Frankrike, Montelimar
...Calissons de Provence, som bakas hantverksmässigt i kittel. Upptäck alla smaker av mandel, kanderad melon och kanderade apelsinskal i denna ovala delikatess med spetsiga ändar, vars form utgör hela dess originalitet. Traditionellt recept, Calissons tillverkas i våra verkstäder. Calisson tillhör de 13 provensalska julbakverken. Den är framför allt känd som en symbol för staden Aix en Provence...
Portfölj (154)
Frankrike, Castelnaudary
...Det är i Frankrike, i Castelnaudary, som vi förbereder denna "tomat"-cassoulet från Toulouse enligt ett traditionellt recept. Vi lagar korvarna och bönorna av franskt ursprung i en buljong vars familjerecept har hållits hemligt i tre generationer. Fetter: 4,3 g Varav mättade fettsyror: 1,7 g Kolhydrater: 11,0 g Varav sockerarter: 0,6 g Fibrer: 4,6 g Proteiner: 11,0 g Salt: 0,66 g...
Portfölj (56)
Frankrike, Saint-Gaudens
...100% vegetabilisk Traditionellt recept med olivolja Utan konserveringsmedel, utan färgämnen, utan allergener Passar även för skonsam tvätt av kläder. Marseille-tvål är en unik, naturlig och autentisk produkt. Tillverkad i Frankrike, den kommer från ett traditionellt recept med olivolja. Dess 100% vegetabiliska sammansättning innehåller varken parfym, färgämnen eller konserveringsmedel. Den bidrar därmed till att bevara miljön. Formulan av Marseille-tvål lämnar händerna mjuka och behagligt doftande. Den passar även för skonsam tvätt av kläder.
Portfölj (200)
Frankrike, Ducy-Sainte-Marguerite
...44 är ett traditionellt normandiskt recept. 44 från La Flaguerie erhålls genom att macerera kaffebönor, apelsin och nejlikor i ciderbrandy under en minimi period av 44 dagar. Bruttovikt: 1450g Vikt av lådan med 6: 9kg...
Portfölj (57)
... grönsaksrätter. I Iran tillagas champa-ris på ett sätt som ger en krispig yta på toppen. Du hittar detta recept här. Du kommer att upptäcka alla smaker av detta ris genom att helt enkelt följa de traditionella iranska rätterna. Säck: 20 kg...
Portfölj (45)
Frankrike, Arengosse
...vilket ger en subtil blommig ton. - Perfekt för att smaksätta vispgrädde och maränger, vilket tillför en touch av coquelicot till dina desserter. - Kan även strös över färsk frukt eller användas i bakverksrecept som dina macarons, för en unik och läcker smak. Användartips: - Använd som ersättning för traditionellt socker i dina vanliga recept för en touch av coquelicot. - Justera mängden efter dina preferenser för sötma och smakintensitet. Referens:SUCRE0017A...
Portfölj (200)
Frankrike, Appietto
...Sachet med canistrelli (Biscuttini) med citron. Läckra korsiska kakor i fyrkantig form, framställda enligt ett traditionellt recept. Vikt: 350 g Ingredienser: Vetemjöl, Socker, Solrosolja, Ägg, Anisfrön 2% Förvaring: Förvaras torrt och svalt Näringsdeklaration per: 100 g Energi: 2057 kJ (490 kcal) Fett: 20 g Mättade fettsyror: 1,7 g Kolhydrater: 71 g varav Sockerarter: 29 g Proteiner: 5,7 g Salt: 0,37 g...
Portfölj (118)
Frankrike, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE återuppfinner klassikerna inom chokladkonfektyr i bastiansk stil. Det är hela Korsika i chokladgodis: en subtil förening mellan skatterna från Skönhetens ö och den goda chokladen, genom honung, citrusfrukter, hasselnötter, skatterna från maquis och de ikoniska Canistrelli som väcker barndomsminnen och lovar överraskande och unika smakupplevelser. För flera år sedan samlade syst...
Portfölj (97)
Frankrike, La Fouillade
...Traditionellt kunnande Frankrike / Bretagne Ekologiska franska och bretonska smörkakor liten smörkaka, smörgalette, smörpalett, buckwheat galette Vikt: 130g Antal kakor: 5 påsar med 2 kakor...
Portfölj (8)
Frankrike, Paris
... tillverkade av naturvänliga material, erbjuder våra tipis en autentisk och fantasifull teupplevelse, samtidigt som de bidrar till bevarandet av vår planet. Dyk ner i en aromatisk och kryddig resa med Ceylon Chaï Bio Bistrotea tepåsar. Vårt Ceylon Chaï Bio-te är tillagat enligt ett traditionellt recept från staden Colombo på Sri Lanka. Detta land, rikt på kryddor och beläget längs sidenvägen, erbjuder oss kanel av högsta kvalitet från Ceylon. ...
Portfölj (35)
Frankrike, Villeneuve Sur Lot
Frankrike, Montfort Sur Meu
... crêpes upprätthålls fram till era lager för att erbjuda bästa kvalitet under optimala livsmedelssäkerhetsförhållanden, allt med en pålitlig spårbarhetsprocess. Vårt sortiment består av ett traditionellt recept i stor format (33 cm), ett recept med högkvalitativt smör i medelstort format (31 cm) samt ett ekologiskt recept i mindre format (27 cm). Redan tillagade, våra crêpes är lätta att värma upp frysta! Några sekunder i ugnen eller helt enkelt på crêpesjärnet och du kan njuta av din...
Portfölj (58)
Frankrike, Fenouillet
...CBD tuggummi låda 180mg. 12 stycken av 15mg CBD Vår låda med 12 CBD tuggummin innehåller 12x15mg CBD = 180mg CBD-diol CBD tuggummit hexa3 är tillverkat enligt ett traditionellt recept med en bas av tuggummi, Stevia istället för socker och rent CBD-isolat på över 99,9%. De innehåller också en naturlig mintarom för en ultimat fräschör i munnen. Med sin hårda låda kan du ta med dig dina tuggummin...
Portfölj (73)
Frankrike, Mietesheim
...Färska cornichons tillagade enligt ett traditionellt recept från Alsace som respekterar en skicklig balans mellan vinäger och socker för att uppnå en subtil syrlig-söt smak samtidigt som krispigheten hos cornichonsen bevaras. Njut utan måtta! Ingredienser: Cornichons, vatten, vinäger, socker, salt, naturlig arom, dill, senapsfrön. Finns också i burk om 37 cl, konserver om 5 L i grova, medelstora och fina storlekar.
Portfölj (80)
Frankrike, Frejus
... respektfull leveranskedja. Således kommer alla aktiva naturliga ingredienser från ekologiskt jordbruk i Auvergne, där gårdarna ligger i omedelbar närhet av tvålfabriken. LOGIC = Lokalt och ekologiskt. Kallsaponifiering En unik bas av traditionellt och hantverksmässigt recept berikad med en variation av solrosolja rik på oljesyra (mycket lik olivolja) som uteslutande produceras för LOGIC-serien av honung av lera specifik för varje tvål...
Portfölj (80)
Frankrike, Malataverne
...Produkt från Baskien Ingredienser: lever, fläskkött och fett, rehydrerade kantareller 4%, ägg, lök, salt, dextros, aromer, peppar, vitlök, smakförstärkare mononatriumglutamat och dinatriuminosinat, chili. Fläskkött av franskt ursprung. Kantarellpaté är ett traditionellt recept från våra landsbygder. Du kan också presentera det inspirerat av "banderillas" med kantarellpaté, guindillas och pimientos del piquillo från Navarra. Upptäck äktheten av en karaktärsfull paté med smak av kantareller. Rosta kantarellpatén som förrätt eller till aperitif. Smaklig måltid ))...
Portfölj (188)
Frankrike, Crevin
...100 % ekologisk mate. Rättvis handel (Certifierad av FR-BIO-13) Unik torkning med indirekt värme. Naturlig smak – Ej rökt. Mildare, perfekt för att upptäcka mate. Glutenfri Ursprung: Misiones – Argentina. Börja din upptäcktsresa av mate med denna yerba. Ta en paus och njut av den i din kalebass på traditionellt sätt eller med din tesil, eller ha kul med att skapa recept eller cocktails!
Portfölj (7)
Frankrike, Lyon
...Aleppotvål med oliv och lager, mycket återfuktande. Aleppotvålen tillverkas med traditionellt och hantverksmässigt recept och tillagning. Den torkar i 9 månader och varje tvål är märkt med tillverkarens sigill. Består av olivolja och lagerbärsolja. En idealisk Aleppotvål för hela familjen. Den passar därför alla hudtyper och används för daglig hygien för händer, ansikte och kropp. Utan färgämnen, utan parfym, utan animaliska fetter, den innehåller inga kemiska eller artificiella tillsatser. Den är biologiskt nedbrytbar.
Portfölj (63)
Frankrike, Yvetot
Frankrike, Ham
... vanlig vitlök. Den är också mer lättsmält än den senare, men dess arom är lika intensiv. Pistou är ett traditionellt recept som härstammar från Provence och som fått sitt namn från den italienska Pesto. Dessa två recept, även om de är mycket lika och inspirerade av varandra, är helt olika. Medan "Pesto Genovese" tillagas med basilika, olivolja, vitlök, ost och pinjenötter, innehåller Pistou endast basilika, vitlök, olivolja och inget mer. Referens: AR801233 Ean13: 3760306801233...
Portfölj (127)
Frankrike, Carquefou
... sedan in i en duk och pressas mellan två brädor, vilket ger den sin parallellipipedform. Denna skinka presenteras alltid utan ben. Skivorna är ljusröda. Dess textur är mjuk och öm. Den fruktiga doften av alkohol och de kryddiga tonerna ger den en karakteristisk arom. Jambon de Vendée konsumeras främst rå, i tunna skivor. Den kan dock också avnjutas på traditionellt sätt, kokt i tjockare skivor och serverad med mogetter.
Frankrike, Brive La Gaillarde
...100% läckra och 100% miljövänliga klubbor! 20 klubbor med karamell: färsk mjölk (53%), socker, glukossirap, salt 20 klubbor med multifrukt: citron, hallon, grenadin, grapefrukt och persika. Traditionellt recept sedan 1924, garanterade stunder av njutning! Tillverkade i Corrèze...
Portfölj (71)
Frankrike, Lyon
...En hantverkskorv smaksatt med AOP Espelette-peppar, ren fläskkött från IGP Sydvästra Frankrike, baserad på ett gammalt och traditionellt recept från regionen. Denna korv tillverkas av magert kött och fett från axlarna på IGP Sydvästra fläskkött, grovhackat (exakt 80% magert kött och endast 20% fett). Detta ger korvarna en smakrik och läcker smak.
Portfölj (40)
Familjeföretag sedan 1901, tillverkar företaget Fournier Fils traditionellt rökta fiskar enligt hantverksmässiga recept som har överförts från generation till generation: Rökt sill (mjuka filéer, traditionella filéer, kippers, bouffis, saurs, filéer inlagda i olja och kryddor), rökt kolja, rökt laxfiléer, små skivor och bitar av rökt lax, rökt makrill med peppar, rökt makrill à la provençale...
Portfölj (1)
Frankrike, Marseille
...Traditionellt recept - En unik hantverk Vill du ha choklad? Mörk choklad med fikon och nötter, mörk choklad med Amarena-körsbär, mjölkchoklad med marshmallows, vit marmorerad choklad med hallon eller kanske vår hus-specialitet, La Barre Marseillaise... La Barre Marseillaise ® är en specialitet från Chocolatière de Marseille. En praline "utan smör eller grädde" av ren njutning, naturell, flagnande...
Portfölj (1)
Frankrike, Servas
Med 90 års erfarenhet är La Bresse SAS känd för sin charkuteriexpertis och kvaliteten på sina produkter. Vi värnar om god smak och traditionellt charkuterihantverk. Våra team bevarar minnet av gamla recept och den kulinariska traditionen från Bresse och regionen Rhône-Alpes, samtidigt som de anpassar sig till förändrade konsumentförväntningar. Vårt engagemang vilar på tre pelare: noggrann urval...