Nederländerna, Oudewater
På Ruyge Weyde tillverkas ost fortfarande på det sätt som det ska göras. Av färsk råmjölk. Smaken och krämigheten i osten fångas perfekt och går att smaka i den färdiga osten. Vår Goudaost tillverkas efter ett gammalt traditionellt recept och vår mjölk kommer från våra egna lyckliga kor, som får äta färskt gräs på betet när vädret är bra. Äkta Gouda av råmjölk har blivit sällsynt, därför är vi...
Nederländerna, Alphen
DeJong Cheese har sedan 1995 producerat färska och mjuka ostar baserade på komjölk och getmjölk. Enligt traditionellt recept tillverkar vi de godaste färska och mjuka ostar i olika smaker och vikter. Vi erbjuder ett brett sortiment inom detaljhandelskoncept och foodserviceprodukter med färska färskostar och getostrullar, smulad ost, läckra bredbara ostar och getostar. Dessutom erbjuder vi ett...
Nederländerna, Nieuwegein
...limonadsirap (i olika överraskande och unika fruktkombinationer), äppelsirap och dessertsåser, där vi enbart använder noggrant utvalda frukter och naturliga råvaror, utan konstgjorda tillsatser. Tillverkningen sker i öppna kittlar. Vår utgångspunkt för våra produkter har alltid varit att vi inte skulle behöva göra några kompromisser när vi ökar volymerna av våra hantverksmetoder och kvalitet/smak på våra recept.
Nederländerna, Amstelveen
...Här är ett urval av franska produkter, från foie gras och champagne till kulinariska läckerheter som den utsökta ekologiska sjögräsetartaren, terriner, confit de canard, cassoulet du Perigord, ekologisk cider från Bretagne... traditionellt tillverkad med en mängd naturliga och ekologiska ingredienser. Vårt sortiment av gastronomiska produkter är en livsstil. Vi använder högkvalitativa produkter, tillverkade enligt traditionella recept.
Nederländerna, Tilburg
...Vårt hantverksmässigt tillverkade Brabantska korvbröd är utsökt och görs hemma. I H&H-bageriet i det lantliga Riel skapar vi sedan många år tillbaka den rika smaken av dessa läckra Brabantska korvbröd enligt ett noggrant bevarat hemligt recepttraditionellt sätt. Och självklart med de bästa ingredienserna och hållbara naturprodukter. Det bästa från Brabant. Med kärlek tillagat. Tack vare nya...
Nederländerna, Amsterdam
Pinsa’s grundades av Marie och Danilo. Den italienska mamman och sonen lärde sig hemligheterna bakom pizzabakning i sitt hemland och beslutade att ta med sin kärlek för traditionella pizzor till Nederländerna. Med respekt för originalrecept, passion för färska ingredienser och omtanke om gästerna, öppnade de 2009 sin restaurang på den mysiga Spaarndammerstraat i Amsterdam. På Pinsa’s väljer du italienska pizzor enligt traditionellt recept. Vi serverar också sallader, olika antipasti och läckra desserter. Vi har blivit utnämnda till Nederländernas bästa pizzeria tre gånger!