... att skära in i produkten som ska avskalas. Det leder till ett optimalt avskalningsresultat med en kvarvarande skinn på mindre än en procent (temperaturberoende) för fläskkind eller användning med en uppströms tryckenhet (rulle) istället för knivrullen.
Fördelar
Två arbetsprocedurer i en maskin ökar produktgenomströmningen
Nästan ingen manuell efterbearbetning krävs längre, även för fläskkind och...
...INGREDIENSER: Fläskkind, kött och svål från gris, äggvita, potatisstärkelse, salt, glukossirap, mjölkprotein, kryddor, stabiliseringsmedel (di- och polyfosfater), smakförstärkare (E621) och antioxidant (natriumaskorbat). Naturligt nötkreatur tarm. Kan innehålla spår av soja.
... avslutning.
MAT- OCH VINMATCHNINGAR
Servera vid en temperatur runt 16°C med blodpudding och potatismos, en grytad fläskkind i rödvin eller en stekt kanin med lök.
Region: Beaujolais
Druva: Gamay Noir
Vingård: granitjordar – kontinentalt klimat...
...Fryst Fläskkind
Fryst Fläskkind. Vårt huvudmål är att tillfredsställa våra kunder och upprätthålla en långsiktig affärsrelation. Vårt frysta fläsk är också speciellt handslaktat enligt islamiska (HALAL) och internationella krav. Vi följer strikt alla krav på djurens välfärd och slakt, inklusive noggrannhet vid avskärning. Vi levererar FOB / CIF till vilken hamn som helst utan problem. Våra...
Le Coustelous är stolt över att erbjuda sina gastronomiska produkter från Sydvästra Frankrike, med särskild uppmärksamhet på den berömda "cassoulet de Castelnaudary".
Vi är noga med kvaliteten på våra ingredienser och arbetar med lokala producenter för att ge er det bästa. Vi exporterar våra produkter till Europa, USA och Frankrike, till delikatessbutiker, vinhandlare och specialbutiker inom gast...
...vi har färdig lager av följande fläskdelar och andra på begäran.
frysfärsk fläskfilé, utan kedja, benfri
frysfärsk fläsktrimning
frysfärsk fläskkind, utan svål, frysfärsk fläsklägg
frysfärsk fläskrevben och fläsklägg
frysfärsk fläsk vanlig ryggfett
frysfärsk fläsk mjukt fett
frysfärsk fläskknä, frysfärsk fläsklägg
frysfärsk fläsk skärfett, fläskkrage
frysfärsk fläsk ryggfett, fläskkött
frysfärska fläskhuvuden, kind och tunga...
...Fryst Fläsklever.
Vi har färdig lager av följande fläskdelar och andra på begäran.
fryst fläskkarré, utan kedja, benfri
fryst fläsktrimning
fryst fläskkind, utan svål, frysta fläsklägg
frysta fläskrevben och fläsklägg
fryst fläsk vanligt ryggfett
fryst fläsk mjukt fett...
Rational Food tillverkar rätter av femte klass, traditionella recept som lagas med stor uppmärksamhet på detaljer, bland vilka finns: Rysk sallad, Sallad med Piquillo-paprika och Torsk, Köttfärs med Tomat, Paella och Risrätter, Kind med Karamelliserad Lök, Ugnsstekt Skinka, Potatis Ali Oli, Kyckling al Chilindrón, Vingar i Barbecuesås, Förberedd Krabb- och Räksallad, Grönsaksröra, Nötkött i Sås, Köttbullar med Tomat, Tonfisk med Tomat och Paprika, Stuvad Iberisk Fläskkind, Gryta med Fläskhuvud och Kikärtor, Bolognesesås, etc...
...terrin med confiterad fläskkind med bitar av gåslever och kantareller, terrin med kalvbräss och murklor.
* Vit blodkorv i gammal stil med svamp, gåslever, lax, pilgrimsmusslor
Vinterutbud:
* Charkuterier i gammal stil: Toulousekorv
* Halvsalt: skank, bröst, axel
* Rökning i gammal stil: korv, skank, bröst, axel
* Köttspecialiteter: rostbitar (Orloff, bacon, rökta, med plommon...)
Sommarutbud:
* Charkuterier i gammal stil: chipolatas, chipolatas med örter, merguez, brassekorv, färs, fyllning, grillchorizo, filé mignon...