BAILLEUL NV - Naturstensföretag sedan 1888 Sedan 1888 beläget i Veurne, där 5 generationer vuxit upp bland natursten, kan man verkligen säga att vår familj har sitt hem i sten och marmor. Denna rika tradition, kombinerad med den ungdomliga entusiasmen hos vår unga företagsledare och ett team av erfarna hantverkare, garanterar en utmärkt service och hög kvalitet på finishen. Vår specialitet är...
Italien, Toscanella Di Dozza
... huvudprodukterna för vinindustrin är röd/vit druvjuicekoncentrat, som används för att korrigera vinets färg, och RMC (rektifierad koncentrerad must) som används för att berika must och nya viner under jäsningen, men också för att söta och bearbeta både stilla och mousserande kvalitetsviner. Vi betjänar livsmedels-, dryckes- och till och med vinindustrin. Tradition och innovativ livsmedelsbearbetningsteknik kombineras perfekt för att garantera de bästa produkterna. Brusa 1888, företagsinspirerade tjänster med en familjär approach.
Tyskland, Neuss
Sedan 1888 är Meisinger en av världens ledande utvecklare och tillverkare av högteknologiska instrument inom tandvård och medicinteknik. Med mer än 12 000 tillgängliga artiklar erbjuder MEISINGER ett brett utbud av produkter för både praktik och laboratorium – från roterande instrument till specialinstrumentssystem för oral implantologi. Med sin produktlinje för benhantering utvecklar MEISINGER...
Grekland, Elef.kordelio
... GRUNDADES 1888 AV THOMAS EDISON, OCH ÄNDA FRAM TILL IDAG, 122 ÅR SENARE, HAR FÖRETAGET GENOM KONTINUERLIGA TEKNISKA INNOVATIONER OCH FOKUS PÅ KVALITET BLIVIT DET FÖRSTA VALET FÖR KONSUMENTER GLOBALT. EXIDES PRODUKTER INDUSTRIPRODUKTER: EXIDE TECHNOLOGIES ÄR LEDANDE INOM INNOVATIVA LÖSNINGAR FÖR NÄTVERKSAPPLIKATIONER, INKLUSIVE KOMMUNIKATIONS-/DATANÄTVERK OCH DATORSYSTEMKONTROLL. DET ÄR DEN GLOBALA LEDAREN INOM DRAGBATERIER FÖR ELEKTRISKA HISSAR OCH LASTBILAR, SÅVÄL SOM ANDRA MASKINER FÖR GODSHANTERING.
Polen, Borowianka
Vi utvecklar och förfinar ständigt våra produkter för att säkerställa att det slutliga resultatet ligger i linje med de senaste trenderna inom branschen. Vi lägger särskild vikt vid säkerhetsfrågan. Våra barnvagnar har två certifikat från välrenommerade företag: TUV Nord och ZELTOM, och uppfyller även den europeiska standarden EN 1888-1: 2018.
Tyskland, Dresden
Sedan 1888 har ALBERT WALTHER tillverkat olika tekniska skyltar, tryck och stämplar för hantverk, industri och återförsäljare.
Italien, Pinerolo
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play