Produkter för mitek ravenna (20)

Violetta - Tvättessens

Violetta - Tvättessens

Varje droppe av Concentrated Violetta Essence är utformad för att dofta på hela tvätten. Symbolen för våren är moder essensen av den vackra säsongen. Dess doft avger en passionerad och intensiv parfym på kläderna, dess blommiga ton dominerar och kvarstår länge. En vätska som ska tillsättas i sköljmedlet vid handtvätt eller i tvättmaskinen under den sista sköljningen. Violetta Doftande Tvätt är fri från parabener och nickel.
Den Första

Den Första

Entrédörren till våra klosteröl: Lätt alkoholhaltig blond med smak Dess delikata beska i eftersmaken gör den till en mycket törstsläckande öl. Ljusblond färg med en lätt naturlig grumlighet och homogena, fina bubblor. En uppfriskande blommighet som inbjuder till provsmakning. Stil: Blond öl Alkohol: 5° Malter: Pilsner, München 25 och Vete Humle: Brewer’s Gold och Strisselspalt IBU: 14 Vitt kött: Vattenzoï med kyckling Ost: Chaource, Brillat Savarin, Fårtome Rätter: Musslor med pommes frites eller surkål
Capriccio di Mare

Capriccio di Mare

Från ett exklusivt recept skapar Delfino Battista en sann synd. De finaste ansjovisfiléerna väljs ut, lindas runt en kapris och förpackas en och en, med endast tillsats av extra jungfruolja.
Morcillol 027

Morcillol 027

Blandning av tillsatser, kryddor och örter för charkuteribruk, för tillverkning av den värmebehandlade köttprodukten kallad "Morcilla". Format: 5 kg påse
MANTLID - MANTLID

MANTLID - MANTLID

MANTLID
Det antika Egypten

Det antika Egypten

Upptäck Egyptens hemligheter och skapa en skarabé hemlighetslåda! Svårighetsgrad: Lätt Ålder: Från 6 år Frakt inom 24 timmar (exklusive helger)
Röd Gravitation Vin

Röd Gravitation Vin

AOP VENTOUX 40% Syrah 30% Grenache noir 30% Carignan
Lugana Malavasi

Lugana Malavasi

VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: Druvorna kommer från det första skiktet av kalkhaltig lerjord vid Gardasjön i den mytiska Sirmione, höjd 68 m ö.h. SESTO DI IMPIANTO: Raderad odling med guyot-beskärning AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: I rostfritt stål vid kontrollerad temperatur COLORE: Intensiv halmgul med gröna reflexer NASO: Trevlig bouquet av melon och mandarin med inslag av mynta och några blommiga noter BOCCA: En viss strävhet känns men är nästan obefintlig och med utmärkt fruktighet CIBO: Alla rätter med fisk, soppor, pastarätter och ris, vitt kött GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
Attimo 100 Ml

Attimo 100 Ml

Likör baserad på kastanjer Pack med 24 flaskor 100 ml 17% vol Ref:0501273 EAN:8034125102051
Montagny

Montagny

Ljusguld med gröna-silverreflexer. Blommiga noter (akacia, liljekonvalj) och fruktiga noter (päron, vit persika, färska druvor). Frisk och rik, smaken är mineralisk med en mycket vacker eftersmak.
Amarena - Aromer

Amarena - Aromer

Amarena - Smaker
Terraje 2018

Terraje 2018

Renhet, Textur, Uttryck Av Ett Terroir Friskt Vin Med Stor Renhet Och Textur, Med Aromer Av Tall Och Monte Jumillano 13 ºc Serveringstemperatur VINETS ÅLDER: Mer än 30 år TILLVERKNING: Jäst och lagrad i fudre DRUVSORT: Monastrell på egen rot
Comoros Vaniljursprung

Comoros Vaniljursprung

Komorerna består av 4 öar: Mayotte och tre öar som är oberoende av Frankrike, som bildar Unionen av Komorerna (Grande Comore, Anjouan och Moheli). Grande Comore är en vulkanö. Ön lider av en allvarlig brist på vatten, de vulkaniska bergen behåller inte vatten och det finns få källor. Den främsta ekonomiska resursen är odlingen av vanilj. Vanilj, som introducerades på Komorerna före 1930-talet, odlas på de fyra öarna på ett traditionellt sätt. Denna nyckfulla orkidé erbjuder en vacker blomklase. Befruktningen utförs manuellt av kvinnor vid gryningen. En duktig arbetare "gifter sig" med 1000 till 1500 vaniljblommor per dag. Under skördetiden plockar man pod för pod, till en exakt grad strax innan "teknisk mognad". Ursprung: Komorerna Region: Grande Comore Sort: Planifolia Anteckningar: Vegetal, floral, dragon SKU: 5430002193137 vilka Polyoler: 25g ° Energi: 525Kcal, 2197kJ Totalt fett: 49g vilket Mättat fett: 30g Kolhydrater: 32g vilket Socker: 6g * Protein: 9g Salt: 0g
PRIMITIVO IGP - PRIMITIVO IGP

PRIMITIVO IGP - PRIMITIVO IGP

Primitivo IGP Puglia från Taranto och Brindisi-området. Alkoholhalt 13,00% Vol. Minimiorder 720 flaskor om 75 cl. Totalt antal kartonger 60, varje med 12 flaskor.
S0025 - SANTORINI

S0025 - SANTORINI

S0025 - SANTORINI
PRIMATO

PRIMATO

ZARGE FÖR SKJUTDÖRRAR Space Primato har utvecklats för mycket stora och starkt frekventerade miljöer och kopplar samman sammanhängande rum genom att förenkla genomgången i varje situation, tack vare två parallella skjutblad, antingen enskilt eller dubbelt, som är infogade i en enda struktur. Finns för putsning och för gipsväggar.
TRUFFEL – 17°

TRUFFEL – 17°

Färg: Amber med gyllene reflexer Doft: Umami, mycket komplex med svamp och tryffel. Smak: Mycket påtaglig med tryffel, kokt tomat, mycket komplex och kraftfull, lätt bitterhet som till stor del täcks av tryffeln. Avslutning: Mycket lång med tryffel och utvecklas mot aromer av druvor, dadlar, konfiterad frukt, med en fortsatt dominans av tryffel, närvaro av örtiga noter som génépi, absint, gentiana.
MURISTELLU - Rosso IGT Isola dei Nuraghi

MURISTELLU - Rosso IGT Isola dei Nuraghi

Ottenuto da una lavorazione quasi in purezza del vitigno Bovale Sardo (localmente conosciuto come Muristellu), varietà autoctona fedelmente riproposta in questo vino. Frutto di una lenta fermentazione in piccole vasche di acciaio ed una lunga maturazione in piccolli caratelli di rovere francese per 3 anni, ha avuto un successivo affinamento in bottiglia coricata di un anno e poco più. Colore rosso rubino impenetrabile con note violacee, al naso si apre maestoso con note di pietra focaia, grafite e piccole bacche nere. Al palato sprigiona il suo calore seguito da una trama di tannini morbidi e avvolgenti, rivelando note di cacao nero. Vino non filtrato, eventuali sedimenti non compromettono la qualità ma esaltano la tipicità e testimoniano l' integrità e la naturalezza delle nostre procedure enologiche. Ottimo in accompagnamento a piatti ricchi e strutturati come secondi di cacciagione, carni rosse e formaggi stagionati.
Marianne Evennou

Marianne Evennou

Inredningsarkitekt, 3:e arrondissementet i Paris