Produkter för konservator (7)

Ventresca av Tonfisk

Ventresca av Tonfisk

Från den mest delikata delen av tonfisken, hantverksmässigt bearbetad och nyfångad, behåller ventresca sin mjukhet och doft, viktiga egenskaper för dem som vill njuta av den autentiska smaken av tonfisk.
Tonfiskfiléer

Tonfiskfiléer

Förstklassig tonfisk bearbetad med traditionella metoder, i den exklusiva förpackningen från Top Delfino Battista-linjen.
Colatura med Låda

Colatura med Låda

Den traditionella colaturan från Delfino Battista i en fantastisk box med en elegant design.
Ansjovissås

Ansjovissås

Colatura di Alici som produceras med den traditionella metoden, i den karaktäristiska flaskan från Delfino Battista-reserven.
Pesto med Ansjovissås

Pesto med Ansjovissås

Ett unikt recept, fött ur den skickliga kombinationen av enkla och genuina ingredienser.
Capriccio di Mare

Capriccio di Mare

Från ett exklusivt recept skapar Delfino Battista en sann synd. De finaste ansjovisfiléerna väljs ut, lindas runt en kapris och förpackas en och en, med endast tillsats av extra jungfruolja.
Ansjoviskfileter

Ansjoviskfileter

Vi använder uteslutande de finaste ansjoviserna, till vilka vi tillsätter utmärkt extra jungfruolja, det mest autentiska sättet att fullt ut njuta av traditionens smak.