squillace
... utomlands. Vår främsta produkt är fortfarande vår PECORINO OST (färsk, halvlagrad och lagrad) men vi har även andra välrenommerade typiska italienska produkter. Alla våra ostar är tillverkade av högkvalitativ och genuin mjölk.
Italien, Santa Maria La Carità
... kolhydrater och under en minimum av 12 upp till 36 timmar, beroende på vilken typ av format som ska bearbetas. Bearbetning av Färsk Pasta: varje produkt tillverkas med noggrant UTVALDA RÅVAROR och avvisar kategoriskt användningen av konserveringsmedel eller tillsatta ämnen. En kvalitetsdeg. Detta är målet vi strävar efter i varje produktionscykel. Utvalda färska ägg, högproteinhaltigt mjöl som kommer 100% från italienska fält, långsam och homogen knådning, konstant och gradvis formning i brons, det är våra hemligheter.
... producerar 100% italiensk extra jungfruolja med mekanisk bearbetning och i en kall kontinuerlig olivpress. När bearbetningen av den extra jungfruoljan är klar, börjar vi bearbeta den aromatiserade oljan med oliver och färsk frukt direkt i pressen. Ekologisk produktion. Spårbarhet och certifierad ekologisk.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play