Frankrike, Aiguilhe
129km
... från Velay), kalv från Velay och Forez, fin fet från Mézenc, gris från Haute-Loire. Kalvhuvud, grisfötter, maouche lozérienne, potée auvergnate, kyckling i gryta, blanquette de veau. Sortiment av traditionella franska såser, gribichesås, meurettesås, ravigotesås, grön sås, madeira-sås, diablesås, aioli. Sortiment av örtpestos, björnlökspesto, nässelpesto. Sosse, gravy-sås, produkt från Frankrike, traditionell fransk matlagning tillagad av en kock. Arbetet utförs på uppdrag.
Frankrike, MONTREDON CORBIERES
245km
Specialiserad på bearbetning av havsprodukter, distribuerar MERISUD sina förberedelser under två varumärken, Richesses de la Mer i färskvaruhyllan, eller Armand Blot i delikatesshyllan. Ett femtiotal referenser bär märket av det sydliga köket. Pastis, Cognac, tomat, saffran, fänkål, vitt vin, olivolja ... Med minst 50% fisk finns bland annat sjöborrekraftan, zarzuela (fiskarens gryta) eller bläckfisk på katalanskt vis. Våra produkter (ett trettiotal referenser), som är av hög kvalitet, säljs endast i glasburkar och finns i alla stora kedjor i södra Frankrike, från Lyon till Bordeaux.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play