Produkter för ricotta ost (27)

350g Ren Fårmjölk Ricotta - Ricotta

350g Ren Fårmjölk Ricotta - Ricotta

Ricotta är en biprodukt som erhålls från vasslen som blir kvar efter osttillverkning. För att få en mjukare och mer delikat ricotta berikas vasslen med tillsats av färsk mjölk. Produkten erhålls genom att värma vasslen till en temperatur av cirka 80°C och förpackas i en termosvetsad behållare som väger cirka 2 kg. Utmärkt att njuta av som den är, samt med socker, choklad, alkermes och annat. I köket kan man göra utsökta desserter och även läckra salta rätter som ravioli och cannelloni fyllda med ricotta och spenat. Vikt på fuscella cirka 350 g.
Sardinsk Fårost Ricotta

Sardinsk Fårost Ricotta

Vår Ricotta Sarda, en produkt av exceptionellt bionutritivt värde och smak. Den är gjord av återkokt vassle från bearbetningen av fårost och torkas, och denna ricotta har en halvfast, jämn konsistens och en vit färg, med en lätt salt smak. Det är en ost som överraskar med sin mångsidighet: idealisk för dem som följer en kontrollerad kost tack vare sitt låga kaloriinnehåll och höga proteinkoncentration. Vår Ricotta Sarda är utsökt att njuta av ensam, i skivor, eller som ett utmärkt komplement till färska grönsaker, som riven över tomat. Perfekt för att berika fräscha sallader, pasta, risotto, ugnsbakade lasagner eller som en stjärningrediens i salta pajer, vår Ricotta Sarda är en verklig kulinarisk skatt som inbjuder till upptäckten av autentiska och genuina smaker.
Siciliansk Ost

Siciliansk Ost

Excellensen av ricotta, får- och getostar, handgjorda med mjölk som endast kommer från sicilianska boskap, och enligt de gamla regionala traditionerna.
Homogeniserad Ricotta - Homogeniserad Ricotta

Homogeniserad Ricotta - Homogeniserad Ricotta

Renaste ricotta gjord av homogeniserad komjölk AGGRESSIVT PRIS
Buffel Ricotta - Ricotta från buffelmjölk

Buffel Ricotta - Ricotta från buffelmjölk

Bufalomjölksricotta är en mjukost som tillverkas av vasslen som blir över vid tillverkningen av bufalomozzarella. Konsistensen är mjuk och kornig, men aldrig sandig. Doften av bufalomjölk har inte samma intensitet som mozzarella, och den passar därför bra både med söta och salta rätter. En färsk ost rik på Typer och Format Vikt: 250 g och 1 kg Termosvetsad plåt Koder: 321 / 321b Hållbarhet: 21 dagar
Buffelricotta Campana DOP - Färsk mejeriprodukt av hög kvalitet för att tillfredsställa alla smaker

Buffelricotta Campana DOP - Färsk mejeriprodukt av hög kvalitet för att tillfredsställa alla smaker

Buffelricotta från Campania är en del av historien och traditionen inom mejerisektorn, en symbol för vårt jordbruk och det typiska arv som regionerna i Sydeuropa kan uttrycka. Buffelricotta från Campania DOP är en färsk mejeriprodukt, vilket innebär att den inte genomgår någon mognad, och den framställs genom värmekoagulering av proteinerna i buffelmjölkens vassle, en råvara som kommer från produktionen av Buffelmozzarella från Campania. Detta ger den särskilda strukturella egenskaper av krämighet och mjukhet, en porslinsvit färg och framträdande sensoriska egenskaper som kan beskrivas som en mild doft av mjölk och sötma.
CACIORICOTTA - ÅLDER SALTAD RICOTTA

CACIORICOTTA - ÅLDER SALTAD RICOTTA

Cacioricotta är en lagrad ost med halvfast konsistens i cylindrisk form, typisk för den pugliesiska osttraditionen. I den pugliesiska maten används denna produkt vanligtvis riven för att smaksätta pasta i den typiska pugliesiska pastan alla crudaiola, men den äts också ensam i flisor eller för att smaksätta sallader eller pizzor.
Ravioli Ricotta e Spinaci

Ravioli Ricotta e Spinaci

Dessa gröna färska ravioli, fyllda med ricotta och spenat, är en tidlös klassiker inom den italienska kulinariska traditionen, perfekt balanserade mellan enkelhet och elegans. Pastadegen är grön eftersom den blandas med spenat och kännetecknas av sin silkeslena konsistens, idealisk för att elegant omsluta den delikata och rika fyllningen.
Burrata Pugliese

Burrata Pugliese

Burrata Pugliese är en färsk och krämig ost, typisk för den italienska osttraditionen. Tillverkad av mjölk av hög kvalitet, kännetecknas burratan av sitt mjuka och smöriga hjärta, inbäddat i ett tunt lager av mozzarella. Denna ost är perfekt att njuta av ensam eller tillsammans med färska tomater och en skvätt olivolja, vilket framhäver dess delikata och unika smak. Burrata är ett utmärkt val för den som söker en autentisk och raffinerad kulinarisk upplevelse.
TINO MULTIFUNKTIONELL PASTEURISATOR - Pastörisering och koagulering av mjölk samt för utvinning av ricotta

TINO MULTIFUNKTIONELL PASTEURISATOR - Pastörisering och koagulering av mjölk samt för utvinning av ricotta

DE MINIPOLIVALENTA PASTÖRERNA ÄR HELT BYGDA I ROSTFRITT STÅL, OCH DE ÄR IDEALISKA MASKINER FÖR PASTÖRERING OCH KOAGULERING AV MJÖLK SAMT FÖR UTDRAGNING AV RICOTTA. DE ÄR ALLA UTRUSTADE MED EN ELKONTROLL FÖR HANTERING OCH KONTROLL AV ARBETSCYKELN. MASKINERNA FINNS MED KAPACITETER SOM STRÄCKER SIG FRÅN 100 TILL 600 LITER, MED UNDTAG FÖR DEN ELEKTRISKA MODELLEN SOM HAR EN KAPACITET PÅ 50 ELLER 100 LITER. MED EL-, GAS- ELLER ÅNGDRIFT KAN DE LEVERERAS I BÅDE MANUELL OCH AUTOMATISK VERSION, FIX OCH TILTANDE (FÖRUTOM FÖR GASMODELLERNA). PÅ BEGÄRAN KAN DE MINIPOLIVALENTA PASTÖRERNA MED KAPACITET ÖVER 200 LITER LEVERERAS MED SKÄRGROUP OCH/ELLER ROSTFRITT STÅLPLATTFORM MED EN ANKOMSTTRAPPA I ANTISKIDGALLER.
Ostskärning

Ostskärning

För skärning av hård och halv-hård ost erbjuder vi ett brett utbud av semi-automatiska portionsmaskiner som är lämpliga för att skära alla typer av gåvor, från diskmaskiner till automatiska linjer. De automatiska linjerna levereras till en stor del av den italienska och utländska GDO. I synnerhet: - Automatiska, semi-automatiska och semi-manuella ostskärare. - Portionsmaskiner, som gör det möjligt att noggrant dela osten i skivor av anpassningsbar storlek. - Horisontella avskiljare, som utför den horisontella skärningen av formerna. - Automatiska rengörare, för att eliminera föroreningar på skalen av lagrad ost innan skärning och förpackning. - Automatiska rivare, som gör det möjligt att få en homogen och färdig produkt. - Plattningsmaskiner, för att noggrant skära den övre och nedre plattan av formerna, för förpackning.
Neutral cheesecake

Neutral cheesecake

Neutral ostkaka Kod: TRG076 Diameter: 24 cm
REN FÅR RICOTTA - Ricotta

REN FÅR RICOTTA - Ricotta

Ricotta är en biprodukt som erhålls från vasslen som blir kvar efter osttillverkning. För att få en mjukare och mer delikat ricotta berikas vasslen med tillsats av färsk mjölk. Produkten framställs genom att värma vasslen till en temperatur av cirka 80 °C, varefter den kyls ner för att sedan överföras till homogenisatorn, som slätar ut den och värmer den till en temperatur av 72 °C. När de speciella behållarna är fyllda, överförs ricottan till en kylcell för att snabbt sänka temperaturen till 2 °C. Utmärkt att njuta av som den är, samt med socker, choklad, alkermes och annat. I köket kan man skapa fantastiska desserter och även läckra salta rätter som ravioli och cannelloni fyllda med ricotta och spenat. Finns i termosvetsade förpackningar med en vikt av cirka kg. 1,2 och kg. 2,00
FÅRMJÖLK RICOTTA KG 2,00 - Ricotta

FÅRMJÖLK RICOTTA KG 2,00 - Ricotta

Ricotta är en biprodukt som erhålls från vasslen som blir kvar efter osttillverkning. För att få en mjukare och mer delikat ricotta berikas vasslen med tillsats av färsk mjölk. Produkten erhålls genom att värma vasslen till en temperatur av cirka 80°C och förpackas i en termosvetsad behållare som väger cirka 2 kg. Utmärkt att njuta av naturell samt med socker, choklad, alkermes och annat. I köket kan man göra utmärkta desserter och även läckra salta rätter som ravioli och cannelloni fyllda med ricotta och spenat. Vikt på fuscella kg. 2,00 cirka
Blandad Ricotta Valdorcia - Ricotta

Blandad Ricotta Valdorcia - Ricotta

Ricotta är en biprodukt som erhålls från vasslen som blir kvar efter osttillverkning. För att få en mjukare och mer delikat ricotta berikas vasslen med tillsats av färsk mjölk och grädde. Produkten framställs genom att värma vasslen till en temperatur av cirka 80 °C och förpackas sedan i en termosvetsad behållare som väger cirka 2 kg. Utmärkt att njuta av som den är, samt med socker, choklad, alkermes och annat. I köket kan man göra utsökta desserter och även läckra salta rätter som ravioli och cannelloni fyllda med ricotta och spenat. Vikt på förpackningen ca 2,00 kg.
Ekologisk Får Ricotta T/S - Ricotta

Ekologisk Får Ricotta T/S - Ricotta

Vid slutet av osttillverkningen, med det kvarvarande ekologiska vasslen, produceras ekologisk ricotta. Som med andra ricottor berikas vasslen med färsk ekologisk mjölk, vilket är avgörande för att få en mjukare och krämigare ricotta. Utmärkt som den är, eller mycket smaklig med tillsats av choklad, socker eller rom. I köket kan den användas för att göra utsökta desserter eller pajer, men även läckra salta rätter som ravioli och cannelloni fyllda med ricotta och spenat. Termosvetsad behållare med en vikt av cirka kg. 2,00
Rökt flätost

Rökt flätost

Rökt ostfläta
Rökt Pecorino

Rökt Pecorino

Pecorino Affumicato är en lagrad ost, tillverkad av fårmjölk och naturligt rökt med veteträ. Denna ost kännetecknas av en fint kryddad smak och en mjuk konsistens, vilket gör den perfekt att njuta av ensam eller som en del av ett ostbricka. Pecorino affumicato är en hantverksprodukt, tillverkad enligt traditionella metoder och med genuina ingredienser. Dess hantverksmässiga bearbetning och unika smak gör den till en utmärkt produkt inom den italienska osttraditionen.
Caciocavallo Baby

Caciocavallo Baby

Caciocavallo Baby är en färsk och delikat ost, perfekt för alla tillfällen. Dess mjuka konsistens och lätta smak gör den till ett utmärkt val för förrätter, smörgåsar eller helt enkelt att njuta av på egen hand. Denna ost är tillverkad av mjölk av hög kvalitet och representerar en av specialiteterna inom den pugliesiska osttraditionen. Varje tugga är en inbjudan att upptäcka friskheten och godheten hos lokala produkter, vilket gör den till ett måste för varje ostälskare.
Rökt Caciocavallo

Rökt Caciocavallo

Caciocavallo Affumicato är en ost med en rik, tät och behaglig smak, som är mer rustik jämfört med traditionell caciocavallo. Formerna av denna välsmakande caciocavallo bereds genom att utsättas för en verklig snabb och lätt rökning med mjukt vetestrå, strikt kallt. Smaken berikas av aromerna och dofterna av rök, vilket ger denna ost en fint kryddad och oemotståndlig arom.
RICOTTINA BIO/OMO - Ricotta

RICOTTINA BIO/OMO - Ricotta

Vid slutet av osttillverkningen, med det kvarvarande ekologiska vasslen, produceras ekologisk ricotta. Precis som med andra ricottor berikas vasslen med färsk ekologisk mjölk för att få en mjukare och krämigare ricotta. Produkten erhålls genom att värma vasslen till en temperatur av cirka 80°c, varefter den kyls ner för att sedan överföras till homogenisatorn, som slätar ut den och värmer den till en temperatur av 72°c. När de lämpliga behållarna är fyllda, överförs ricottan till en kylcell för att snabbt sänka temperaturen till 2°c. Utmärkt som den är, eller mycket god med tillsats av choklad, socker eller rom. I köket kan den användas för att göra utsökta desserter eller pajer, men även läckra salta rätter som ravioli och cannelloni fyllda med ricotta och spenat. Finns i termosvetsad behållare med en vikt av kg. 0,150 med fast vikt.
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

De stora sardiska ravioli är fyllda med ricotta (mjukt ost) och citron och förkroppsligar enkelheten och renheten i de medelhaviska smakerna, vilket erbjuder en fräsch och raffinerad kulinarisk upplevelse. Denna ravioli representerar en perfekt harmoni mellan sötman och den omslutande mjukheten hos ricottan och den citrusaktiga smaken av den vibrerande fräschören hos citronen, innesluten i en delikat pastadeg.
Tortelloni Prosciutto Crudo e Formaggio

Tortelloni Prosciutto Crudo e Formaggio

Våra tortelloni, stora ravioli i form av tortellini, fyllda med prosciutto crudo och ost, erbjuder en komplex och harmonisk smakupplevelse. Varje tugga är en explosion av välbalanserade smaker: sältan från prosciutto crudo, krämigheten och komplexiteten hos osten, kan glädja och tillfredsställa även de mest kräsna gommar.
Tortelloni med Prosciutto Crudo och Ost

Tortelloni med Prosciutto Crudo och Ost

Våra tortelloni, stora ravioli i form av tortellini, fyllda med prosciutto crudo och ost, erbjuder en komplex och harmonisk smakupplevelse. Varje tugga är en explosion av välbalanserade smaker: sältan från prosciutto crudo, krämigheten och komplexiteten hos osten, kan glädja och tillfredsställa även de mest kräsna gommar.
REN FÅR-RICOTTA HOMOGENISERAD 250g - Ricotta

REN FÅR-RICOTTA HOMOGENISERAD 250g - Ricotta

Ricotta är en biprodukt som erhålls från vasslen som blir kvar efter osttillverkning. För att få en mjukare och mer delikat ricotta berikas vasslen med tillsats av färsk mjölk. Produkten framställs genom att värma vasslen till en temperatur av cirka 80 °C, varefter den kyls ner för att sedan överföras till homogenisatorn, som slätar ut den och värmer den till en temperatur av 72 °C. När de speciella behållarna är fyllda, överförs ricottan till en kylcell för att snabbt sänka temperaturen till 2 °C. Utmärkt att njuta av som den är, samt med socker, choklad, alkermes och annat. I köket kan man göra fantastiska desserter och även läckra salta rätter som ravioli och cannelloni fyllda med ricotta och spenat. Tillgänglig i termosvetsad förpackning med en vikt av kg 0,250.
Hjärtan med Porcini-svampar

Hjärtan med Porcini-svampar

De hjärtformade färska ravioli, fyllda med porcini-svampar och ricotta, är ett sublime exempel på italiensk hantverk, designade för att tillfredsställa de mest krävande och sofistikerade smaklökarna. Den färska pastadegen formas till små hjärtan, en symbol för passion och kulinarisk hängivenhet. Fyllningen rymmer skatten av smaker från svampen och den fräscha delikatessen av ricotta.
Gräddglass

Gräddglass

Krem ice cream Cod:VSC017