Denna typ av ingredienser förenar många fördelar både ur ett marknadsförings- och tekniskt perspektiv.
Faktum är att förutom att vara en naturlig för...
Halvfabrikat baserat på surdeg och enzymer för förlängd färskhet. Idealisk för rustika och traditionella bröd med elastisk smul.
Format: 20 kg
Doseri...
Fodermjöl, en biprodukt från bearbetningen av majs, är en viktig ingrediens för den näringsmässiga tillförseln i djurfoder. Eftertraktad för sitt stär...
T65-mjöl är ett mjöl av mjukt vete, något mer fullkorn än T45- och T55-mjölen. Det erhålls genom en mindre noggrann siktning, vilket gör att en större...
W: 450 - 500. Farina typ '00' erhållen från utvalda italienska, europeiska och nordamerikanska korn, för degar med indirekt bearbetning eller lång jäs...
T55-mjöl är ett mjöl av mjukt vete, känt för sin mångsidighet och sitt breda användningsområde i matlagning. Det är något mindre fint än T45, vilket g...
Urval av mjöl producerat av Mulino Denti. Mjöl med olika egenskaper för olika behov. Smördeg, bakverk och frukost, stora jästa produkter. Mjöl för nap...
Vårt företag är engagerat i att erbjuda högkvalitativ ackrediterad yrkesutbildning, anpassad för alla nivåer, oavsett om det handlar om nybörjare elle...
Våra ekologiska bröd är tillverkade av obearbetade mjölsorter (typ 65 eller 80) som kommer från ekologiskt jordbruk och bevarar de flesta av de näring...
Bröd är den mest konsumerade produkten på våra bord. Därför vill vi skapa förpackningar som gör att vi kan njuta av fräschören och smaken av tradition...
Ett komplett sortiment av bröd för att skapa läckra rätter för avhämtning eller att äta på plats. Smörgåsar, panini, hamburgare, bagels eller bullar, ...
Ciabatta 300 g är ett av de mest ikoniska bröden hos OKIN. Det är ett bröd med en mycket uttalad rustik karaktär, med en krispig skorpa och en tydlig ...
Gourmet-sandwichen är det perfekta valet för att servera smörgåsar. Med en gyllene, krispig och mjölig skorpa är det ett bröd med en mjuk textur vid t...
Fermentator för surdeg Tradilevain 220L JAC TL220
Presentation av surdegfermentatorn "TradiLevain" från JAC
En viktig maskin inom professionellt bager...
europages-appen är här!
Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.