Logo

CASEIFICIO IGNALAT

VIA GIUSEPPE DI VITTORIO 13, Noci 70015
Italien
Leverans
Leverans: Hela världen
Grundat
Grundat: 1948
Anställda
Anställda: 50-99
Leverantörstyp
Info
Produktion
Om oss

10 Produkter och tjänster

Search
Stracciatella di Burrata - Ostberedning baserad på strimlad pasta filata och grädde
Stracciatella är en typisk ostspecialitet från Puglia, bestående av mjuka handdragna strimlor av filadost och grädde; denna specialitet kan användas f...
MOZZARELLA FIORDILATTE - FÄRSK DRAGEN OST
Mozzarella är en färsk ost med elastisk konsistens, kännetecknad av en slät, jämn yta och en snövitt färg. Smaken är söt och mild, och doften är frisk...
Caciocavallo - Lagrad Ost
Caciocavallo är en halvlagrad ost med elastisk pasta, som är tillverkad uteslutande av komjölk och traditionellt formas för hand. Namnet "caciocavallo...
BURRATA - FÄRSK DRAGENOST
Burrata, en stolthet inom den typiska osttraditionen i Apulien, består av ett handgjort mozzarella-skal som fylls med en mjuk kärna av handrivna mozza...
MOZZARELLA TRECCIA - FÄRSK STRÄNGOST
Mozzarella är en färsk ost med elastisk konsistens, kännetecknad av en slät, jämn yta och en snövitt färg. Smaken är söt och mild, och doften är frisk...
BURRATA MED SVART TRUFFEL - FÄRSK DRAGKÄDDA MED ITALIENSK TRUFFEL
En rik och elegant variant av klassisk burrata, som frigör en kraftig tryffelsmak som berikar den smakfulla och krämiga fyllningen av burratan och ger...
Provolone - Halvskarp lagrad ost
Provolone stagionato är en lagrad ost av filad deg, som är tillverkad uteslutande av komjölk, traditionellt bearbetad och formad för hand, och som lag...
RÖKT BURRATA - NATURLIGT RÖKT FÄRSKOST
En handgjord filodeg fylld med krämig mozzarella som är handstrimlad och grädde, naturligt rökt. Den rökta burratan är den perfekta evolutionen av bur...
CACIORICOTTA - ÅLDER SALTAD RICOTTA
Cacioricotta är en lagrad ost med halvfast konsistens i cylindrisk form, typisk för den pugliesiska osttraditionen. I den pugliesiska maten används de...
Caciotta med Mjölksyrabakterier - Stracchino Ost med Mjölksyrabakterier
Caciotta fior di bontà är en färsk ost med tillsatta mjölksyrabakterier, som genomgår en kort torkningsperiod. Trots att det är en halvfast ost, är de...

Betalningsmetoder

PayPal
SWIFT-överföring
Kreditkort

Betalningsvillkor

SLOC - Standby letter of credit

Tillgänglig leveransmetod (Incoterms)

Ansvar:
Köpare
Delat
Leverantör

Plats och kontakt

CASEIFICIO IGNALAT
AddressVIA GIUSEPPE DI VITTORIO 13, IT-70015 Noci

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play