... och mineraler. Det är faktiskt rikt på vitamin C, vitamin K och vitaminB6, samt har en hög koncentration av polyfenoler, växtföreningar med kraftfulla antioxidativa egenskaper.
I KÖKET
Granatäpplet används ofta i matlagning för att förbereda juicer, marmelader, såser och för dekoration av rätter. Dessutom kan dess små apelsiner användas för att lägga till en touch av färg och smak till olika recept, som sallader, risotto, kött och desserter.
...Den ekologiska bananpulvret är en produkt som erhålls genom dehydrering och malning av mogna ekologiska bananer. Bananpulvret är rikt på vitaminer och viktiga mineraler, inklusive vitamin C, vitaminB6, kalium och magnesium. Dessa näringsämnen stödjer hjärtats hälsa, nervsystemets funktion och elektrolytbalansen i kroppen. Dessutom är det en bra källa till kostfiber, som främjar matsmältningen och hjälper till att upprätthålla en känsla av mättnad.
...Ögon- och läppserum baserat på hyaluronsyra med plumpande, lyftande och anti-aging effekt. Den exklusiva multivitaminblandningen Beauplex VH (Vitamin E, C, B3, B5, B6) ger en upplysande och återfuktande effekt.
En SOS-behandling med omedelbart resultat, synligt redan vid första appliceringen.
Vitamin E: hög antioxidantaktivitet, dämpar reaktiviteten hos fria radikaler, motverkar oxidativ stress.
Vitamin C: bekämpar ålderstecken, upprätthåller optimal kollagen densitet i dermis.
Vitamin B: utför många olika funktioner, alla viktiga för vår kropp.
...De naturliga, osaltade pistagenötterna är en verklig delikatess. De är varken saltade eller rostade och är därför ett extraordinärt naturligt botemedel för vår hälsa: bara 3 nötter om dagen räcker för att få i sig de viktigaste hälsofördelarna: vitamin A, B1, B2, B3, B5, B6, C, järn, fosfor, kalium och koppar.
Dessutom är den skalade pistagenöten en mycket mångsidig ingrediens som används flitigt...
...Det är bra för att...
Innehåller: vatten, mycket fiber, vitaminer B1, B2, B6 och C, mineraler som kalcium, järn, magnesium, kalium och koppar, mikroelement som selen, karotenoider. Vitamin C som stärker immunförsvaret och B-vitaminerna, som är bra för nerverna och huden.
I köket passar kålrot för olika tillagningar, både rå och kokt. Vanligtvis kokas den förtjockade delen av stammen, men bladen innehåller tre gånger så mycket vitaminer. Så använd dem blancherade i saltat vatten, för att smaksätta omeletter eller soppor.