Produkter för horradish (35)

Lakritsrot

Lakritsrot

Lakritsrot är en söt, torkad rot som är inhemsk i Mellanöstern och Centralasien. Den skördas, rengörs och torkas för att användas i en mängd olika kulinariska tillämpningar. Lakrits ger en söt smak till kakor, bakverk och desserter som glass och panna cotta. Den används också som en naturlig sötningsmedel i kaffeblandningar och för att förstärka sötman i viltkött. För att bevara sin smak bör lakritsrot förvaras i lufttäta behållare, borta från ljus och fukt.
Mild pepparrot från Alsace Tub 165G - ALELOR

Mild pepparrot från Alsace Tub 165G - ALELOR

Välj pepparrot på tub för en mer praktisk och optimal användning. Kraftig i smaken, utmärker sig pepparroten särskilt genom sin kryddiga smak. Denna mildare och aromatiska version avslöjar en lättare pepparrot. Färdig att använda, pepparroten breder sig mycket enkelt. Idealisk för att lyfta fram aptitretande toast, smörgåsar, surimi, rökt fisk, charkuterier eller till och med bourguignonfondue. Ingredienser: Pepparrot, vatten, solrosolja, vetestärkelse, vinäger, salt, modifierad stärkelse, syra: natriumacetat, citronsyra, förtjockningsmedel: xantangummi, naturliga aromer, konserveringsmedel: kaliumsorbat, natriumbisulfit, färgämne: titandioxid. Finns också i glasburk 35g, i burk 200g och i hink 1kg.
Alsace Pepparrot Majonnäs - ALELOR

Alsace Pepparrot Majonnäs - ALELOR

Denna krydda balanserar harmoniskt styrkan av pepparrot med sötman av majonnäs… Det är en beredning som mildras av denna blandning som ger en sötma till gommen och erbjuder därmed ett perfekt tillbehör till kalla eller varma kött, pot-au-feu, eller självklart surkål! Denna pepparrot med majonnäs tillverkas i våra verkstäder, av en fransk rot som odlas i Alsace och skalas för hand. Ingredienser: Pepparrotsrötter, majonnäs 39% (solrosolja, vatten, senap (vatten, senapsfrön, vinäger, salt, konserveringsmedel: natriumbisulfid), modifierad stärkelse, dehydraterad äggula, salt, vinäger, mjölkproteiner, socker, surhetsreglerande medel: citronsyra, antioxidanter: askorbinsyra, natriumaskorbat, naturliga aromer, förtjockningsmedel: xantangummi, konserveringsmedel: natriumbisulfid), vatten. Finns i burk om 100g och i hink om 1kg.
Alsace pepparrot remoulade - ALELOR

Alsace pepparrot remoulade - ALELOR

Kombinationen av pepparrotens rötter med beredningen "Rémoulade" ger denna pepparrot en unik karaktär! Denna pepparrot tillverkas i våra verkstäder, av en fransk rot som odlas i Alsace och skalas för hand. En traditionell alsacisk krydda som uppskattas av alla, den kommer att förhöja dina kött, fiskar, sallader och charkuterier på ett utmärkt sätt. Ingredienser: Pepparrot, vatten, rémoulade 23% (solrosolja, senap (vatten, senapsfrön, vinäger, salt, konserveringsmedel: natriumbisulfit), modifierad stärkelse, salt, vegetabilisk kokosfett, laktos, mjölkproteiner, dehydrerad äggula, socker, surhetsreglerande medel: citronsyra, naturliga aromer, förtjockningsmedel: xantangummi, konserveringsmedel: natriumsulfiter), vinäger. Finns i burk om 130g, 200g och i hink om 1kg.
Pepparrotssås - ALELOR

Pepparrotssås - ALELOR

Rädisås är en färdig att använda sås som är avsedd att värmas. Den ger en trevlig kryddig och pepprig smak till alla dina rätter med kött, fisk eller till och med grönsaker. Rika på vitamin C, bereds rädisan från en fransk rot som odlas i Alsace och skalas för hand. Ingredienser: Vatten, rädisrötter, solrosolja, mjölk, vinäger, vetefiber, majsstärkelse, förtjockningsmedel: guarkärnmjöl, xantangummi, salt, naturliga aromer, surhetsreglerande medel: citronsyra, konserveringsmedel: natriumbisulfit.