Turkiet, Canakkale
... värmebehandling. Alla faser av våra Dardanos Fine Food Extra Virgin Olivolja-märkta produkter, från trädgårdsarbete till konsumentanvändning, är dokumenterade och spårbara. Surhetsvärde: max. 0,6% Tätningprocessen sker vid högst 77 °F. (25 °C) Förberedda produkter lagras vid högst 64,4 °F - 68 °F i särskilt luftkonditionerade lager. (18 °C - 20 °C) Skördade oliver pressas inom högst 8 timmar. Inga färgämnen, tillsatser eller sötningsmedel ingår.
Portfölj (5)
Frankrike, Lomme
...Ett komplett sortiment av småbröd med flera smaker, utformat för restaurangbranschen. Upptäck toppings: spannmål, vallmofrön, nötter/hasselnötter, russin och oliver.
Portfölj (9)
Turkiet, Istanbul
... kommer att förena såser, ostar och ingredienser och förtrolla hemmet med sin doft. Vi slår vad om att alla kommer att älska denna pizza. Denna läckra pizza, dekorerad med nötköttskorv, tomater, paprikor, majs och oliver, är en smak som alla från sjuttio till sjuttio ivrigt väntar på att bli tillagad!
Portfölj (8)
Italien, Acicastello
...Utvalda produkter av högsta kvalitet, odlade på traditionellt sätt utan kemikalier, smaksatta med siciliansk extra jungfruolja. Vi kan erbjuda inläggningar i olja som: körsbärstomater från Pachino, kronärtskockor, auberginer, svarta oliver, kronärtskocks-paté, svarta oliver-paté, paprikor,...
Portfölj (10)
Frankrike, Saint Christol De Rodières
...{"Ingrédients:":"- Senapsfrön*\n- Alkoholvinäger*\n- Salt\n- 4 % svarta oliver*\n- Vatten\n* produkter från ekologiskt jordbruk\n\nConseils d'utilisation :\nDenna senap används i en vinägrett för tomatsallad eller till grillat kött och vitt kött.\nBred bara på en bit bröd som förrätt...\n\nDenna produkt finns också tillgänglig i burk om 100 g och 200 g."}...
Portfölj (132)
Italien, Firenze
...Mötet mellan champinjoner och oliver med svart tryffel har gett upphov till en utmärkt kräm med en stark och distinkt smak. Känslan av skog sprider sig i omgivningen så snart burken öppnas. Ingredienser: odlade champinjoner (agaricus bisporus), oliver, svart sommartryffel (tuber aestivum Vitt.). Tips: Vi rekommenderar vår tryffelkräm med kött, både vitt och rött, med ägg, utsökt på skivor av rostat bröd, smörgåsar och kex. Den kan också användas som fyllning för tortellini och ravioli.
Portfölj (9)
Spanien, Madrid
... Surhet: <0,12º Denna olja är ett resultat av skörden under de första dagarna av kampanjen i hjärtat av naturparken Sierra de Cazorla, Segura och Las Villas. PROTOKOLL FÖR TIDIG OLJA Tidig skörd kommer från oliver av sorten Picual med ett mognadsindex från FN som är mindre än två. Det handlar om frukter som är friska, fria från angrepp av flugor eller andra patogena agenter i korrekt hydratiserat tillstånd. Organoleptisk bedömning Medel fruktighet > 4 Medel Defekt = 0 Sensorisk klassificering: EXTRA JUNGFRUOLJA...
Portfölj (7)
Italien, Roma
...Ingredienser: Odlad svamp (Agaricus bisporus), solrosolja, gröna oliver, vit tryffel 1% (Tuber magnatum Pico), salt, arom, askorbinsyra: E300. Utgångsdatum: 36 månader. Användningssätt: Den är idealisk som kryddning för crostini och fyllningar till förrätter, huvudrätter och efterrätter, omeletter och som bas för alla rätter med tryffel. Allergener: Produkten innehåller inga allergena ämnen...
Portfölj (9)
Frankrike, Biguglia
...Näringsvärden per 100 g energi (kcal) =434.6 energi (Kj) =1806.7 fett (g) = 29.4 varav mättat fett (g) =4.1 kolhydrater (g) =29.2 varav sockerarter (g) =0 protein (g) =9.7 Tillstånd: Ny INGREDIENSER: TAPENADE AV TORKADE TOMATER 62 % OCH SVARTA OLIVER 36% OLIVOLJA Nettovikt: 100 g Ursprung: Korsika...
Portfölj (68)
Spanien, Las Rozas
Italien, Sassello
...krispiga fyllda chilifrukter (med tonfiskkräm) i extra jungfruolja, krispiga chilifrukter i olivolja med ansjovis, kapris och oliver, arrangerade soltorkade tomater i olivolja, bittersöta lökar, grillade små lökar i olivolja, små lökar med Modena balsamvinäger I.G.P., krispiga sardinska kronärtskockor i olivolja, grillade auberginer i olivolja, paprikor med tryffel, blandade aptitretare i olivolja, ostkräm smält med tryffel, olivpaté med tryffel, tryffelkräm,...
Portfölj (9)
Spanien, Córdoba
...KVALITET OCH TRADITION, VÅR GARANTI Med en delikat och mjuk smak är Boromeo en extra jungfruolivolja som produceras i hjärtat av de soliga olivlundarna i Andalusien. Denna olja får sin underbara och blommiga arom från kallpressningen av de bästa oliverna, noggrant utvalda. Harmonisk och välbalanserad kommer denna fantastiska extra jungfruolivolja att lyfta din vardagsmatlagning och dina mest raffinerade dressingar. Olja av högsta kvalitet som erhålls direkt från oliver och endast genom mekaniska metoder.
Portfölj (2)
...Manzanilla-oliver av handelsklass Extra med kryddig ansjoviskräm Kungen bland matoliver, Manzanilla, utgör grunden för denna delikatess. Endast de mest utvalda stenfrukterna av högsta handelsklass fylls med en fint kryddad ansjovispasta och når därmed denna oöverträffade smak. Njutningstips: Njut lätt kyld! För havssmakens vänner. EAN: 4260394013543 Nettovikt: 1.400 g Avtappningsvikt: 600 g Förpackning: 6 Antal kartonger per lager: 15 Antal lager på pall: 4 Antal artiklar på pall: 360...
Spanien, Vélez-Málaga
...Olivegård på 80 hektar med bevattning. Belägen mellan Archidona och Loja, 13 000 enstammiga träd, sorter Hojiblanca och Arbequina, 15 och 12 år gamla. Egen vattenförsörjning, upphöjd chalet på 200 m² med utsikt över egendomen.
... fungerar som bärande del för själva desinfektionselementet. Vi erbjuder olika utföranden för nästan alla användningsområden. Robust desinfektionspelare Av pulverlackerat stål. Universellt användbar. Med olika dispensrar och flaskstorlekar. Enkel montering. Beställning av desinfektionsmedel Samtliga flaskstorlekar kan vid behov levereras snabbt. Tveka inte att kontakta oss! Fri färgval ART: Manuell BESKRIVNING: Desinfektionspelare 600 FÄRG: grå UPPHOVSLAND: Tyskland...
Portfölj (17)
...Infusion av ekologiska chilipeppar med premium olivolja, som enbart erhållits genom mekaniska processer och kallpressning, direkt från oliver av sorterna Galega, Cordovil och Verdeal.
Portfölj (4)
... kompetenta partner för smak och moderna funktionella system för köttbearbetning, HoReCa och Food Service, för både hantverk och industri. Hela grundades 1905. Idag består vårt team av över 600 engagerade och kvalificerade kollegor från olika områden. Med 10 platser världen över levererar vi till mer än 30 000 nöjda kunder i över 70 länder. Förutom vårt standardsortiment utvecklar vi även produkter individuellt efter kundens krav. E-post: b2b-international@hela.eu Tel.: +49 4102 496-0 Internet: www.hela.eu...
Portfölj (91)
Frankrike, Roubia
...{"CÉPAGES":"DRUVSORTER\n65% Grenache 25% Syrah 10% Mourvèdre Alkoholhalt 14°\n\nVINIFIKATION\nDruvorna skördas vid optimal mognad för en ideal balans mellan tanniner och socker. De krossas och avstjälkas innan de macereras i en månad.\n\nDÉGUSTATION\nPurpurfärgad med violetta nyanser. Doft av solmogna frukter (plommon, svarta oliver, körsbär) med kryddig påverkan. I munnen en rund kropp förenad...
Portfölj (28)
Belgien, Braine L'alleud
...Vi erbjuder er olivskålar eller andra kondimenter för bordsuppsättning vid era aperitifer. Genom att placera dem på bordet tillsammans med chips, oliver, små lökar, inlagda gurkor och andra som jordnötter, pipas till exempel... kommer ni att se en särskild effekt på era gäster.
... vanligtvis en intensiv färg (blåaktig), är mycket aromatiska, eleganta och komplexa (violer, oliver, läder-djur, etc.), tanninrika, kraftfulla och relativt lite sura (pH kan ibland vara ganska högt, särskilt på skifferjordar). Syrah N möjliggör även framställning av mycket fruktiga och intressanta roséviner. Odlingsegenskaper och agronomiska förutsättningar Denna druvsort, som ger långa och ömtåliga skott i förhållande till vinden på våren, måste stödjas noggrant. En kort beskärning räcker i de flesta fall, särskilt i södra områden.
Portfölj (71)
Italien, Palagianello
... sträcker sig från gyllene gult till grönt. Soledòr Extra Virgin Olivolja är tillverkad av noggrant utvalda och plockade oliver för att bevara kvaliteten och smaken som sedan erbjuds många som väljer vår produkt.
Portfölj (9)
Italien, Rionero In Vulture
...Vid foten av Monte Vulture förenas den delikata oljan som produceras av Ogliarola-oliver perfekt med den som produceras av andra lokala sorter, vilket ger en balanserad och harmonisk produkt. En doftande olja med en mild arom och en något fruktig smak. Tendenserande mjuk och sammetslen, med örtiga doftnoter, en behaglig smak och med lätta inslag av kryddighet och bitterhet. Tillgänglig i förpackningar om 1 LT, 2 LT, 3 LT och 5 LT.
Portfölj (2)
...Delvis bakad fryst bakprodukt. Fylld med extra jungfruolivolja, gröna oliver och salt. Rektangulär form.
Portfölj (9)
Italien, Santa Ninfa
...BAG IN BOX Det nya bekväma och miljövänliga förpackningssystemet - Olivoljan som erhålls från Nocellara del Belìce-oliver har en grön färg med gyllene reflexer och ger en doft av nykrossade oliver med inslag av färsk gräs och paprika. Mycket intensiv grön fruktighet. I smaken, en stor koncentration av smak med en trevlig kombination av medelstark bitterhet och kryddighet.
Portfölj (4)
...Ofilterad extra jungfrulig olivolja (EVOO) med 90% av verdialvarianten. Tillverkad av oliver från Arenas och närliggande byar. Fådd genom mekaniska processer och utan tillsatser. Den kommer i en 2-liters PET-flaska, idealisk för transport. Vi rekommenderar att förvara den i områden: Med lite ljus Med stabil och minimalt kontrollerad temperatur. Håll en temperatur på cirka 15º. Med låg luftfuktighet Följ dessa tips för en bättre bevarande av dess egenskaper och smak.
Portfölj (2)
...Vårt sortiment av tvål är tillverkat av oliver med dofter från Provence. Användningen av uråldriga recept och noggrant utvalda råvaror ger våra tvålar en unik återfuktande kraft. Utan färgämnen eller syntetiska produkter är vår Marseille-tvål med olivolja särskilt skonsam mot huden och bidrar till att skydda miljön. Du kan använda den: - För att tvätta händerna - För ansikts- och kroppstvätt - Kan även användas för tvätt av kläder - För din inredning!
Portfölj (9)
Turkiet, Mersin
...Vi producerar alla typer av olivolja: Extra jungfruolja: Den produceras från den första kalla pressningen av oliver med en maximal surhetsgrad på 0,8° grader och peroxid 16 meq O2/kg max. Jungfruolja: Den produceras också från den första kalla pressningen av oliver och har en maximal surhetsgrad på 1,5° grader och peroxid 20 meq O2/kg max. VOO är billigare än extra jungfruolja men behåller den...
Italien, Nave
...Denna olja är producerad uteslutande med utvalda oliver från 20 hektar olivlundar som ägs av oss, där vi har kultivarer av Frantoio, Moraiolo och Leccino. Oliverna är ekologiska, handplockade genom brucatura i november, och pressas omedelbart med en kall mekanisk process och filtrering. Oljan förvaras i rostfria ståltankar fram till buteljeringstillfället. Området där egendomen ligger är Chianti...
Portfölj (46)
Frankrike, Geispolsheim
...Oliveolja som produceras direkt från oliver och endast med mekaniska metoder. KTIMA NTOUKA Extra Virgin olivolja från utvalda sorter av Athinolia och Koroneiki, från den bördiga jorden i Peloponnesos och Preveza, har en mild smak och låg syra.
Portfölj (138)