Tyskland, Buxtehude
...Agavesirap består av nästan 100 % fruktos, som har en särskilt hög löslighet och är cirka 1,2 gånger sötare än vanligt hushållssocker. Den söta sirapen anses också vara ett veganskt sötningsmedel och en sockerersättning för hemmet.
Portfölj (85)
Tyskland, Gnarrenburg
HAFEN-MÜHLEN-WERKE GmbH grundades redan 1949 och verkar i pålitlig, hanseatisk köpmannatradition som import- och handelsföretag. De olika branscherna inom livsmedelsindustrin som betjänas inkluderar bak- och konfektyr, färdigrätter, convenience, dietetik, kosttillskott samt läkemedels- och kosmetikområdet. Bland våra styrkor finns förutom våra kvalitetsprodukter även en rättvis och partnerskapsi...
Portfölj (10)
Polen, Brzozów
... traditionellt socker. Denna sötningsmedel är särskilt uppskattad av veganer eftersom den ersätter honung i deras kost. Det är ett tillskott till te, drycker och cocktails. Den löser sig lätt även i kalla drycker. Den mörka nektarn används i beredningen av olika typer av desserter eftersom den har en smak som liknar karamell. På så sätt kan vi också använda den som beläggning för pannkakor eller våfflor. Den fungerar också bra som ett komplement till skaldjur. Agavesirap kan värmas.
Portfölj (781)
Sverige, Åkersberga
På Naturell AB har vi gjort ekologisk mat till standard. Vi tror på en värld där 100 % ekologiska livsmedel är standarden. Som specialist på ekologiska livsmedel erbjuder vi produkter av hög kvalitet. Det är så vi sakta men säkert har blivit det ledande företaget inom ekologiska livsmedel. Men vi gör mycket mer än att bara sälja ekologisk hälsokost i parti. Vi har enbart 100 % ekologiska produkter...
Portfölj (201)
Tyskland, Bad Bentheim
... som ett sockerersättning, som en honungsersättning (av veganer) och i olika energibars som bindemedel. Den ljusa agavesirapen har en mild och nästan neutral smak och används därför ofta i delikata rätter och drycker. Hälsosamma egenskaper hos agavesirap Agavesirap är rik på fruktos, som har ett lågt glykemiskt index. Detta innebär att den bearbetas långsamt av din kropp. Så att konsumera agavesirap orsakar inte att ditt blodsocker fluktuerar så snabbt. Men att konsumera för mycket fruktos är inte så hälsosamt, så använd med måtta.
Portfölj (549)
Ukraina, Novomoskovsk
...med körsbär, sesamfrö, luftamaranth, 100g, Healthy Generation - Ingredienser: riven kakao, kakaosmör, ekologisk agavesirap, osmotiskt torkade körsbär, rostade sesamfrön, luftamaranth, salt, koncentrerad äppeljuice, naturlig vaniljarom. Innehåller sötningsmedel Näringsvärde per 100 g av produkten: Proteiner – 7,5 g Fetter – 39,0 g Kolhydrater – 37,0 g Energivärde per 100 g av produkten: 529 kcal (2215 kJ) Vikt: 100 g...
Portfölj (44)
Frankrike, Brignais
...% (vild blåbär*, koncentrerad äppeljuice*), agavesirap*, risbollar*, kakao*. *Ingredienser från ekologiskt jordbruk. Kan innehålla spår av andra nötter, mjölk, soja. Näringsvärden per bar Energi: 591 kJ / 141 kcal Fett: 7,1 g (varav mättat fett: 3,6 g) Kolhydrater: 15 g (varav sockerarter: 5,9 g) Kostfiber: 2,5 g Protein: 2,9 g Salt: 0,03 g Vikt: 30g EKO: Ja 100% Växtbaserat: Ja...
Portfölj (26)
Frankrike, Neufmoutiers-En-Brie
...Festlig cocktail med ursprung i Kuba. Vår version är tillverkad med en blandning av rom som förfinas med ekologisk agavesirap från Mexiko. NOTA BENE : För Hemingway var "att dricka ett sätt att avsluta dagen", och om det dessutom är med en Daïquiri, är det ännu bättre. Profil: Harmonisk, frisk, syrlig ton Alkoholhalt: 17 % Rom från Maison Ferrand Jordbruksrom Ekologisk agavesirap Syra som vi har tillverkat...
Portfölj (18)
Frankrike, Moringhem
...Fykocyanin är det blå pigmentet som utvinns från spirulina En formel med en koncentration av 10G/L Kallutvinning, utan lösningsmedel, genom mekanisk process Formulerad utan tillsatser eller glycerol, är pigmentet stabiliserat i agavesirap med en aning alkohol. Ingredienser: Agavesirap, Vatten, Alkohol, Fykocyanin (10g/L) utvunnen från vår spirulina...
Portfölj (14)
Nederländerna, Amsterdam
...Ljus agavesirap är en naturlig fruktossötning som utvinns från Agave Salmeana, Mexikos blå agaveväxt. Sirapen skördas från kärnan av agaveväxten, som kan väga mellan 23 och 70 kg. Efter att växtens blad har tagits bort, extraheras saven, filtreras och värms upp för att producera agavesirap. Den är 1,4 gånger sötare än raffinerat socker och har nästan hälften av mängden kolhydratkalorier. Ursprung: Mexiko...
Portfölj (115)
Tyskland, Trittau
...För tillverkning av agavesirap används endast hjärtat av agaveväxten. Efter skörd tvättas frukten, krossas och den söta saften pressas ut. Växtfibrer och grumlighet filtreras bort. Den skonsamma inkokningen av saften börjar, tills saften når önskad viskositet. Agavesirap är utmärkt för att söta maträtter, juicer och läskedrycker. Smak: karamellig eller lätt maltig Aroma: karamellig, maltig Färg: bärnsten...
Portfölj (9)
Mexiko, Guadalajara
... er. Nobazul har en produktionskapacitet på 30 ton agavesirap per dag och med vårt lager i Nederländerna kan vi snabbt och enkelt tillhandahålla er önskade mängder. Vi skulle bli mycket glada om ni överväger Nobazul med sina högkvalitativa produkter som en potentiell leverantör och ser fram emot att höra från er.
Portfölj (3)
Frankrike, Villemandeur
...Agavesirap från Mexiko förpackad i en 25 kg hink. Agavesirap är ett naturligt sötningsmedel som härstammar från utvinning av saften från agave-kaktusar som växer i de vulkaniska jorden i södra Mexiko. ECOCERT-certifierad.
Portfölj (127)
Frankrike, Soissons
...Såpen från Soissons med mandelmjölk och agavesirap är en subtil blandning av ekologisk raps- och kokosolja, till vilken mandelmjölk och agavesirap har tillsatts. Den ger tillbaka känslan av tvål som förr. Vikt: 0,1 kg Dimensioner: 7 × 5,5 × 2,8 cm...
Portfölj (21)
Frankrike, Paris
...Sportens allierade. Majsflingor, mandel, hasselnötter, chia, pumpa, solros, sesam, kokosolja, agavesirap, gojibär och tranbär. Utan raffinerat socker och rik på fiber Allergener: sesam, nötter, eventuell spår av gluten Förvaras på en torr plats Per 100g: KCAL: 423 Fett: 13g Kolhydrater: 64g Fiber: 4,1g Protein: 7g ARTIKELDETALJER Ekologisk kraftpåse Förpackning 500G Innehåller: Chiafrön, mandlar, hasselnötter, solrosfrön, pumpafrön, nötter, sesam, linfrön, gojibär, majsflingor, kokosolja, agavesirap...
Portfölj (27)
Frankrike, Laval
...Dyk ner i den strålande detoxblandningen av den toniska baobab-superfrukten och den uppfriskande citronen. Hälsofrämjande egenskaper med en känsla av avlägsen flykt. Förvaras i rumstemperatur och 5 dagar i kylskåp efter öppning. VEGAN / Naturligt lite sötad “SKAKA MIG” Näringsvärden / 100ml : Energi 118 KJ/28 kcal ; 5,8 g kolhydrater varav sockerarter 5,1 g Ingredienser : 92% Filtrerat vatten + Ekologisk rå baobabpulpa, ekologisk agavesirap, ekologisk citronsaft / Bäst före: 24 månader.
Portfölj (8)
Frankrike, Paris
... det den frukt som ofta används i recepten, tack vare sitt saftiga och aromatiska kött. Dessutom är recepten varierade; bissapjuice, känd för sina hälsofördelar, kan avnjutas naturell eller mer eller mindre sötad, beroende på den önskade surhetsgraden. Man kan också använda stevia, honung, agavesirap eller lönnsirap för att söta den.
Portfölj (32)
Frankrike, Cournon D'auvergne
...Kokta ärtor*(57%), kokvatten, solrosolja*, lök*, citronsaft*, agavesirap*, salt, tajinblandning*, vitlök*, timjan*. Energi: 575 kJ (138 kcal) Fett: 7,9g Varav mättat fett: 0,9g Kolhydrater: 10,2g Varav sockerarter: 3,2g Protein: 4,7g Salt: 0,6g...
Portfölj (37)
Frankrike, Champier
... Ingredienser Färska dadlar, mandelpulver, dadelsirap, agavesirap, osötat kakao, riven kokos, valnötter i pulverform, valnötsolja, valnötter i bitar. Utan konserveringsmedel, utan färgämnen, utan socker förutom det som finns naturligt i frukten. Visste du att? Tunisisk ekologisk produktion har samma krav som de i Europeiska unionen när det gäller kontroller och certifieringar. Tunisien är dessutom det enda landet i Afrika som erkänns som likvärdigt med de europeiska reglerna för import av ekologiska produkter. Vikt: 270 g...
Portfölj (13)
ufs.country_names.RU, Kostomuksha
...Produkten är pastöriserad. Ingredienser: Direktpressad VILD TRANBÄR juic 19%, sötningmedel – ekologisk agavesirap, vatten. Utan konserveringsmedel och artificiella tillsatser. Förvara utom direkt solljus, vid temperatur från +2°C till +25°C och relativ luftfuktighet högst 75%. Vid förvaring är naturligt sediment i form av fruktköttspartiklar tillåtet. Skaka väl före användning. Efter öppning förvara inte längre än en dag vid temperatur från +2°C till +6°C. Hållbarhet är 24 månader från tillverkningsdatum, angivet längst ner på etiketten. STO 65532222–007–2021...
Portfölj (9)
Tyskland, Bad Essen
... Denna nektar är en ofiltrerad produkt, tillverkad av Bioland-rabarber från Osnabrück-området. Agavesirap används här som ett alternativt sötningsmedel. • Rabarber-schorle: Färdigblandad med en hög andel rabarberdirektsaft (40 %), vatten och fruktos, kolsyrad. Vår rabarber-schorle är alkoholfri och finns nu även i 0,7 l-flaska. Njut av schorlen iskall med en skvätt Aperol.
Portfölj (9)
...Med Müslirbaren Delhi Delight återvänder minnen av Indien för foodloose. Smakerna av typiska kryddor, gatuköken med sina färgglada rätter. Müslirbaren Delhi Delight är utan socker, dess sötma kommer från agavesirap. Müslibar som ett hälsosamt snacks I den hälsosamma Müslirbaren Delhi Delight får curry naturligtvis inte saknas. Tillsammans med torkad frukt, cashewnötter och kokos blir det en läcker blandning. Müslirbaren är vegansk, laktosfri och glutenfri. Artikelvikt: 35 g...
Portfölj (7)
Tyskland, Hamburg
... har sedan starten legat i Hamburg. Produktsortimentet omfattar huvudsakligen naturliga sötningsmedel som erbjuds så oförändrade som möjligt. Detta inkluderar biprodukter som honung, olika siraper som lönnsirap, agavesirap, ris sirap, dadelsirap eller kokosblomssirap, samt andra produkter från bina (vax, propolis, pollen), agaveväxten (inulin), lönnträdet (socker, flingor) och mer. Tack vare en...
Tyskland, Hamburg
Norevo GmbH är en globalt etablerad tillverkare och leverantör av naturliga råvaror och specialingredienser för livsmedels- och dryckesindustrin, läkemedels- och kosmetiksektorn samt för tekniska tillämpningar. Från de naturliga råvarorna – Gummi Arabicum, Agar-Agar, Honung, Agavesirap, Lakritsextrakt och vaxer – till skräddarsydda kvaliteter och produktserien Confectionery Performers, levererar...
Portfölj (38)
...obearbetat pollen, propolis och obearbetad propolis. De ansvarar för skörden: insamling av honung och kvalitetsanalys av honung. De producerar också bakverk och kex samt rostat bröd: pepparkakor och honungskex. Famille Michaud Apiculteur producerar även lönnsirap (Maple Joe®) och agavesirap (Sunny Via® och Sunny Bio®). År 2005 var företaget en av de första honungsproducenterna i Europa med sina 5800 bikupor spridda över Pyrenéerna och Provence, och idag distribueras deras produkter i mer än 80 länder och i 100% av försäljningsställena i Frankrike.
Spanien, Granada
Företag specialiserat på produktion, förpackning och distribution av högkvalitativ honung och agavesirap för internationella marknader. Ett familjeföretag sedan 1944, har sett massiv tillväxt och framgång genom att utveckla och anpassa sina många produkter och tjänster till de ständigt föränderliga och krävande marknaderna i världen. Feysol Natures team är experter på privat märkning, bulkhonung...
Tyskland, Walzbachtal
Import och marknadsföring av ekologiska produkter från Mexiko: Aloe Vera, Habanero-pasta, Damiana, Agavesirap osv.
Populära länder för denna sökterm