Vårt hantverksbageri producerar klassiska traditionella sicilianska bakverk som cannoli med ricotta och siciliansk cassata, bakverk med färsk ricotta, kräm, choklad, pistagebakverk, mandelmassa-bakverk, samt hantverksmässiga panettoni och påskduvor. En begränsad produktion av typiska sicilianska bakverk, tillgänglig från ett familjeägt sicilianskt bageri som tillverkar bakverken i sitt eget...
Italien, Ravenna
Il Naif restaurang och pizzeria har alltid varit en av de bästa i Ravenna och erbjuder sina kunder en uppmärksam och noggrann service. Hos oss kan ni hitta: En meny med stort utbud av fiskrätter. Färsk fisk varje dag, blandad friterad fisk, blandgrillad fisk och rå fisk, skaldjur, kantareller, tryffel, handgjorda pastarätter, grillat kött, sallader och grönsaker av alla slag. Pizzor bakade i vedeldad ugn. Pizzor med Kamut, vi lägger särskild vikt vid fettfri matlagning och rätt balans mellan proteiner och kolhydrater. En enskild rättsmeny för idrottare.
... Clementiner, Sen Mandariner från Ciaculli, Citroner och Bergamot. Den betydande närvaron av olivträd omger vår vackra citrusodling, vilket vittnar om en lika viktig historia som olivproducenter. Det vi gör är: - Att tillhandahålla en färsk produkt - Att noggrant, ansvarsfullt och transparent hantera alla faser av primärproduktionen - Att ständigt övervaka hälsan och välbefinnandet hos växterna med...
Italien, Marano Vicentino
...Maskiner för färsk pasta i över ett sekel Sedan 1875 har vi varit producenter av maskiner för färsk pasta. Från den manuella "Bigolaro" till motoriserade pastamaskiner har vi under åren utökat vårt sortiment och riktat oss mot restaurangmarknaden, delikatessbutiker och små pastaverkstäder genom att erbjuda robusta och lättanvända kvalitetsprodukter. Förutom de klassiska pastamaskinerna producerar vi även en praktisk, kompakt och effektiv ravioliskärare för bänkskivor, som garanterar upprepningsbara och precisa resultat på kort tid.
Italien, Cimitile
...Tack vare vårt nätverk av 200 producenter erbjuder vi över 30 000 ton produkter årligen, vilket garanterar kontinuitet och kvalitet i enlighet med internationella standarder, som certifierats av Global GAP (GRASP), ISO 9001, ISO 14001 och ISO 22005. Vårt sortiment inkluderar sorter för färsk konsumtion (Colomba, Agata, Fontana, Agria) och för bearbetningsindustrin (Chips och Stick), förpackade...
Italien, Cinisello Balsamo(mi)
Vårt företag har nyligen etablerat sig inom industrin i Italien, särskilt inom bearbetning, import och distribution av färsk fisk såsom Gula Fenor Tonfisk, Svärdfisk och Frysta Vannamei Räkor, främst från Indiska oceanen, och vårt huvudkontor ligger i Sri Lanka. Vi ser fram emot att erbjuda dessa produkter även till Er. Om Ni vill svara på vårt mejl, kommer vi gärna att skicka ytterligare information om de produkter Ni är intresserade av och vi kan erbjuda en skräddarsydd offert baserat på Era affärsbehov.
Italien, Lemignano Di Collecchio
... de största industriella linjerna i världen, avsedda för produktion av torr pasta. Under eget varumärke tillverkar de istället anläggningar för alla andra produktioner: specialtorr pasta, färsk pasta, färdigrätter, glutenfri pasta, instantpasta och couscous.
Italien, Fezzano-Portovenere
Restaurang Il Tritone väntar på er i den stämningsfulla miljön i Portovenere för att erbjuda er middagar av hög kvalitet: färsk fisk, ett brett urval av viner, fantastisk utsikt. Framför Fezzanos båtbrygga hittar ni en lyxig miljö med internetåtkomst, parkering och nära till stranden.
Italien, Mezzolombardo
Det är ett handelsföretag som grundades 2007, specialiserat på handel med färsk frukt och grönsaker på nationell och internationell nivå. De främsta produkterna är: äpplen, päron, persikor, körsbär och kiwi, som används för produktion av koncentrat, juicer, puréer och kuber. Företaget har dessutom en kylanläggning som de erbjuder för lagring och kylförvaring av färsk och industriell frukt under kontrollerad atmosfär.
Italien, Marcon
...Ca' Nostra är en pizzeria och restaurang belägen i Marcon, i provinsen Venedig, som erbjuder utsökta rätter baserade på kött och fisk, tillagade enligt de mest delikata venetianska recepten. På Ca' Nostra kan ni njuta av det bästa av det lokala och nationella köket, tack vare en matlagning som endast använder de bästa ingredienserna, inklusive utmärkt färsk fisk fångad i Adriatiska havet...
Italien, Serradifalco
... Terre del Falco hem till dig, och/eller andra produkter från vårt sortiment, som pistagekräm, Limoncello, Fikonlikör etc. Den nuvarande produktionen, med användning av en alltid färsk blandning, har under de senaste åren gjort det möjligt för företaget att räkna bland sina kunder de främsta cateringföretagen, restauranger och festlokaler både nationellt och internationellt.
Italien, Almenno San Bartolomeo
Grundat 1912, specialiserat på produktion av glass med råvaror av högsta kvalitet som färsk mjölk, Amalfi-citroner, kastanjer från Calizzano och Thun-honung. Produktionsprocessen innebär kontroll av varje enskild fas, från förberedelse till mantering, med regelbundna mikrobiologiska kontroller för att säkerställa maximal säkerhet. Inget lämnas åt slumpen, inte ens förpackningen som har fått ett...
Italien, Sestri Levante
... grönska, i kontakt med historien i en oöverträffad miljö. Grand Hotel Villa Balbi erbjuder 105 mycket eleganta rum, varav 5 oförglömliga sviter, alla utrustade med de modernaste bekvämligheterna. Grand Hotel Villa Balbi har mötes- och konferensrum som rymmer upp till 280 personer. Färsk fisk och typiska liguriska rätter serveras på restaurangen Il Parco eller på den utomhusterrassen.
Italien, Tribano
Vi är ett frukt- och grönsaksföretag som producerar Radicchio, främst Radicchio Ibernum och Variegato di Castelfranco; från oktober till maj. Självklart, eftersom vi är i Veneto, radicchions födelseort, odlar vi också Chioggia, Precoce, Verona och Rosa under resten av året. På våren producerar vi vit och lila färsk vitlök; från maj till juli, särskilt de mest aromatiska och smakrika sorterna. På...
Italien, Forte Dei Marmi
... prestigefyllda DOC-viner och champagne från det nationella territoriet och utländska vingårdar. Kökets personal förbereder färdiga rätter med specialiteter från havet och landet, färsk pasta, senap, sylt och raffinerade skapelser av både färsk och torr hantverksbakverk, som kan avnjutas hemma eller på plats i en trevlig miljö där vänligheten hos ägarna är en extra ingrediens för att göra provsmakningen av utsökta livsmedel och drycker oförglömlig.
Italien, Correggio
FoodPartner kopplar samman ledande producenter av italienska färskvaror med importörer över hela Europa. Vår mission är att skaffa utvalda kylda produkter med hållbarhet på 25 till 90 dagar, såsom ost, färsk fylld pasta, charkuterier och mycket mer. Vi är baserade i en perfekt logistisk position i Reggio Emilia, centrala norra Italien. Vår produktportfölj omfattar över 1500 specifika referenser av färska italienska specialiteter som produceras av kvalitetscertifierade producenter.
Italien, Caltanissetta
... sträcker sig tillbaka till 1980, lyckas vi tillfredsställa smaklökarna hos dem som vill prova nya smaker och de som inte vill, med ingredienser och kombinationer som ger en perfekt balans på paletten. För att producera vår glass använder vi endast utvalda naturliga ingredienser som: färsk mjölk från Sicilien, färsk grädde, strösocker, pistagenötter och mandlar från Sicilien, italienska hasselnötter...
Italien, San Pietro In Casale
Agribologna-konsortiet är en kooperativ av producenter som specialiserar sig på färsk frukt och grönsaker, som förenar över 130 specialiserade producenter samt en O.P., en producentorganisation, som gör det möjligt för sina medlemmar att aktivera investeringar för utvecklingen av jordbruksproduktionen. Medlemmarna i konsortiet säkerställer varje dag tonvis av färska grönsaker: sallader, kål...
Italien, Cinisello Balsamo
Från ett litet hantverkslaboratorium för färsk pasta som grundades 1954 till producent och distributör av hantverksprodukter av högsta kvalitet som vi noggrant väljer ut utifrån Kvalitet och Äkthet. Våra ledord är Äkthet, eftersom valet av råvaror är högst prioriterat i vår produktion; och Fantasi, eftersom vi alltid söker nya sätt och innovativa idéer för att presentera och skapa våra produkter...
Italien, Parma
... noggrant utvalda av kocken Davide. För speciella tillfällen eller för din vardagsmat, en speciell och ständigt uppdaterad urval av färsk pasta, typiska produkter och utvalda viner samt våra hantverksmässiga desserter. SHOP och leveranser över hela Italien. Menyn är säsongsbetonad, och vid varje menybyte är hjälpen från de unga medarbetarna som i många år har följt Davide i hans passion avgörande. All pasta, som är strikt hemlagad, kommer från de skickliga händerna hos det kvinnliga navet i köket. Besök vår webbshop online: https://trattoria-antichi-sapori.myshopify.com/...
Italien, Terracina
På restaurang Porto Salvo i Terracina kan ni hitta färsk fisk varje dag, husets specialiteter att njuta av i en rymlig och lyxig sal eller på balkongen som vetter direkt mot havet. Allt detta gör restaurang Porto Salvo till en av de bästa restaurangerna i Terracina. Denna webbplats gör att ni kan lära känna oss bättre och när som helst komma i kontakt med oss för att få mer information om...
Italien, Cunettone Villa
Pastificio Gaetarelli producerar högkvalitativ färsk pasta, som kommer från en noggrant utvald råvara och från hantverksmässiga bearbetningsprocesser kombinerade med teknologisk innovation. Utöver produktionsanläggningen har ett testområde utvecklats där kvaliteten på de nya pastasorterna kontrolleras för att säkerställa att de uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna. Det bästa beviset på...
Italien, Pieve Emanuele
Sedan 1970 har vi varit verksamma på den europeiska marknaden som producenter av gnocchi och färsk pasta, förpackade i skyddad atmosfär med en hållbarhet på 90 dagar, eller frysta med en hållbarhet på 1 år. Våra produkter har förpackningar som uppfyller alla krav, både för detaljhandeln och för storkök (förpackningar från 250 till 3000 g). Produktionen sker med användning av råvaror från ekologiskt jordbruk. Vårt certifieringsorgan är CCPB i Bologna. Vi är certifierade enligt ISO 9001: 2008 och kommer snart att vara BRC och IFS-certifierade.
Italien, Amelia
Italien, Squillace
... utomlands. Vår främsta produkt är fortfarande vår PECORINO OST (färsk, halvlagrad och lagrad) men vi har även andra välrenommerade typiska italienska produkter. Alla våra ostar är tillverkade av högkvalitativ och genuin mjölk.
Italien, Santa Maria La Carità
... kolhydrater och under en minimum av 12 upp till 36 timmar, beroende på vilken typ av format som ska bearbetas. Bearbetning av Färsk Pasta: varje produkt tillverkas med noggrant UTVALDA RÅVAROR och avvisar kategoriskt användningen av konserveringsmedel eller tillsatta ämnen. En kvalitetsdeg. Detta är målet vi strävar efter i varje produktionscykel. Utvalda färska ägg, högproteinhaltigt mjöl som kommer 100% från italienska fält, långsam och homogen knådning, konstant och gradvis formning i brons, det är våra hemligheter.
... producerar 100% italiensk extra jungfruolja med mekanisk bearbetning och i en kall kontinuerlig olivpress. När bearbetningen av den extra jungfruoljan är klar, börjar vi bearbeta den aromatiserade oljan med oliver och färsk frukt direkt i pressen. Ekologisk produktion. Spårbarhet och certifierad ekologisk.
Italien, Busto Arsizio
Bertuzzi är specialiserat på design och konstruktion av maskiner och anläggningar för livsmedelsindustrin sedan 1936. Oavsett om det handlar om en maskin, en pilotlinje eller en industriell anläggning, kan vi tillgodose alla önskemål. Med över 70 års erfarenhet har vi framgångsrikt installerat maskiner och anläggningar i över 100 länder. Från mottagning av färsk frukt till extraktion, raffinering och filtrering, samt koncentrering, värmebehandling och fyllning, har vi lösningar för att uppnå maximal avkastning, pålitlighet och hållbarhet.
Italien, Jesi
... Trilobata och Pistacchio di Bronte. Vi använder inte billiga hydrerade vegetabiliska fetter utan endast färsk grädde. För att hjälpa miljön försöker vi köpa råvaror från företag med korta avstånd: Tre Valli, Monaldi, Ortofrutta, Fiorente, Trionfi Honorati, Gastreghini. Våra skedar, liksom många av behållarna (koppar, etc.), är tillverkade av återvunnet material och är helt biologiskt nedbrytbara.
Italien, Omegna
... aluminium, allt som behövs för att förbereda färsk hemlagad pasta med äkta smak: från ravioliformar till rullknivar, för alltid smakliga rätter och andra användbara tillbehör. Vårt sortiment av träprodukter inkluderar bestick, skärbrädor i olika former, kavel och redskap för att göra olika typer av pasta. Slutligen, för bakning, ett stort sortiment av plåtar, formar, kakformar och allt som behövs för att göra pizzor och pajer, kakor och sötsaker, för att laga mat på ett roligt och originellt sätt.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play